:D:D:D
reported! :D:p
για παντα στις καρδιες μας! εβαλα και να ακουσω λιγο ελ εη γουμαν λογω ημερας
[B][SIZE=“5”]Eκφράζω τα μεγαλειωδέστερα respect και αισθήματα λατρείας, για εναν από τους 3 επιδραστικότερους καλλιτέχνες της ροκ του προηγούμενου αιώνα και του κατα την προσωπική μου άποψη δεύτερου σπουδαιότερου ροκ γκρουπ ever μετά τους Rolling Stones ![/SIZE][/B]
Kανενα άλλο μουσικό συγκρότημα δεν κατάφερε και δε θα καταφέρει εις τον αιώνα τον άπαντα, ουσιαστικά με 3 χρόνια μόλις δισκογραφική δουλειά, να έχει την αναγνώριση, καταξίωση και επίδραση στη μουσική τόσο όσο οι Doors !
Τζιμ, είσαι ο μεγαλύτερος μ…ας ever ! Δεν έπρεπε εσύ να “χαιρετήσεις”. Στο κρατάω μανιάτικο !
[B][SIZE=“6”]God Bless You Jimbo ![/SIZE][/B]
Strange Days…από μένα:):!:
Α ρε Jimαρα περασαν 40 χρονια και το ονομα σου εχει μεινει γραμμενο με χρυσα γραμματα στην ιστορια της μουσικης. Σημερα ακουσα τυχαια το πρωι το People Are Strange και θυμηθηκα ποσο μεγαλη μπαντα ηταν οι Doors, απο τις πρωτες μπαντες με τις οποιες κολλησα πολυ. Τυποι σαν τον Jim ζουν αιωνια μεσα απο τα εργα τους.
[B]Άγνωστο τραγούδι των Doors[/B]
Ακούστε ένα άγνωστο κομμάτι των Doors το οποίο θα περιέχεται για πρώτη φορά στον δίσκο ‘L.A. Woman’ που επανακυκλοφορεί στις 24 Ιανουαρίου 2012, γιορτάζοντας τα 40 χρόνια του.
Το τραγούδι ‘She smells so nice’ ανακάλυψε ο παραγωγός Bruce Botnick ψαχουλεύοντας το παλιό υλικό του συγκροτήματος.
30 sec preview
http://www1.rollingstone.com/hearitnow/player/thedoors.html
εγώ πάντως με το που άκουσα αυτό το δειγμα μου ήρθε να ακούσω όλη την δισκογραφία doors σερί!
εκπληξη να ακους κατι καινουργιο απο τη μεγαλυτερη μπαντα εβερ…
παω κ εγω να ακουσω κανα κομματι… πρωτο yes, the river knows…
:|:|:|:|
Εμ βέβαια. Αυτά γίνονται και μετά έρχονται κάτι Πάμκηδες και κάτι Φλουδαηζντ και σου τη λένε.
Οι Doors είναι αυτή? :drunk: