Εγώ προσωπικά δεν ήθελα κάτι σπουδαίο…κάποια στάνταρντ που ισχύουν σε όλες τις μέτριες αμερικάνικες ταινίες δράσης.Όπως έναν αξιόλογο κακό και μια αφορμή για σφαγή #-o
ειδικα για τα bolded : #-o#-o#-o#-o
comealot, τώρα είδα το edit2, δεν έχουμε δει Rambo 2 ε?
βάλε και κάνα σποιλερ, δε το έχουν δει όλοι το εξπένταμπολς
Περίμενα να σκοτωθούν όλοι…το τέλος ήταν πιο gay από ότι περίμενα
Δεν,sorry.Από αυτά που έχω δει από Statham και Willis πάντως,περίμενα κάτι καλύτερο
τα ιδια θα λεμε παλι…ΜΕΤΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ταινια δρασης με σφαγες στο ονομα του πατρος και μιας ιδεολογιας ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…υπαρχουν αμερικανικες ταινιες δρασης οπως το Ραμπο 2 που ο Ραμπο αφανιζει το μισο Βιετναμ επειδη μια γκομενα του εδωσε μια πετρα, αμερικανικες ταινιες δρασης οπως το Commando οπου ο Αρνι ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ με εργοσταστιακο σωληνα ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΝΟ επειδη του…απηγαγε τη κορη,υπαρχει ο τρανσπορτερ που κανει κωλοτουμπες με το αμαξι επειδη του γυαλισε μια φακιδομουρα, υπαρχει ο Βαν Νταμ που σαπιζει κοσμο για να σωσει μια γκομενα και τη φαρμα της(!)-τιτλο δεν θυμαμε κτλ κτλ-…
ΑΥΤΕΣ ειναι οι ταινιες στις οποιες υγραινεται το τσουτσουνι του ΣΩΣΤΟΥ ανδρα, αυτες ειναι οι αμερικανιες που ολοι αγαπαμε, αυτες ειναι που δοξαζουμε εδω…επιπλεον αμα ο κακος Ερικ Ρομπερτς δεν σας κανει, μια επαναληψη σε βιντεοπεριπετειες του '80 θα σας πεισει…
(επιπλεον, ΔΕΝ υπαρχει αφορμη για σφαγη, μονο η πραξη μετραει\μ/)
enough said
\μ/
Δεν λέμε να σκοτώσεις για την ιδεολογία…το A-Team είναι το πρόσφατο παράδειγμα μέτριας ταινίας που τουλάχιστον ΔΕΝ προσβάλλει την νοημοσύνη σου (και αφήνει ικανοποιημένο το…τσουτσούνι σου)
Δηλαδή μέχρι και τα Crank του Statham πιο πολύ λένε
Και εννοείται πως το Transporter δεν το κάνεις σύγκριση με αυτό το λιμό…αμαρτία είναι
Μαλάκα όχι ωραίες και οι γκόμενες!! Εντάξει, μπορεί να κάνετε σαν καυλωμένα 10χρονα που βλέπουν πρώτη φορά μποντιμπιλντεράδες και χύνουν, αλλά δείξτε τη στοιχειώδη αντικειμενικότητα για τις γκόμενες…
Εγώ με τα περισσότερα από αυτά γούσταρα. Με το Expendables (που το περίμενα σαν τρελός) ξενέρωσα τη ζωή μου. Αν θέλετε να δείτε Σταλόνε στα καλύτερα του, δείτε Over The Top, Rambo, Cobra, κτλ. και όχι αυτή την πίπα που μοιάζει με καθυστερημένο τρανσέξουαλ, τούμπανο από τα μπότοξ που βγάζει τα φρύδια του… Ο τύπος έχει καταντήσει ο μεγαλύτερος γκέι ξεφτίλας στο παγκόσμιο σινεμά.
Ακόμα και αυτός είναι λιγότερο γκέι και λιγότερο ενοχλητικός: http://www.youtube.com/watch?v=uIUf-16dy8M
enough talk
Και για όσους δε κατάλαβαν γιατί επιλέχτηκε αυτός ο τίτλος:
Έχω πεθάνει με τα Post εδώ μέσα… By far the best topic…
Χαλάρωσε και εγω μαζί σου είμαι… Όπως και όλη η παρείτσα που το είδαμε… Δεν βλέπεις κάθε μέρα τέτοιες κωμωδίες… Δεν χρειάζεται να κλαις τα λεφτά σου γιατί θα έχεις να θυμάσε κάτι που σπάνια βλέπεις σήμερα :lol:
Λες ε?
Θα μου πεις ακόμα θυμάμαι να λιώνω στα γέλια με την παρέα όταν είδαμε το doomsday στον κινηματογράφο… ακόμα με βρίζουν για την επιλογή
κλαιω…
Μα ποτε δεν πας να δεις ταινια με τον Stallone χωρίς να ξέρεις ότι πρόκειται για ανεγκέφαλη διασκέδαση. Το ξέρεις ήδη αυτό απο το παρελθόν του… Πες τους ότι άμα περίμεναν κάτι άλλο δεν ξέρουν τον κύριο Εδω κάποιοι τραβάνε μ*λακίες ακόμα με αφισες του stallone τι να πεις…8O:lol:
αντζελκραη αγόρι μου, είσαι πολύ υπεράνω, πάρε όμως τα κουβαδάκια σου και πήγαινε κάνε κάνα ανθόλοτζι, δε λες ΤΙΠΟΤΑ καινούριο εδώ μέσα.
σαμαν κορίτσι μου ποιος σου μίλησε εσένα? Για χαλάρωσε λίγο είπα την γνώμη μου στον comealot για την ταινία… Δεν φταίω εγώ αν σου κάθετε στραβά εσένα.
αυτο που λεει ο λουπιν. μην κανετε συγκρισεις με αλλες συγχρονες περιπετειες. η ταινια ειναι καθαρα 80’ς φαση. ακομα και το σεναριο παιζει να ναι ολοδιο με μια αλλη περιπετεια που δεν θυμαμαι (μπουκαρουμε στην επαυλη του στρατηγου, ναρκωτικα, cia κτλ).
η κομμώτριά σου.
Νομίζω έχεις δίκιο… Έχω κολλήσει όμως κάπου το θυμάμαι και εγώ αυτό…
Μπα άστο έπεσες έξω με κουρέβει η κοπελιά μου άρα είσαι εκτός. Κόψε το σπαμ όμως και κάτσε καλύτερα.