The Cult Live in Athens 5-6-2011 @ Fuzz

Same here. Απο τη περιοδο Dreamtime - Ceremony, το Electric ειναι το μοναδικο album που θα με βαλει στη διαδικασια του να προσπερνω κομματια. Γι αυτο κι ειναι το μονο παλιο* τους album που εχω σε CD.

*το ομωνυμο δε το μετραμε καν… δεν ξερω, εκει κι αν δε μ αρεσε ο ηχος τους. Το Beyond good and evil μου φανηκε τρομερα καλυτερο σαν ‘‘στροφη’’.

Οι The Cult δεν εχουν δικο τους θρεντ ? :stuck_out_tongue:

Εχεις δικιο. :-s Ενθουσιαστηκα ντε.

ωραία νέα, αναμένουμε επιβεβαίωση ημερομηνίας. τους είδα το 93 με metallica και ήταν αρκετα καλοί. ιστορική μπάντα…

κριμα…:(:(:(:(:frowning:
θα επρπε να χαιρομαι, αλλα αντιθετως ειναι η μονη ανακοινωση της χρονιας που με εκανε να στεναχωρηθω…

Γιατι???

γτι δεν θα κατεβω ρε και θελω πολυ να τους δω…

το μόνο που θυμάμαι είναι να προσπαθώ να ηχογραφήσω ένα κομμάτι και να ουρλιάζουν δίπλα “μη χαλάς την κασσέτα ρε, κράτα τη για τους θεούς” :slight_smile:

ον τοπικ:
τελικά είναι στις 5/6? ελπίζω να μην πέσει πάνω στους THE OCEAN μόνο…

Ας μην ηταν η πρωτη φορα που ηρθαν (τοτε) οι Μεταλικα στην Ελλαδα και θα συζητουσαμε υπο αλλη βαση ποια ηταν η μπανταρα της βραδιας χεχεχε

οκ, επιβεβαιώθηκε λοιπόν, θα λιώσουμε στο fuzz :slight_smile:

Cult δεν έχω δει, αλλά η συναυλία των Doors Of The 21st Century το 2004 με τον Astbury ήταν μέσα στις κορυφαίες που έχω δει [B]ever[/B].-

η No.3 πιο ευχάριστη και αναπάντεχη είδηση συναυλίας .
και θα τιμήσουμε και θα περάσουμε καλά . γαμώ.

[SPOILER]η Νο.1 είναι οι Pentagram
και η Νο.2 οι Death Angel [/SPOILER]

μπραβο ρε, αυτα ειναι

μπανταρα οι cult και ο astbury live πρεπει να δινει ρεστα

+1000

αυτή η συναυλία μαζί με των pearl jam στο ΟΑΚΑ το 2006 είναι στην κορυφή για μένα…

Τον φοβάμαι γιατί μου αρέσει πολύ και είμαι αυστηρός.

27/6/1993 Nowhere Else To Roam Europe …

Οποιος ηταν μεσα θυμαται τι εγινε …

CULT ρε καργιοληδες !!!

Ασταθης.:-k
Αμα ειναι στην μερα του παντως… :wink:

Σετλιστ οταν τους ειδα πριν 4 χρονακια στα εγκαινια ΚΛΑΜΠ που ολες τις υπολοιπες βραδιες παιζει μονο hip-hop! 700 νοματαιοι σε “σικρετ γκιγκ” και με παμπολλα τεχνικα προβληματα που κουτσουρεψαν το σετ-λιστ. Παλι ελεγε ομως:

Nirvana
Lil’ Devil
Sweet Soul Sister
Electric ocean
The Witch
Spiritwalker
Horse Nation
The Phoenix
Revolution
Rain
Wonderland
Edie (Ciao Baby)
Wonderland
Fire woman
In The Clouds
Rise
Wild Flower
Love Removal Machine

Encore

She Sells Sanctuary

my best ever

Το φετινο setlist των the cult δεν μου ειναι πολυ συμπαθες αλλα τι να κανουμε.Ελπιζω να μην παιξουν τα ιδια (ειχαν σχεδον σταθερο σετλιστ ο 2010-2011).
Θελω best of setlist, πειραζει? :stuck_out_tongue:

δεν υπάρχει ενημέρωση για το ποιός το διοργανώνει και για τη τιμή??