The fire still burns (12/07/2006)

γραφω για να εκφρασω τα συναισθηματα μου σχετικα με την φοβερη συναυλιακη εμπειρια που ειχα στην Μαλακασα στις 12/07/2006.Φυσικα προκειται για τους Τwisted sister και την ΨΥΧΗ με την οποια βγαινουν στη σκηνη. εχω δει σχεδον ολα τα μεγαλα metal σχηματα live και μπορω να πω οτι οι ΤS με εντυπωσιασαν γιατι δεν παιζουν ακριβως οπως τα αλλα group. Ανεξαρτητα του κινητρου του reunion τους το οποιο ουτως η αλλως δεν με ενδιαφερει, μπορω να δηλωσω οτι αν μη τι αλλο ειναι γνησιοι rock’n’ roll τυποι οι οποιοι για παντα θα μας υπενθυμιζουν οτι το heavy metal ηταν ειναι και θα ειναι πανω απ’ολα Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.
Οσον αφορα το report tou rocking.gr δεν με βρισκει καθολου συμφωνο σε ορισμενα πραγματα οπωσ του στιλ " περιτεχνη μουσικη και εξυπνοι στοιχοι" ειναι δεδομενο οτι δεν υπαρχουν στο συγκεκριμενο group.Για την περιτεχνη μουσικη συμφωνω οτι δεν υπαρχει αλλα η απαντηση μου ειναι
1)η ομορφια πολλες φορες βρισκεται στην απλοτητα
2)αν οι Twisted sister ηταν περιτεχνοι δεν θα ηταν το ιδιο καλοι και απολαυστικοι
Οσον αφορα τουσ στιχους τους, ως ατομο που γνωριζει πολυ καλα αγγλικα και γνωριζει τα θεματα των τραγουδιων πολλων συγκροτηματων, εχω να δηλωσω οτι ο κυριος Dee Snider μαζι με το Lemmy και καποιους αλλους παλιοπαλληκαρους εχει γραψει τους καλυτερους και τους πιο ειλικρινεις και αυθεντικους στιχους που υπαρχουν στο heavy metal.Καυστικοι,ειρωνικοι, βγαλμενοι απο τη ζωη των δρομων της Ν.Υορκης(the kids are baaaaaaaaaack) πολλοι απο αυτους.αλλα δυστυχως καποιοι μεταλλαδες θεωρουν ποιοτικο στιχο τις γελοιες και καρακιτσατες δαιμονολογιες, βαλχαλολογιες, και ψαγμενο στιχουργο οποιον εχει ξεπατικωσει Tolkien,βιβλους και δε συμαζευεται…
Χαιρομαι που μεσα απο το forum αυτο μου δοθηκε η ευκαιρια να καταθεσω μια αποψη που δεν φαινεται να ακουγεται συχνα

Υπάρχει ήδη ανάλογο θέμα (www.rocking.gr/forumt-2787.php) οπότε μπορούμε να συνεχίσουμε εκεί. 8)

Εάν θες olk κάνε copy-paste το μήνυμα σου στο παραπάνω link.