πάει καιρός που έχω δει το batman begins αλλά… είχε τζόκερ? δε θυμάμαι, πραγματικά.
να σου πω, ουτε εγω το εχω δει αλλα απο τα τρειλερ θυμαμαι οτι ειχε και η φατσα του αντι να ειναι λιωμενη φορουσε απλα κατι σαν μασκα.αν ειναι sequel του begins αποκλειται να το δω!
δεν ήταν ο τζόκερ αυτός.
δες το batman begins, εμένα μου άρεσε πάρα πολύ. μετά δες και το φρέσκο.
εμενα με χαλασε που πειραξαν λιγακι την μυθολογια του ηρωα(πχ. που πηγε σε κατι θιβετιανους μοναχους), αν και λεω να του ριξω μια ματια
Ε εντάξει… όσοι μεγάλωσαν με τον Batman θα το λατρέψουν.
Σκοτεινό, ατάκες, αγωνία, ανατροπές, απίστευτα εφέ, καταδιώξεις, συγκλονιστικός Λετζέρ, ψαρωτικός Μπέιλ…
Ταινιάρα!
Το είδα.
Αρχικά να πω ότι δεν είμαι ο κλασικός φαν των Batman.
Το Begins μόνο μάρεσε που είδα.
Η ταινία μου άρεσε και αυτή πολύ.
Ο Τζόκερ απίστευτος.
Από τις καλύτερες ερμηνείες όλων των εποχών.
Δεν υπερβάλλω.
Μόνο για αυτόν αξίζει το έργο.
Η 1η σκηνή είναι απόλαυση.
Γενικά όλες με τον Τζόκερ.
Υπερβολικά έξυπνος εγκληματίας και καλύτερη ερμηνεία από αυτή του Τζακ Νίκολσον.
Υπερβολικό σε μερικά σημεία αλλά δεν πειράζει:p
Θα πάω να το ξαναδώ με προσφορά την Τετάρτη αν δεν λείπω
+1
Και μενα μαρεσε πολυ…
Παιδια ο joker δε παιζεται!Απο τις κορυφαιες ερμηνειες κακου στην ιστορια…
Πιστευω το oscar(λογικα β’ ανδρικου)εχει “δωθει” ηδη!
Πολυ καλα ταιριαξε και ο two-face.8)
Δεν υπαρχει αλλος Τζοκερ πλεον. Ο Λέτζερ εκανε την ερμηνεια της ζωης του πριν μας αφησει.
Το εργο ηταν κορυφη. Η καλυτερη μεταφορα κομικ που εχει γινει ποτε. Το οσκαρ β’ ανδρικου δωστε το απο τωρα στο Λετζερ, και οχι επειδη δεν ειναι πια μαζι μας, αλλα επειδη εκανε απιστευτη ερμηνεια.
Παιδες δεν υπαρχει η ταινια…ολες οι ερμηνιες κορυφη με αποκοριφομα χιθ λετζερ και γραρυ ολντμαν…πανεξυπνο σεναριο γεματο ανατροπες εκπηκτικα σταντς εξυπνη και καθολου κουραστικη σκηνοθεσια καταπληκτικο σουντρακ . γενικα σχεδον αριστουργιμα για μενα…το σεναριο σε εχει στην τσιτα σε ολη την ταινια και δεν βαριεσε.σωστη αναλογια δρασης και δραματος.σαν αν λεπεις τον πλυροφοριοδοτη (και καλυτερα μην πω) απλος με τον μπατμαν και τον τζοκερ.
Υ.Γ. ΑΛΛΟΣ ΤΖΟΚΕΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΧΙΘ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΩ.ΑΜΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ…
Who the fuck is spiderman, superman, ironman etc???
There is only one …man… Batman
Μας ειχε υποψιασει το Begins, αλλα το Dark Knight μας εκανε να μας φαινονται παιδικη χαρα οι υπολοιποι ηρωες (ανεκαθεν ηταν παιδικη χαρα σε σχεση με τον Batman βεβαια:p ). Και ο Χιθ Λετζερ, οπως λεει και ενας φιλος πιο πριν, πρεπει να παρει το οσκαρ οχι επειδη πεθανε, αλλα γιατι το αξιζει. Συγκλονιστικη ερμηνεια
ΠΩ ΠΩ ΠΩ Μ’ΕΨΗΣΕΣ ΤΩΡΑ
αποψε το βραδυ θα το δω και εγω. Εχω ψηθει τοσο πολυ που περιμενω κατι σχεδον τελειο :!:
Τ Ε Λ Ε Ι Ο!!!
