Παιδάκια δεν έχετε γίνει άντρες ακόμη και φαίνεται. Έχετε προτείνει όλους τους ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ για σίκουελ και τελικά ξεχνάτε τον σημαντικότερο όλων. Ύστερα από πόστ στο βαριέμαι υπενθύμιση σε εμάς τους παλιότερους που τα ζούσαμε και λάιβ όλα αυτά
νταξει μετα την ταινια φωναζε φιλος μου, γιατι το αυτοκινητο να μην εχει ηλιοροφη για να βγαλει αυτοματο και να πυροβολαει κοσμο
-what family
-my family
μου ρθε να κλαψω
εννοειται ψηφιζω ντολφ
Εννοείται πως θα ξαναπαίξει ο Bruce Willis στο 2ο μέρος. Η CIA πρέπει να τους πηδήξει και ο Bruce Willis δεν πρέπει να λείπει.
Σε παρακαλω ΘΕΕ Sly, εχε τον στο σηκουελ…
βαριόμουνα να κάνω ποστ αλλά ναι ρε παιδιά…
τον από πάνω.
*και τώρα που είμαι σε άλλη σελίδα τον προηγούμενο…
και τον σουγκλάκο ρε παιδιά…
R.I.P.
i know, έπρεπε να αναφερθεί όμως.
Το ειδα 2η σειρα και θεωρω τον εαυτο μου τυχερο που επεζησα8). Υπηρξαν στιγμες που απο ιπταμενα μαχαιρια, μπομπες, κλοτσες κτλ κινδυνεψα
σου αρεσει να ζεις στην κοψη ε?
Επιτέλους έγινα αυτόπτης μάρτυρας της πραγμάτικα, όπως είχε ο Lupin περίπου ένα χρόνο πριν, ΠΙΟ @@ΔΑΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ EVER!!!
Μπουνίδια, σπασμένες μάπες, σφαίρες που κάνουν τα πάντα στο πέρασμα τους σκόνη, μαχαίρια που καρφώνουν με ακρίβεια laser, γαμιάδες, στρατηγοί!!!
Τι άλλο να θέλει κάποιος; Τεράστια, μέγιστη, υπέρτατη ταινία. Ναι αγαπάω Stalone!!!
EXPENDABLES 2 ΤΩΡΑ!!!
μαλάκες τι είδαν τα ματάκια μας.!!??
όποιος δεν το έχει δει να πάει τρέχοντας…ΣΗΜΕΡΑ…ΤΩΡΑ.!! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗ.!!!
αφήστε τους μεσόκοπους παιδεραστές σκηνοθέτες…αφήστε τους γκουρού της σκηνοθεσίας και του σεναρίου που σου δίνουν μια φωτογραφία 2,5 ωρών και απο πλοκή μια από τα ίδια.ο Stallone τους πάτησε κάτω…!!!εδώ έχουμε την ταινία της χρονιάς.!! [SIZE=“4”]Α-ΝΕ-ΤΑ
[/SIZE]
τι να λέμε τώρα…
*και όπως τα λέει ο Astaldo, EXPENDABLES 2 ΤΩΡΑ!!!
**μαλάκα μικι ρουρκ κανε όσες ταινιες μπορείς πριν σε χάσουμε…άντε…!
***πόσες ατάκες μπορεί να έχει μια ταινία??
****ποσά κλισέ μπορεί να εχει μια ταινία?
*****πόσο μπορεί να γάμησε αυτή η ταινία??
[SPOILER]
[SIZE=“5”]
-πόσους άντρες έχεις?
-όσους και η μάνα σου.!!![/SIZE]
:lol2::lol2::lol2:[/SPOILER]
μετά από αυτό που είδα έχω μια επιθυμία για σεξ.!
Ντάξει. Η ταινία επικότατη, τίγκα στα κλισέ και στις μεγάλες ατάκες (όπως πρέπει) με έναν Statham τεράστιο και ένα καστ, το οποίο με κάποιες απαραίτητες προσθήκες θα δημιουργήσει μεγάλες στιγμές. Seagal οπωσδήποτε πχ.
Ο Σταλόνε έδειξε το δρόμο με το τελευταίο Ράμπο. Από κει και πέρα, το Expendables πρέπει να συνεχιστεί σε 2-3-4 ταινίες ακόμα και να γίνει σεμινάριο ή/και μάθημα στις δραματικές σχολές.
Stallone Planning Expendables 2
A sequel to the Expendables has already been plotted out. The Expendables is currently the number one movie in America.
The Expendables 2 Wants Bruce Willis as Its Super Villain
Στα σκαρια ηδη το 2? :p:p
Την είδα κι εγώ.
Εννοείται, ότι δεν θα την κρίνω την ταινία σεναριακά ή ερμηνευτικά. Όπως και να 'χει, η ταινία ήταν ΞΕΡΑΤΟ. Είναι από τις πιο ηλίθιες (με την κακή έννοια) ταινίες που έχω δει στη ζωή μου.
Δεν ήταν ούτε στο ελάχιστο κουλ. Όλοι οι χαρακτήρες -πλην Λούντγκρεν που ήταν επικός- έδιναν ρεσιτάλ χαζομάρας και φλωριάς.
Ο Τζετ Λι άξιζε για 5-10 δευτερόλεπτα. Ο Σταθαμ ήταν σκιά του εαυτού του σε σχέση με Τρανσπόρτερ (ακόμα και εκείνη η πίπα Death Race ήταν πιο κουλ από αυτή). Ο Σταλόνε ήταν τραγικός (καμία σχέση με Ράμπο, κτλ.).
