Tracklist:
- S.I.B.A.L.D 05:02
- Echoes Keep Growing 06:52
- Areas 04:18
- Afterwords 04:01
- Tuning In, Fading Out 03:52
- Gemini III 04:00
- Afterlights 01:58
- Sleep Paralysis 03:15
- Bärenfels 08:12
κυκλοφόρησε σήμερα στα καλα μαγαζιά!
Tracklist:
κυκλοφόρησε σήμερα στα καλα μαγαζιά!
το disclosure ήταν η πρώτη φορά που αυτή η μπάντα με απογοήτευσε, άντε να δούμε το θα λέει τούτο δω.
Καλά, μην το δοκιμάσεις. Τα περισσότερα τραγούδια είναι remakes τραγουδιών του Disclosure.
Επίσης, το αδικείς το Disclosure. Ήταν καλύτερο από το προηγούμενό τους, και νομίζω ό,τι καλύτερο έχω ακούσει από το Souvenirs.
Ισως στο west pole να μην είχα πολλές προσδοκίες, ίσως έπαιξε ρόλο και το ωραίο λάιβ εκείνης της περιοδείας, τέλος πάντων έχω δεθεί πολύ με εκείνον τον δίσκο. Στο disclosure δεν κατάλαβα τι ήθελαν να πουν, μου φάνηκε ένα συνονθύλεμα σκόρπιων ιδεών χωρίς κανένα ιδιαίτερο feeling. Το west pole μου έδινε την ιδέα ότι ήταν γραμμένο καθαρά για να το τραγουδήσει η Anneke πράγμα που αδικούσε την Silje (που τα πήγε τέλεια εννοείται), οπότε θα περίμενα το disclosure να έχει πιο σαφή ταυτότητα (αν καταλαβαίνει κανείς τι εννοώ, δεν είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνω κι εγώ δηλαδή)
Όλα αυτά όπως τα ακούω και τα αντιλαμβάνομαι εγώ εννοείται, σεβαστές διαφωνίες κλπ, απλά το “ό,τι καλύτερο μετά το souvenirs” μου φαίνεται χοντρό, το home εγώ θα το έχω πάντα στην καρδιά μου για λόγους που δε θα γράψω τώρα γιατί αν συνεχίσω τα ακαταλαβίστικα θα νιώσω βασίλης ζαχαρόπουλος και δεν το θέλω καθόλου