“Honey from a Knife”
“Elemental Light”
“For the Animals”
“Life>Death”
“The Wolf”
“Amnesia”
“Lucifer”
“Wilderness Now”
“A Pale Horse”
“This Night in the City Forever”
Περιμενουμε να δουμε τι καλο μας εχουν ετοιμασει. Προχειρες εντυπωσεις μεχρι τωρα: Δεν εχουν βαλει κανενα απ’ τα κομματια που αγοραζες μονο σε μορφη mp3 και μαλακια τους γιατι το Embers ειναι ασυλληπτο επος. Θελω να ελπιζω παρολα αυτα οτι θα υπαρξει special εκδοση με bonus CD στο οποιο θα μπορουμε να τα εχουμε και να τα απολαμβανουμε. Δευτερη προχειρη εντυπωση: πας και παιρνεις εναν κορυφαιο παραγωγο, τον Chris Goss ο οποιος περαν απο καθηκοντα μουσικου με τους θεουληδες Masters of Reality εχει κανει παραγωγος για μπαντες οπως Kyuss, Lanegan, Unkle και QOTSA για να καταλαβετε ποσο ταιριαστο ηχο μπορει να “χτυπησει” κι εχεις βαλει διπλα του τον Bob Rock ο οποιος ουτε εγω δε θυμαμαι ποσα χρονια εχει να κανει παραγωγη που να μου αρεσει. Το “Lucifer” ως πρωτο δειγμα δεν ειναι κακο, αλλα οι μελωδιες ειναι τιγκα θαμμενες στη μιξη, στηνω αυτι μηπως και καταφερω να τις ακουσω.
Με τις πρώτες ακροάσεις μου φαίνεται πολύ καλό. Δηλαδή τι παραπάνω να ζητήσεις από μια μπάντα 30ετίας? Φαντάζομαι ότι δεν θα βγουν και πολλοί καλύτεροι hard rock δίσκοι φέτος
Παιδια ο δισκος ειναι παρα πολυ καλος…θυμιζει τα παλια τους σε παρα πολλα σημεια, μελωδιες, κιθαρες, φωνητικα, riffs…εχει απ’ολα!! Και ωραια πιο χαλαρα κομματια παντα σε cult στυλ αλλα και δυναμικα τραγουδια με την υψηλης ποιοτητα αισθητικη τους!! Εχω παραγγειλει την διπλη εκδοση deluxe που περιεχει στο δευτερο cd και τα κομματια απο τα cult capsules 1 και 2…siberia, embers Κλπ…
μέγιστος οπαδός της τεράστιας αυτής μπάντας,οι πρώτες ακροάσεις με στεναχωρέσανε πολύ δεν μ έμενε ούτε μια μελωδία…Η συνέχεια είναι διαφορετική ακούγωντάς το όλο κ περισσότερο έχω να πω πως είναι μια ακόμα δουλειά προδιαγραφών με τη γνωστή ποιότητα που τους έκανε γνωστούς,βέβαια για να λέμε και την αλήθεια τα καλύτερα τραγούδια είναι αυτά που κυκλοφορήσανε πέρσι και πρόπερσι με τα capsules και βρίσκοντε στο 2cd(deluxe edition),από τα καινούρια ξεχωρίζουνε Honey from a knive,Elemental Light,Life>Death,For the Animals,Lucifer,This Night
Προσθέτωντας στο σύνολο των καλών τραγουδιών και τα 4 του 2ου cd πάμε στα 11 απο τα 14,τι άλλο να ζητήσεις από μια μπάντα 30 ετών?
Συνεχίζουνε και τιμούν το όνομα και τα παντελόνια τους.Αγοράστε άφοβα!
Φοβερός δίσκος δίχως καμία αμφιβολία. Η παραγωγή δαγκώνει (Chris Goss, Bob Rock), o Tempesta καλπάζει, ο Chris Wyse παίζει ίσως το καλύτερο μπάσο που ακούσαμε ποτέ στη μπάντα. Για τον Ian και τον Billy ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Κομματάρες όπως Life>Death, For the Animals, Wilderness Now, The Wolf δεν είχαν καμία υποχρέωση να κυκλοφορήσουν το 2012. Αλλά οι επιλογές στους συνεργάτες τους και οι απαιτήσεις που έχουν από τους εαυτούς τους δείχνει πως πρόκειται για κορυφαία μπάντα σήμερα. Από τους καλύτερους φετινούς δίσκους.