The expendables

το ειδα κι εγω χθες ,γαματο αν ξερεις τι πας να δεις,δυο πραγματα δεν μου αρεσαν οτι ειδα τον σταλονε να τρεχει εξι (6) φορες και οτι πεθανε ο φατιστα

Εχτές κάτι με είχε πιάσει. Φταίνε οι 4 καφέδες; Φταίει η καλή φάση που έγινε στην εξεταστική; Φταίει το κοκκινόμαλλο 17χρονο; Φταίει η πρόβα κάτι φίλων μου μπλακμεταλλάδων που ήμουν και τους άκουγα; Ότι και να φταίει ,είχα μπει για τα καλά στο mood για μια ταινία ανελέητου-ανούσιου ξύλου, εκρήξεων, σκοτωμών και αντρίλας! Έτσι είδα και εγώ εχτές. Μιλάμε η ταινία είναι η καύλα η ίδια! Έπος! Δεν έχω να σχολιάσω τίποτα! Δεν υπάρχει κάτι να πεις γι’αυτή! Σε όποιον δεν άρεσε γιατί περίμενε να δει μια “σοβαρή” ταινία, απλά λυπάμαι για την πάρτη του!

Μιλάμε για μέτσαλ!

\m/

το είδα χτες . φοβερή ταινία , έχει όλα τα συστατικά μιας αμερικάνικης ταινίας δράσης σε σωστές αναλογίες . εξαιρετικότατη . όλοι κοιμηθήκαμε γκαυλωμένοι .

1. “αστον , πάει για πρόεδρος” χεχεχε
2. η οπλάρα π τα γαμούσε όλα κ έκοβε κρεατα …
^
(έγινα ξανά 14 :roll:)

εδιτ. ψήφισα τον ασιάτη που έβαλε τα γυαλιά στον νταγλαρά και στο μισό στρατό του νησιού .

Εγώ έριξα Jensen. Μόνο και μόνο για την σκηνή με το έντομο!

και εγω το ειδα χτες και ετοιμαζομαι για δευτερη φορα σημερα ή αυριο.εδω μιλαμε για επικο επος!περιμενουμε συντομα το σηκουελ.
ψηφισα statham.

Γάμησε και έδειρε (κυρίως το 2ο) η ταινία.
Hξερες το τέλος, κάθε σκηνή τι πρόκειται να γίνει αλλά το τελευταίο που σε ενδιέφερε αυτό ήταν.:smiley:
Ο Σταλόνε, παραμορφωμένος, μάζεψε όλους τους γαμιάδες και οι τύποι κάθισαν, γύρισαν, έδωσαν ξύλο, καύλωσαν.
Κανείς δεν το πήρε στα σοβαρά.
Σε όλη την ταινία είχα ένα ηλίθιο χαμόγελο, συγκίνηση με τόσο ξύλο.

Για τους ρόλους θα λεγα:
ο Σταλόνε είναι ο πλεημέηκερ (οργανώνει και μοιράζει ασίστ, σκοράρει ενίοτε - ακα δίνει ξύλο- ),
ο Τολλ είναι το αμυντικό χαφ που κάνει όλη την βρωμοδουλειά (έβγαλε εκτός παιχνιδιού και τον Paine, το ΓΟΜΑΡΙ),
ο Hale είναι ο τερματοφύλακας (είχε τα χέρια να κουβαλάει την “γυναίκα” του που ο ήχος της ήταν σαν την μπότα του Λομπάρντο ξέρω γω)
kαι τέλος:
Οι κύριοι Statham και Jet Li αναλαμβάνουν αποκλειστικά το σκοράρισμα, χωρίς να ξεχνούν να μαρκάρουν (καλύψεις κλπ), ο 2ος είναι ο επιθετικός που ανακατέβει την άμυνα και ο πρώτος που τραβάει αμυντικούς και ανοίγει χώρους.
Ο πρώτος σκοράρει περισσότερο, αλλά ο 2ος δίνει ξύλο και μέχει να καταλάβεις από που σου ρχονται έχεις μείνει ανάπηρος.
Γι αυτό και τον διαλέγω.

