Γενικά είδα πολύ νεαρόκοσμο να ξέρει όλα τα τραγούδια, μόνο καλό το λες αυτό.
Δίπλα μου ένας τυπάς 50+ μόνος του, είχε ρίξει λίγο μπογιά στα μάγουλα και σκέφτομαι “πω πω, αυτός είναι true”. Τελικά είδε όλη τη συναυλία από την οθόνη του κινητού, ffs.
Γενικά είδα πολύ νεαρόκοσμο να ξέρει όλα τα τραγούδια, μόνο καλό το λες αυτό.
Δίπλα μου ένας τυπάς 50+ μόνος του, είχε ρίξει λίγο μπογιά στα μάγουλα και σκέφτομαι “πω πω, αυτός είναι true”. Τελικά είδε όλη τη συναυλία από την οθόνη του κινητού, ffs.
Για μένα πολύ καλή συναυλία. Ήχος εξαιρετικός ακόμη και στα δύο support.
Σετλιστ Cure πολύ καλό, σχεδόν έμοιαζε με best of.
Τα μόνα αρνητικά που μπορώ να βρω είναι:
Α) η έλλειψη τραγουδιών του τελευταίου δίσκου, που είπαν και οι πάνω και κυρίως
Β) H απουσία του Simon. Καλός ο υιός, δεν έχανε νότα κλπ, αλλά σαν τον μπαμπά του δεν είναι. Τέτοιο στακάτο και ρυθμικό παίξιμο δεν μπορεί να αποδώσει άλλος. Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι μπασσογραμμές που ακούσαμε χθες στα love song και fanscination str, που δεν είχαν καμία σχέση με τον τρόπο που τις αποδίδει ο Simon. Μου έλλειψε βεβαίως και η επιβλητική παρουσία του στην σκηνή, η κίνησή του, το χαρακτηριστικό παίξιμο με το μπάσο στα γόνατα κλπ. Δυστυχώς ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ!
Πανέμορφη συναυλία! Τους είχα δει Μαλακάσα και είχα κάποιες φοβίες μήπως τα χρόνια έχουν επηρεάσει την απόδοση αλλά κάτι τέτοιο χθες δε φάνηκε! Άψογη εμφάνιση, εξαιρετικό setlist που ακόμα και 3 ώρες να έπαιζαν σίγουρα κάποιο θα μου έλειπε οπότε είμαι κομπλέ με το χθεσινό!
Γκρινιάρης? Ελιτιστής? Συναυλιάκιας? Γέρασα? Δεν ξέρω αλλά το παράπονο θα το κάνω… Με χάλασε που ο κόσμος ήξερε μόνο τα χιτάκια (τουλάχιστον εκεί που ήμουν εγώ), δε γίνεται να παίζουν From the Edge of the Deep Green Sea και να είναι όλοι ακούνητοι σα να ακούνε κάτι καινούργιο και να με κοιτάνε με μισό μάτι που χόρευα, χτυπιόμουν και το τράγουδα με όλη την ψυχή μου!
Επίσης… Γ@ΜΩ τα κινητά! Βγάλτε 1-2-3 story! τραβήξτε και 1 όλοκληρο τραγούδι… ΟΚ με αυτά… Αλλά κάθε 3 και λίγο το κινητό επάνω και ξανά και ξανά, έλεος κάπου! Πήγατε να ζήσετε μια ζωντανή εμπειρία, εε ζήστε την!
Για να μην γκρινιάζω μόνο να πω στα άκρως θετικά, πολύ νέος ηλικιακά κόσμος που γούσταρε απίστευτα!
Τέλος πάντων, συνήθως τα αρνητικά με τον καιρό τα ξεχνάμε και θα κρατήσω αυτή τη συναυλία με το συναίσθημα και το χαμόγελο που είχα σε όλη τη διάρκειά της.