The Essential Rory Gallagher

The Essential Rory Gallagher will be released by Sony BMG on Monday March 10th 2008

Disc: 1

  1. Follow Me
  2. Moonchild
  3. Bought And Sold
  4. Laundromat
  5. Bad Penny
  6. Edged In Blue
  7. Brute Force And Ignorance
  8. I Fall Apart
  9. Loanshark Blues
  10. Who’s That Coming
  11. As The Crow Flies
  12. Barley And Grape Rag
  13. Lonesome Highway
  14. Out On The Western Plain

Disc: 2

  1. In Your Town
  2. Philby
  3. Slumming Angel
  4. Continental Op
  5. Cradle Rock
  6. Million Miles Away
  7. Wheels Within Wheels
  8. Crest Of A Wave
  9. They Don’t Make Them Like You Anymore
  10. Walk On Hot Coals
  11. Shadow Play
  12. I Could’ve Had Religion
  13. Tattoo’d Lady
  14. Bullfrog Blues

To 'xουν σκισει το ζητημα με τα μπεστ οφ του Ρορυ. Καθε 1,5 χρονο βγαινει και ενα.

ενω θα μπορουσαν να βγαλουν τα καταπληκτικα live του που κυκλοφορουνε σε βootleg και μερικα εχουν τελεια ποιοτητα καθε χρονο και ενα βεστ.ισως να φταιει και η μεγαλη επιτυχια που ειχαν τα προηγουμενα best.
τεσπα για να μαθαινουν οι νεοτεροι τον θεο καλο ειναι για αρχη:D