The Gates Of Slumber

Έψαξα λίγο, έκανα και ένα σέρτσι, δεν βρήκα αντίστοιχο θρεντ.

Από τις προσωπικές αγαπημένες μπάντες, και με ίσως τον καλύτερο δίσκο που άκουσα μέσα στο 2009 μαζί με καναδυό άλλους.

Αναφέρομαι στο Hymns Of Blood And Thunder που βγήκε το φθινόπωρο.

Επίσης έχουν άλλα 3 full length albums, “The Awakening” 2004, “Suffer no Guilt” 2006, και το τιτανοτεράστιο “[SIZE=“3”]Conqueror[/SIZE]” του 2008.

Παίζουν Doom (για όσους δεν τους ξέρετε), με επιρροές από τις κλασσικές doom μπάντες(Saint Vitus, Trouble, Pentagram κλπ) αλλά έχουν και στοιχεία και από μπάντες τύπου Manilla Road.

Να και μερικά δείγματα από τις δουλειές τους.



Nα σημειώσω πως πρίν λίγο καιρό ήταν σε tour στην αμερική, κάνοντας support στους Pentagram, και τώρα κάνουν shows με τους Weedeater, και αργότερα με τους Cathedral, σε Αγγλία.

Give 'em sum looooove.

Από μένα δεν θα λάβουν αγάπη :frowning:
έχω τα 2 τελευταία cd τους, περισσότερο μ’άρεσε το πρότελευταίο, αλλά δεν κόβω φλέβα για το είδος τους. Αν ήταν πιο αργοί ίσως και να τους συμπαθούσα περισσότερο.

Το Conqueror πάντως ήταν εντελώς διαφορετικό και πιό αργό όπως λες. Το καινούριο χρειάζεται ακούσματα να μεγαλώσει μέσα σου. Ξανάκουτο!:smiley:

Δυστυχώς έχω μόνο το Conqueror το οποίο τα σπάει τρελά όμως. Children Of Satan έπος. Το Ice Worm επίσης γαμεί και αν δεν απατώμαι έχει και θεματολογία από μια κλασική ιστορία Conan (ή μήπως ετσι νομίζω εγώ λόγω τίτλου;:-k). Γενικά δισκάρα.
Καλά περιττό να πω ότι φαντάστηκα λίγο τις περιοδείες που αναφέρεις και κόντεψε να μου φτάσει στο πηγούνι.

Άντε παμπ, ξέθαψα Conqueror και ξεθάβω και δω.
Αρκετοί ντουμιάρηδες είστε εδώ μέσα, απορώ πώς και πήγε τόσο άπατο.

[SPOILER]έχει ποστάρει ο μεγάλος έπιταφ όμως <3[/SPOILER]

Δεν πολυακούγονται οι τύποι ρε γαμώτο. Εντύπωση μου κάνει γιατί κωλομετράνε. Είχα δει τις προάλλες έναν στο μετρό με τι-σερτ Slumber και τους θυμήθηκα. Πέρα από το Conqueror, άκουσα πρόσφατα Suffer No Guilt που μου φάνηκε πιό ντουμ και λιγότερο έπικ. Πολύ καλό. Επίσης το split με Spiritus Mortis που τα σπάει και από τις 2 πλευρές. Πρέπει να ακούσω και τα άλλα τους. Αν έχεις κάνα λινκ να με γλιτώσεις από το ψάξιμο, ευπρόσδεκτο.

Ξεθάβω κ γω για να πω την αποψάρα μου.
Αγαπημένη μπάντα από το χώρο του αμερικάνικου doom, έχω ακούσει όλη τη δισκογραφία τους (εκτός από τα demo και τα split). Νομίζω καλύτερη στιγμή τους ήταν το Conqueror, το οποίο έχει και κάποια έπη μέσα έτσι (π.χ. Children of Satan, Ice Worm)? Μου άρεσε όμως πολύ και ο φετινός δίσκος που έβγαλαν (Wretch), θυμίζει κάτι από τα παλιότερα.
Γενικά, δε νομίζω ότι έχουν βγάλει μια δουλειά που να χαρακτηρίζεται έστω και μέτρια, καθένας από τους 5 δίσκους έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει στο αυτί του μέσου doomster. Ελπίζω να τους δούμε κάποια στιγμή στα μέρη μας (δύσκολο ε?), με κάνα καλό πακετάκι.