The Devil's Blood, Mahakala, 4Bitten - 22/01/12 Κυτταρο

Απο το official facebook του Bowel of Noise:
BOWEL OF NOISE RECORDS PROUDLY PRESENTS:
THE DEVIL’S BLOOD & ACHERONTAS COVEN
A SPECIAL OCCULT RITUAL IN ATHENS ON JANUARY 2012!
DEATAILS ABOUT THE DATE/CLUB AND THE SUPPORT ACT OF THIS FESTIVAL WILL BE ANNOUNCED SOON BY BOWEL OF NOISE RECORDS.
BOWEL OF NOISE RECORDS
THE ULTIMATE METAL DEALERS OF BLACK DEATH DOOM.

Να’ρθουν με Blood Ceremony να γίνει της Π****ΑΣ!!!

Χοχο καλή φάση.

Και πάνω που έλεγα ότι δε θα έρθουν ποτέ…

Καλά ναι δεν παίζει, σιγά μη φέρουνε και Royal Thunder…
Όπως και να’χει μόνο γκαύλα ρε

Ας τους φέρουν… εδώ θα’ρθουν οι The Devil’s Blood, που εμένα προσωπικά μου φαινόταν πιο απίθανο ότι θα έρθουν… Τί; λάθος κάνω; Μπορεί… Θέλουμε Τhe Devil’s Blood MAZI ΜΕ Blood Ceremony!!! E? E? E? 8)

[SPOILER]Και μετά ένα ξεχωριστό λάιβ Blood Ceremony… μόνοι τους να γίνει ΧΑΜΟΣ
(μία τρελή που θα τσιρίζει και θα ζητωκραυγάζει όλη την ώρα εγώ θα’μαι…) Συγκίνηση!!![/SPOILER]

ηταν αναγκη με αχεροντας ?.. #-o

τι γαμάτα νέα!

εγω θέλω σαππόρτ blood ceremony και ghost

[SIZE=“12”]ΝΑΙ!!![/SIZE]

εχέχ γαμάτη η πρόταση μου ε? αμα δεν με ακουσουν, θα ειναι βλακες :stuck_out_tongue:

[SPOILER][SIZE=“6”]ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩΩΩΩ!!! ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ’ΡΘΟΥΝ!!![/SIZE]
[/SPOILER]

…+1!

[SPOILER][SIZE=“6”]Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ THE DEVIL’S BLOOD ΜΕ BLOOD CEREMONY MAZI!!![/SIZE]

(ΚΑΨΙΜΟ!!!)[/SPOILER]

Kαψιμο και οσονουπω delete ομως.
Oι The Devil’s Blood ερχονται οχι καποιοι αλλοι.

Καλη φαση παντως.Αν και δεν εχω διαβασει τα καλυτερα για την
αποδοση τους ζωντανα.

Καλά σβήστα αν είναι!!!

Νταξ τώρα οι The Devil’s Blood είναι σίγουροι βρε…

Ας ελπίζουμε και’μεις οι καμμένοι ότι μπορεί να’ρθουν με τους BC σαππόρτ… αφού θα’ναι και η μόνη ευκαιρία να τους δούμε, γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται…

Λοιπόν σχετικά με τους The Devil’s Blood περιμένω πώς και πώς να ακούσω το House of 10,000 Voices ζωντανά!!! Πού λέτε να παίξουν;

στην Αθήνα

Μαλακία ρώτησα ε

σε κανα gagarin θαναι.κανουν πολυ περιεργα show και περιμενα-ω πως και πως να τους δω.αντε να δουμε τι λεφτα θα παιζουν ειδικα αν ισχυει για candlemass πριν…

Παρα πολυ καλη φαση!Σιγουρα θα παμε!

Απο οτι θυμαμαι,ειχα διαβασει οτι ειναι αρκετα καλοι στα λαιβ.Βεβαια,μπορει να λεω και μαλακιες.Κανεις που να τους εχει δει σε κανα Roadburn πχ,να πει καμια γνωμη;

Τελευταία μπάντα, και ενώ τα πόδια μου με το ζόρι με κρατάνε, οι The Devil’s Blood. Ωραία τα αίματα και τα κεριά, όμως η σκηνική παρουσία τους είναι παιδαριώδης. Ναι, έχουν κομματάρες, αλλά λάιβ η φωνή της τραγουδίστριας δεν βγαίνει με την καμία. Απογοήτευση.

http://castingstone.blogspot.com/2010/05/1-23-uffomammut.html