Tελευταιος δισκος λοιπον που θα κυκλοφορισει 30 Απριλιου με υλικο που ειχαν ηδη γραψει πριν το διαλυσουν.
I Was Promised A Hunt
Part III - …And The Holy Cunt Spewed Forth Abomination…
Part II - …Wielding The Hammer Of The Dead…
Part I - …Upon The Aimless Path…
Προψες άκουσα το νέο κ τελευταίο the devil’s blood. Μεγάλη απογοήτευση. Καλά κάνανε τελικά κ το διέλυσαν το μαγαζί, γιατί το πάνε κάπου που δεν τους πάει καθόλου. Πολύ ψυχεδέλεια την είδανε κ κουράζουν αφόρητα. Μόνο κάποια διάσπαρτα σημεία ξεχωρίζω κ θεωρώ ότι κ που έκατσα κ τον άκουσα ολόκληρο ήταν άθλος… Κρίμα.
Το έχω ακούσει πολλές φορές προσπαθώντας να το χωνέψω.Νομίζω ότι ήμουν πολύ σκληρός στη κριτική μου. Νε μεν δεν πλησιάζει τα παλιά αλλά δεν είναι κ του πεταματου, αλλά δεν είναι κ στο ίδιο μοτίβο.
όντως προσπαθούν να γίνουν πιο ψυχεδελικοι, πιο σκοτεινοί όπου ως αποτέλεσμα σε σημεία να κουράζουν (τουλάχιστον εμένα κ αυτό συμβαίνει σε 2-3 σημεία του δίσκου), όμως έχουν κάποια ρυθμικά μέρη που σου καρφώνονται στο μυαλό, έχουν πολύ όμορφες κιθαριστικες μελωδίες που είναι άλλοτε σε πρώτο πλάνο κ άλλοτε σε μπαγκραουντ, έχουν φοβερή μπασαρα που δίνει καλό γκρουβαρισμα κ συνολικά στον δίσκο υπάρχει μια ατμοσφαιρα ναι μεν σκοτεινή αλλά όμορφη κ άκρως εθιστική.
τα κομμάτια που έχω ξεχωρίσει είναι το I was promised a hunt, αν και νομίζω θα μπορούσε να είναι 15- άνετα χωρίς να έχει χαθεί κάτι από την ουσία, το lullaby of the burning boy κ το dance of the elements.
το white storm of teeth ενώ έχει ωραίο rhythm section κουράζει παρά πολύ. 9 λεπτά το ίδιο πράγμα. Όχι ευχαριστώ.
εν κατακλείδι, είναι ένας πολύ ωραίος δίσκος, που κυκλοφορισε λάθος εποχή κ πιστεύω θα τον εκτιμήσω ακόμα περισσότερο προς το φθινόπωρο-χειμώνα.
Προς το παρών, ένα 7ρακι το παίρνει…
[SPOILER]κ όχι, δεν το εννοούσα αυτό που έγραψα για τη διάλυση. Κάντε ένα reunion γαμωτο.[/SPOILER]