The expendables

AngelCryGr…ΣΚΑΣΕ! Κούρασες! Αν δεν σου αρέσει το έργο, έχεις περισσότερο μυαλό και γούστο από εμάς, μην ρίχνεις το επίπεδο σου λοιπόν σε αυτό το θρεντ. Είπες την άποψη σου. Τέλος. Χαιρέτα μας!

επισης angelcry μαθε επιτελους να χρησιμοποιεις το εντιτ.

Γιατί κούρασα ρε επειδή λέω την γνώμη μου για την ταινία? Τι κόλλημα βαράς εσύ?

Διάβασε το όλο σε παρακαλώ.

Ρε έχεις ψυχολογικά? Είπα εγω τίποτα χαρακτηρισμούς απο αυτούς που ανάφερεις για όλους εσας εδω μέσα? Ξεκόλλα λίγο απο το pc μπας και συνέλθεις… Ο άλλος πετάχτηκε απο το πουθενά και σχολίασε αναφερώμενος σε μένα… Άντε κόψε και εσύ και μην μιλάς μαζί μου αν δεν γουστάρεις της απόψεις μου stick on your own.

Eτσι σας παει

\m/

Ραμβο 3 respect :thumbup:

Ρε angel…μα ρε angel…Δεν κάνουμε quote τα gifακια… #-o

](http://www.gifsoup.com/view/1041302/expendables.html) GIFSoup[/IMG]

στο γκωλο

\μ/

XAXAAXAXAXAXAXXA και σκεφτόμουν να το βρω και εγώ. by far η καλύτερη σκηνή της ταινίας χαχαχαχαχαχα

για σενα ματια μου τοτες…

έπος απλά, βλέπω πάλι την σκηνή της ταινίας, έπος λέμε.
ταφ ταφ ταφ ταφ

με συγκινισε το βιδεο σαμαν απο Ραμπο 2

παρτε
http://www.youtube.com/watch?v=suhCZjNvqMs

It’s a long road
When you’re on your own
And it hurts when
They tear your dreams apart
And every new town
Just seems to bring you down
Trying to find peace of mind
Can break your heart
It’s a real war
Right outside your front door I tell ya
Out where they’ll kill ya
You could use a friend
Where the road is
That’s the place for me
Where I’m me in my own space
Where I’m free that’s the place
I wanna be
'Cause the road is long yeah
Each step is only the beginning
No breaks just heartaches
Oh man is anybody winning
It’s a long road
And it’s hard as hell
Tell me what do you do
To survive
When they draw first blood
That’s just the start of it
Day and night you gotta fight
To keep alive
It’s a long road …

ποσο πιο διαχρονικος μοναχικος ηρωας, εχει πιστεψει πως η αφελεια και η μαλακινση των 80ς δεν πεθαινει ποτε…:’)

[SIZE=“5”]\m/[/SIZE]
κλαιω…

μερικοί βαράτε ενέσεις???
μήπως ξεχάσατε ποια ταινία σχολιάζετε…?

με την κωλοσυναυλια των u2 στο μυαλο μου εχω ανεβει εδω κ 3 μερες στην αθηνα κ δεν εχω παει να δω το επος ακομα… μ’αυτα που διαβαζω προετοιμαζομαι για καμια χιλιαρα νεκρους (μονο ο σταλονε)…

και γαμω τις ταινιες θα ειναι.και ο τσακ νορις δεν δεχτηκε γιατι ειναι πολυ βιαιη για αυτον.τωρα θα κλαιει την μοιρα του βλεπωντας των σταλονε και τον στειθαμ να κολυμπανε στο χρημα:!::!::

φιξντ.

Περα απο το γενικοτερο χαβαλε γυρω απο την ταινια,αν καποιος θελει να την κρινει στα σοβαρα τοτε οντως ηταν μαπα το καρπουζι,κατω απο τη βαση χωρις δευτερη σκεψη.

Αλλα επειδη ολοι γνωριζαμε απο πριν οτι δεν εχουμε να περιμενουμε κατι απο το σεναριο κ την ολη φαση γιαυτο το παιρνουμε περισσοτερο στο αστειο κ στο χαβαλε,απλα μας αρκουσε να δουμε τον sly σε στιγμες δρασης οπου θα τους ξεσκιζει ολους κλπ.:stuck_out_tongue:

σκασε αβερελ

Ρεεεεεεε haters μιλάμε για F-U-C-K-I-N-G Ε-Π-Ο-Σ. Μη μας χαλάτε τη γκαύλα εδώ μέσα. Δε σας άρεσε οκ.

P.S ρε πούστη shaman συκινήθηκα!!!