Καλά κλάην μάην ον δε λάην για τους ρόλους βασικά. Το μόνο σίγουρο είναι πως από την έκρηξη τεστοστερόνης όλες οι γυναίκες της αίθουσας (δηλ. οι 2-3 θαρραλέες γκόμενες, οι ταξιθέτριες και βέβαια η τούμπανη παλαίστρια που είναι μέλος των Expendables) θα φύγουν τρικλίζοντας και όντας έγκυοι με 250δυμα.
Και βρωμοκοπώντας πιτόγυρο με έξτρα τζατζίκι και κρεμμύδι.
Nαι για το καστ εννοω.Βασικα για κανενα απο τους δυο δεν τρελαινομαι.Ο Φορντ φυσικα ειναι καλος ηθοποιος αλλα και παλι ποτε μου δεν αφαλοκοφτηκα.Γουστα ειναι αυτα…Παντως το περιμενω πως και πως για Snipes.Wesley ζουμε στο Εxpendables 3 να σε δουμε!!!
Εγώ μια φορά ξενέρωσα που τελικά δεν θα είναι η Jovovich μέσα. [-X Σε μια φάση είχε ακουστεί έντονα το όνομα της αλλά τελικά αν θα εμφανιστεί θα είναι στην γυναικεία εκδοχή των expendables που ακούγεται ότι θα γυριστεί κάποια στιγμή.
Eχουν παρει τετοια φορα με το franchise οπου δεν ξενερωνουμε με τιποτα.Αν οχι στο 4 (αμφιβαλει κανεις οτι θα δουμε και τεταρτο μερος;) τοτε σιγουρα στην γυναικια version θα τη δουμε σιγουρα.Δεν κανουμε και καμια κουβεντουλα για το ποιες και τι σεναριο θα θελαμε σε ενα What if? Female Expendables?
H Sigourney Weaver και η Linda Hamilton είναι must. Απο κει και πέρα καμια Michelle Rodriguez ή καμιά Noomi Rapace δεν θα με χαλούσε. Τώρα που το σκέφτομαι, και η Αντζελίνα θα μπορούσε να παίξει το ρόλο της bitch villain.
Εxtreme Slowpoke, τωρα ειδα το 1 και το 2 και δεν υπαρχουν σχολια, ειδικα για το 2. Παλια ποστ Λουπιν = πιο σποτ ον πεθαινεις. Ειδικα στη σκηνη εμφανισης του Αρνολντ στο 1 και του Τσακ στο 2 αλυχτουσα σα ζωο. Σχετικα με το 3 τωρα, απλα
εδιτ, τωρα που εφτασα στην τελευταια σελιδα και διαβασα για την απουσια της Ομορφοτερης σπαστηκα, αλλα Μελ Γκιμπσον ρε κοσμε, Μελ Γκιμπσον + Χαρισον Φορντ!!!
Ευτυχώς βγήκαν μέσα σε μία μέρα και οι υπότιτλοι γιατί βαριόμουν να περιμένω. Δε το κάνουν σειρά όμως καλύτερα; Του χρόνου με ακόμη περισσότερους νιούφηδες, και κανά δυό μεγάλα ονόματα ακόμα.
Πολλά αρνητικά έχω ακούσει για την ταινία και το σκέφτομαι πολύ αν πάω να το δω στον θερινό η απλά να δω το hdrip που έχω στον φάκελο. Αν το θάψει και ο Lupin σε κανένα άρθρο θα είναι το τελειωτικό χτύπημα.