The Devil's Blood, Mahakala, 4Bitten - 22/01/12 Κυτταρο

[I]…να φέρεις κι άλλους φίλους/γνωστούς σου που πάν σκυλάδικα, στο δισκάδικο!!![/I]Αυτό κι αν θα’ταν μεγάλη μυητική εμπειρία…:wink:

Ενημερώνω πως σήμερα που πήρα εισιτήριο μου έδωσαν δώρο και cd!!!
Καλή φάση όπως και να’χει. Αναμένεται αίμα

cd της μπαντας?
εμενα δε μου εδωσαν τιποτα…

Όχι παρεξήγησις… Το cd ήταν ελληνικής black metal μπάντας. Με ρώτησε τι μουσική ακούω και μετά μου το έδωσε:p

ααα, οκ μικρο το κακο…

GOSPEL OF GRIEF?
CAEDES CRUENTA?
MEDIEVAL DEMON?
UNHOLY ARCHANGEL?

medieval demon έδωσε σε μένα.

Ακριβώς:wink:

ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ να τους το πεις!!!

Το’δα στο ΜΕΤΑΛ ΧΑΜΕΡ. Κι όταν το τσίμπησα το τικετ, ρώτησα “[COLOR=“SlateGray”]κύριος…παίζει κανά σιντί δώρο;[/COLOR]” Και μετά το…“απορημένο” ύφος #-o:wink: τελικά μου έδωσε ένα black metal greek band παραγωγής της BOWEL (φυσικά!):stuck_out_tongue: και έφυγα, με την ελπίδα πως όσοι πάρουν τικέτο, να κάνουν την ίδια ερώτηση…:lol:

…καλά…ΕΣΥ [B]ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ[/B]!!!:stuck_out_tongue:

Τους είδα πριν λίγες μέρες κι ενώ πήγα με επιφύλαξη διαβάζοντας τα παραπάνω και βλέποντας παλιότερα βιντεάκια με μέτρια απόδοση, η μπάντα μου διέλυσε τις αμφιβολίες από την αρχή. Απίστευτα δεμένοι και προβαρισμένοι, με πολύ συγκεκριμένο στήσιμο και κινήσεις. Είτε παίζανε τρία διαφορετικά θέματα οι κιθάρες είτε το ίδιο πράγμα, ο συγχρονισμός ήταν σχεδόν τέλειος, ενώ η φωνή ήταν κρύσταλλο και δεν έχανε τίποτα.
1 ώρα και 45 λεπτά γεμάτα, χωρίς καμία διακοπή με τα κομμάτια να διαδέχονται το ένα το άλλο και με τη χοντρή να παίζει με τα σπίρτα της όσο διαρκούσαν τα μεγάλα οργανικά περάσματα. Ήταν και μια ηλίθια μέσα στο κοινό που φώναζε “Satan, Satan” σα δαιμονισμένη σε κάποια φάση και γελούσε ο κόσμος, αλλά αυτά έχει το hype και τα λάθος ναρκωτικά στο λάθος μέρος.
Με λίγα λόγια με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή κι ενώ οι Urfaust που τους άνοιγαν μας είχαν ήδη κάπως καθηλώσει.

Στο Κύτταρο θα δείχνει μια χαρά το stage show τους, στο Αν δεν θα χώραγαν με τίποτα, είναι και γομάρια όλοι τους.

Αντε να δουμε,2 ημερες μεινανε…Να δουμε κι απο κοσμο τι θα πει.Το εισητηριο σας φαινεται τσιμπημενο?

πηρα κ γω τικετο σημερο,εμενα μου δωσαν μπλουζα,bowel μπροστα,την συναυλια πισω

τι διαολο, μονο εγω ο μαλακας δεν πηρα τιποτα?#-o
τι λεει η μπλουζιτσα? ελπιζω να εχουν κ στο live να τσιμπησω μια…

η μπλουζιτσα πισω εχειι το σχεδιο που μπηκε παραπανω,μια χαρα

Αν και προσωπικα δεν βρισκω κακο κομματι στους DB, αν δεν ακουσουμε μεθαυριο τα
Τhe Yonder Beckons,
Feeding the fires with tears and blood
She
The Heavens cry out of the devil’s blood
The madness of serpents
die the death
Angel’s prayer
τοτε θα υπαρχει προβλημα :stuck_out_tongue:

Περιμενω πως και πως

Σίγουρα έδιναν κόπιες Crucifiction - Portals to the Beyond (αυτό τσίμπησα εγώ) και Hades - The Dawn of the Dying Sun. Από κάποια στιγμή και μετά σταμάτησαν να δίνουν cd και τα αντικατέστησαν με τα μπλουζάκια της συναυλίας.

Πολύ καλή φάση…άψογο συγκρότημα! Θα περάσουν τέλεια όσοι καταφέρουν να παραβρεθούν!

8-8+ σκαμε,καλα να περασουμε ολοι