μας εστειλε για βρουβες ο νολαν και η παρεα του!!
Ο ΛΕΤΖΕΡ ΗΤΑΝ Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ !!!
OMFG που λεει και η νεα γενια!!!
πραγματικα η σκηνοθεσια ηταν αψογη
η μουσικη ηταν φοβερη
οι β ρολοι κορυφη
gary oldman και aaron eckhart δεν χορταινεις να τους βλεπεις
πωπω επαθα πλακα
ιδιαιτερα μερικες σκηνες (ανακριτηριο,τελευταιος λογος του τζοκερ και η τελευταια σκηνη με ολντμαν και εκχαρτ) ειναι για αριστουργηματικες!!!
ευγε
ευγε
αντε και στο επομενο τωρα
ΥΓ 1 το batman begins μπροστα σε αυτο μοιαζει με ερασιτεχνικη ταινια
ΥΓ 2 τι βυσμα ειχε η γκομενα του τομ κρουζ για να παιξει στο πρωτο??επρεπε να χαν παρει τη μαγκι απο την αρχη!!τεσπα…
τι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑΡΑ ήταν αυτή!!! :vibrate:
Με απιστευτη δραση, υπεροχη σκηνοθεσία και μοναδικό καστ.
Οσο για τον Joker, τι να λεμε τωρα??Τα λογια είναι περιττα!! ΘΕΟΣ! ΤΕΛΕΙΟΣ! ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ:bow2: :bow2: :respect: :respect:
(να του δωσουν το οσκαρ απο τωρα του καημενου του Heath Ledger)
Τι γέλιο ήταν κι αυτό όταν είχε ντυθεί νοσοκόμα!:lol:
:lol: πες το ψεμματα…οντως.
Σβήνει για πλάκα ό,τι ταινία έχει βασιστεί σε κόμικ.
Μάλλον, όχι…ΔΕΝ τίθεται θέμα σύγκρισης με ταινίες κόμικ. Ξεφεύγει απο αυτή την κατηγορία.
Ο,τι και να πω για τον Τζόκερ θα είναι λίγο…με αναφορές σε αυτον του Τζακ,αλλά ας μη γελιόμαστε. Ο νέος τζοκερ στέλνει τον παλιό για τσιγάρα.
Τη σκηνή με το ταχυδακτυλουργικό κόλπο με το μολύβι, πρέπει να τη βλέπει ο κόπερφιλντ για να μαθαίνει πως γίνονται τα μαγικά
Ο σκοτεινότερος Batman ever, είχε πολλές σκηνές γυρισμένες τη μέρα 8O !!!
ητανε τελικα κατι σχεδον τελειο, λολ. Καταπληκτικη σε ολα τα επιπεδα, ξεφευγει κατα πολυ απο την κατηγορια “ταινια δρασης με σουπερηρωες και εφφε”. Και προσφερει και κατι παντοτινο στην ιστορια του Χολλιγουντ, αντε και του σινεμα. Τον Τζοκερ του Χιθ Λετζερ. Αφησε το καλυτερο για το τελος:!:
@σιγκναλ > ξαναπαμε ρε? χεχ
χαλαρα!!!
@sokin η σκηνη με το μολυβι ηταν μοναδικη
και καλα
γειας σας ειμαι ο τζοκερ και ειμαι τρελος
Μόνο εμένα μου θύμισε nicholson σε μερικά σημεία ο ledger?Χωρίς να θέλω να προκαλέσω ε?Αυτή είναι η πρώτη εντύπωση και αν και έχω δει την ταινία απ’ την πέμπτη δεν τολμώ ακόμα να κάνω κριτική,το σοκ ομολογουμένως ήταν μεγάλο.
Σε καμία περίπτωση δεν αμφισβητώ την ερμηνεία του ledger απλά σε κάποια σημεία μου θύμισε nicholson(χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι κακό) και αναρωτιέμαι αν είμαι ο μοναδικός.
Τι να πω ρε φιλε εμένα ο νεος Τζοκερ ου φανικε ενας χαοτικος χαρακτηρας που δεν τον νοιαζει τιποτα αλλο απο το να στιλει το μνμα του.Ο Τζοκερ του πρωτου μου φαινοταν ο τυπος που απλος εκανε πλακα.Επισεις στου Χιθ εβλεπες τοσα πολλα πραγατα…του Νικολσον το βλεμα ηταν καπως κενο…
Όχι μόνο σε σενα
Αυτό πόσταρα παραπάνω:
“με αναφορές σε αυτον του Τζακ,αλλά ας μη γελιόμαστε. Ο νέος τζοκερ στέλνει τον παλιό για τσιγάρα”