The Cult Live in Athens 5-6-2011 @ Fuzz

http://www.metalhammer.gr/magazine/news/1185—cult----.html

Αυτά κι αν είναι νέα! Οι θρυλικοί Βρετανοί hard rockers, The Cult, πρόκειται να δώσουν το πρώτο τους headline show επί ελληνικού εδάφους, την Κυριακή 5 Ιουνίου στο Fuzz Club. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ian Astbury και η παρέα του επισκέπτονται την χώρα μας, μετά το support τους στην συναυλία των Metallica το 1993. Η μπάντα βρίσκεται, επίσης, αυτόν τον καιρό στο studio, δουλεύοντας πάνω στο νέο της album με παραγωγό τον Chris Goss (Queens of the Stone Age, Masters of Reality).

Αυτα ειναι.Καλως τα παιδια

Αυτα ειναι ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!! Χρονια τα περιμεναμε τα καλοπαιδα…
αιντε…και απο Θεσσαλονικη μερια παιδες. Να τους δουμε 2 φορες.
Kαι ελεγα οτι δεν θα τους δουμε ποτε. Αλλα η πλακα ειναι πως το τελευταιο καιρο το σκεφτομουνα ως γεγονος και να που εγινε.

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε τι κατάσταση βρίσκονται πλέον, αλλά πλάκα θα έχει!

http://www.rocking.gr/live/Sonisphere_Festival_UK_Iron_Maiden_Iggy_&The_Stooges_Pendulum_The_Cult_Alice_In_Chains_Slayer@_Knebworth_010810/8055/

Ρε παιδια μας δουλευουν μηπως? Στο site την ημερομηνια που γραφουν στο hammer για 5/6/2011 παιζουν Ολλανδια. Συγκεκριμενα αυτοι το γραφουν ως 6/5/2011. Οριστε και οι ημερομηνιες συμφωνα παντα με το http://thecult.us/main/shows/

SHOWS
Date City Venue Country
5/04/11 THE CULT in Mexico City TEATRO METROPOLITAN Mexico
Add
Add to Google Calendar Download iCal
Time: 8:00pm. Buy tickets
5/06/11 THE CULT in Mendoza ESTADIO EL SANTO Argentina
Add
Time: 8:00pm.
5/08/11 THE CULT in Córdoba LA VIEJA USINA Argentina
Add
5/10/11 THE CULT in Buenos Aires ESTADIO CUBIERTOS MALVINAS Argentina
Add
5/13/11 THE CULT in Curitiba LUPALUNA FEST 2011 Brazil
Add
5/14/11 THE CULT in São Paulo TEATRO HSBC BRASIL Brazil
Add
[B]6/05/11 THE CULT in HELENDOORN DAUWPOP Netherlands
Add
Add to Google Calendar Download iCal[/B]
6/08/11 THE CULT in ODENSE POSTEN Denmark
Add
6/09/11 THE CULT in Sölvesborg SWEDEN ROCK Sweden
Add
6/11/11 THE CULT in ISLE OF WIGHT ISLE OF WIGHT FESTIVAL United Kingdom
Add
6/12/11 THE CULT in DONNINGTON DOWNLOAD United Kingdom
Add
6/14/11 THE CULT in DUBLIN ACADEMY Ireland
Add
6/15/11 THE CULT in DUBLIN ACADEMY Ireland
Add
6/17/11 THE CULT in CLISSON HELLFEST France
Add
6/23/11 THE CULT in Vitoria AZKENA ROCK Spain
Add

ναι οντως…καποιο λαθος θα εχουν κανει στο hammer με την ημερομηνια…

Aς ευχηθουμε τοτε να ειναι απλως λαθος η ημερομηνια.