Τέλος, ΗΞΕΡΑ ότι έπαιζε ο Ερικ Ρόμπερτς, χωρίς να ξέρω το πλήρες καστ.
Για μια στιγμή τον πέρασα για τον Γκάνερ, αλλά παραήταν ψηλός και γεροδεμένος.
Τελικά ήταν ο κουστουμάτος.#-o

Ελειπαν Βαντάμ και Βίνι Τζόουνς.

Ο Βαντάμ είναι πουστόφλωρος δεν ταιριάζει εδώ

Και τον Στιβεν Σηγκαλ ,ξεχάσατε .

Αυτός δεν ήθελε να παίξει γιατί είχε πρόβλημα με έναν από την παραγωγή ή κάτι τέτοιο…

Τελεια η ταινια ελπιζω στο σικουελ να παιξουν και Σηγκαλ Νταντικοφ

Η ταινια ηταν αστεια

*το EXPENDABLES είναι ενα βιβλικό έπος.!..
η ολοκλήρωση της τριλογίας “παλαια διαθήκη” “καινή διαθήκη” και τώρα “κάντε την διαθήκη σας, ερχόμαστε

:lol2::lol2::lol2:

*o κήπος του προφήτη, metal hammer

αχχααχχαχαχααχααχααχχααχ

:lol3::lol3::lol3::lol3:

είναι το ανιδιοτελές ταξίδι ενος μετανιωμένου αμαρτωλού που βοηθάει μια ολόκληρη χώρα…!
αυταπάρνηση, μετάνοια, bazookas, τα έχει όλα…!

:lol::lol:

μερικές φορές ο κήπος του προφήτη χαρίζει τρελό γέλιο…

πο, μας πορωνεις τωρα ομως και μαλλον θα το χωσω να το ξαναδω πιο μεσημερι
\μ/\μ/

η ταινια ειναι σουπεργουαουθεικιαεφηβικηονειρωξηκλπ ΑΛΛΑ:

[SPOILER]ο λουντγκρεν θα επρεπε να εχει μεγαλυτερο ρολο,ηταν απολαυση σκετη:bow2:και ο μικης το ιδιο και ολοι,αλλα αυτοι οι 2…[/SPOILER]

Ελπίζω σε νούμερο 2 με μεγαλύτερη συμμετοχή ειδικά του Rourke ο οποίος είναι και πολύ μαδαφάκα!!

Ο Jean Claude Van Damme στο The Expendables 2

Μπορεί να μην έχει βρεθεί ο σκηνοθέτης ο οποίος θα αναλάβει να γυρίσει την συνέχεια των Αναλώσιμων, αλλά αυτό όπως φαίνεται δε δείχνει να είναι εμπόδιο στην αναζήτηση των υπολοίπων ηθοποιών που θα αποτελούν το καστ της συνέχειας.

Ο πρώτος ηθοποιός μετά τους Συλβέστερ Σταλόνε και Μπρους Γουίλις είναι ο δημοφιλής ηθοποιός Jean Claude Van Damme ο οποίος έχει πάρει μέρος σε πάρα πολλές ταινίες δράσης και πολεμικών τεχνών που τον καθιέρωσαν στα είδη αυτά. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Van Damme θα είναι ο main villain της ταινίας, ρόλο για τον οποίο πολλοί θεωρούσαν πως θα είχε ο Μπρους Γουίλις.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πολυετή συνεργάτη του Van Damme, Sheldon Lettich, πιθανότατα να είναι ο εχθρός του Γουίλις στην δεύτερη ταινία χωρίς όμως να δοθούν περαιτέρω λεπτομέρειες. Να θυμίσουμε πως και για την πρώτη ταινία είχε ακουστεί το όνομα του Van Damme, αλλά ο ίδιος απέρριψε την τότε πρόταση που του είχε γίνει.

ετσι ετσι!! αντε θελουμε ακομα τσακ νορις και στιβεν σιγκαλ!!!