Η μεγαλύτερη ανατροπή της ταινίας ήταν όταν ο πουθενάς ο Τολ Ρόουντ νίκησε τον Όστιν (αν είναι δυνατόν!!).
Ανύπαρκτες ατάκες, ανύπαρκτες γκόμενες (η μία που πρωταγωνιστεί είναι φλόμπα ολκής, η άλλη παλεύεται), ανύπαρκτη, γενικά, ταινία.
Αυτός,
θα σας χώσει καλά όλους σας, φλούφληδες. Αυτή, θα είναι πραγματική ταινία για ΑΝΤΡΕΣ.
η ταινια απευθυνεται αποκλειστικα σε αυτους που οταν ΤΩΡΑ θα δουν Cobra, Rambo 2-3,Τransporter,WAR,red scorpion, Red Heat, Commando κτλ, θα νιωσουν την ακρη του τσουτσουνιου τους να υγραινεται καθως και μια εντονη επιθυμια να πεταξουν στον καιαδα καθε κουλτουροταινια που ειδαν αυτα τα τελευταια χρονια για να ξαναζησουν εστω και μια μονο φορα την ανατριχιλα που ενιωσαν οταν πρωτοακουσαν τον Σταλονε να ψελιζει 'fuck ‘em’ στο Rambo 3, οντας σε νεαρη ηλικια…
Οι υπολοιπες αδερφες να μην περασουν καν εξω απο το σινεμα, πιο πιθανον ειναι να τους κατσει κανα ανεμογγαστρι, ή στην περιπτωση που θα τολμησουν και θα μπουν,πληρωνοντας εισητηριο, να μηνυσουν στα καπακια τον Σταλονε για το οτι απλα υφισταται σαν οντοτητα και ‘δημιουργει’ ακομα ‘ταινιες’…
simple as that…
<3
--------
και μόνο αυτό αρκεί, είναι γκαβούλιακας προφανώς
Πραγματικά,μόνο εγώ και ο Keyser την βρίσκουμε την ταινία ψιλολιμό?
Τα ευρά του σινεμά τα κλαίω ακόμα.
Νταξ δεν λέω,είχε στρατιωτάκια και μπουμ μπουμ.
Ουάου…
Επειδή δηλαδή έπαιζαν 8 ναυαρχίδες των ταινιών δράσης?Η συγκεκριμένη νιώθω να προσβάλλει την νοημοσύνη μου σε σχέση με άλλες
Ανατροπές,δεν…αξιόλογους ‘κακούς’,δεν (τον συμπαθώ τον Άνχελ του Ντέξτερ αλλά ο Σβαρτζενέγκερ πιο κακός ήταν στα 10 δεύτερα που έπαιξε),κανά σπουδαίο σχέδιο ή σκοπό,δεν…στοχεύω και σκοτώνω…στο όνομα μιας Σομαλοπούλας!
Ντροπή
ΥΓ:όχι,δεν ενοχλήθηκα από τους πολλούς πυροβολισμούς και εκρήξεις και τα λέω αυτά,και τα εφέ νορμάλ ήταν για αμερικανιά…
[spoiler]edit:Ο Σουηδός ναι,άξιζε.Αν και στο τέλος δεν μπορώ να καταλάβω την λογική 'Πήγες να με σκοτώσεις γιατί σε πρόδωσα,αλλά περασμένα ξεχασμένα μωρέ!'Βέβαια δεν είναι καν ευθύνη του ηθοποιού αυτή,τέσπα
edit2:Α,και προς τι ο τίτλος?Αφού στο τέλος,ω τι έκπληξη,κανείς δεν αναλώνεται…μόνο όλοι οι κομπάρσοι που δεν ανήκουν στους αναλώσιμους :p[/spoiler]
δε ξέρω τι πιστεύατε ότι πάτε να δείτε, αλλά αν θέλατε ανατροπές, καλό σενάριο, σοβαρή ταινία τέλος πάντων, λάθος σας που πήγατε, σόρρυ κιόλας.
η ταινια απευθυνεται αποκλειστικα σε αυτους που οταν ΤΩΡΑ θα δουν [SIZE=“4”]Cobra, Rambo 2-3,Τransporter,WAR,red scorpion, Red Heat, Commando[/SIZE] κτλ, θα νιωσουν την ακρη του τσουτσουνιου τους να υγραινεται καθως και μια εντονη επιθυμια να πεταξουν στον καιαδα καθε κουλτουροταινια που ειδαν αυτα τα τελευταια χρονια για να ξαναζησουν εστω και μια μονο φορα την ανατριχιλα που ενιωσαν οταν πρωτοακουσαν τον Σταλονε να ψελιζει 'fuck ‘em’ στο Rambo 3, οντας σε νεαρη ηλικια…
Οι υπολοιπες αδερφες να μην περασουν καν εξω απο το σινεμα, πιο πιθανον ειναι να τους κατσει κανα ανεμογγαστρι, ή στην περιπτωση που θα τολμησουν και θα μπουν,πληρωνοντας εισητηριο, να μηνυσουν στα καπακια τον Σταλονε για το οτι απλα υφισταται σαν οντοτητα και ‘δημιουργει’ ακομα ‘ταινιες’…
simple as that…
'nough said8)