μακαρι να κανουν λαθος μονο στην ημερομηνια… ΜΑΚΑΡΙ!!!
κομενοι καφεδες, κομενες μπυρες, κομενο το φαι (να κανουμε επ’ευκαιριας κ λιγο διαιτα:p) κ ολα τα λεφτα στις πολλες κ καλες συναυλιες που εχουμε φετος…8)

[SPOILER]μονο μην εχω κανενα προβλημα με τις υπηρεσιες γιατι θα σκοτωσω ανθρωπο…:?[/SPOILER]

γκρουπαρα!Μακαρι να μην εχει γινει μπερδεμα και να τους δουμε.

Aμα εχει κανει το Ηammer γενικοτερα λαθος νομιζω οτι θα το παρει ο διαολος :lightsabre:

Θα΄ναι τελεια στο fuzz ρε γαμωτο!!Κι αφου δεν ηρθαν με sonisphere,ε πρεπει με καποιο τροπο να’ρθουν

Παλιά μου άρεσαν πάρα πολύ, όμως έτσι όπως παίζουν τώρα δε μου αρέσουν ρε γαμώτο. Είδα κι εγώ στο site τους ότι εκείνη τη μέρα παίζουν Ολλανδία, οπότε δεν περιμένω να είναι αλήθεια η είδηση ότι έρχονται Ελλάδα. Αν είναι, καλό νέο θα είναι.

Μπα, λογικα θα ερθουν. Πιο πιθανο μου φαινεται να καναν λαθος για την ημερομηνια παρα η ειδηση της συναυλιας να μην ισχυει γενικα.

Το μεγαλο κριμα ειναι οτι δε θ ακουσουμε τιποτα απο το Ceremony, κι ειναι το αγαπημενο μου album μαζι με το Love… ισως να βαζω το Ceremony ενα κλικ παραπανω.

Και γενικα ΟΛΟΣ Ο ΔΙΣΚΟΣ…

Εγω πραγματικα ευχομαι να ειναι λαθος η ημερομηνια και να ερθουν 3 μερες πιο πριν ή και νωριτερα…

Ειναι απο τις μπαντες που κυνηγαω χρονια να δω και πραγματικα θα τραβαω τα μαλλια μου αν ερθουν Ελλαδα και εγω λειπω εξω…Θα λειπω 3-20 Ιουνιου εξωτερικο, οποτε fingers crossed για πιο πριν…

Ελπιζω να μην χτυπησει η γκαντεμια…

Δυστυχως μετα απο ψαξιμο που εκανα, ανακαλυψα οτι το φεστιβαλ που αναφερουν στη σελιδα τους οτι παιζουν 5/6 στην Ολλανδια, γινεται στις 2/6 και ειναι μονο μια μερα…

Οποτε το λαθος εχει γινει στη σελιδα της μπαντας και αυτο μαλλον σημαινει οτι η φημη αληθευει για 5/6…ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΛΕΙΠΩ ΛΟΝΔΙΝΟ…

Εμένα μάλλον το Love είναι το αγαπημένο μου μαζί με το Sonic Temple και ακολουθεί το Ceremony :).

Λογικο μου φαινεται! Και μενα αλλαζουν αυτα αναλογα με τις εποχες και τι ακουω περισσοτερο.

Και το πρωτο μ αρεσει πολυ παντως. Ενταξει, ειναι κατωτερο των επομενων, αλλα εχει μεσα κομματαρες. Ειδικα κατι Spiritwalker και Go West…

Ε ρε να καναν καμια εκπληξη και να τα παιζαν… πωπω εχω κωλοχαρει τωρα. Θα δουμε The Cult. Ειναι το μονο αγαπημενο μου ‘‘κλασσικ’’ ονομα που δεν εχω δει ακομα.

Συγγνωμη ρε παιδια,αλλα μην ξεχναμε κ τη δισκαρα ,το ‘‘Electric’’!!!
Βεβαια αγαπημενο μου ειναι το ‘‘Sonic Temple’’,αλλα μετα ‘‘Electric’’.
Αν ειναι βολικη η ημερομηνια θα κατεβω ασυζητητι!!!

το τελευταίο έπος!

Καλό και το Electric, αλλά ο ήχος τους στα άλλα μου αρέσει περισσότερο.