The Gathering -- Home

Νέο άλμπουμ από Gathering. Το άκουσε κανείς; Μια κριτική που διάβασα το αποθεώνει

Καταπληκτικό είναι.
Τελείως διαφορετικό με ο,τιδήποτε έχουν κάνει. Ακόμα λιγότερο “rock” από το souvenirs, αλλά τα νέα μονοπάτια που ανακαλύπτουν είναι εντυπωσιακό πως τα προσαρμόζουν στην μουσική τους.

Eγω ακουσα οτι παροτι ξενιζει λιγο ως ηχος, ειναι καλο

Είναι πολύ καλός δίσκος τελικά. Πρέπει να δώσουμε ένα μπράβο στους Gathering γιατί καταφέρνουν και προσθέτουν νέα στοιχεία στον ήχο τους με κάθε κυκλοφορία. Μπορεί η νέα τους δουλειά να ξενίσει κάποιους αλλά πιστεύω ο περισσότερος κόσμος είναι υποψιασμένος και δεν περιμένει ένα νέο Mandylion για παράδειγμα. Το πιο θετικό από όλα είναι ότι παρ ’ όλο που αλλάζουν τον ήχο τους ανακατεύουν με τέτοιο τρόπο τις επηρροές τους ουτώς ώστε το αποτέλεσμα να είναι πάλι 100% Gathering. Η Anneke για άλλη μια φορά είναι καταπληκτική και απογειώνει τις συνθέσεις. Εντάξει με τα πρώτα ακούσματα δεν μου φαίνεται ότι θα αφήσει εποχή ο δίσκος απλά είναι πολύ καλός και ισορροπημένος και κατά τη γνώμη μου δεν έχει γεμίσματα.(το Your Trouble Are Over είναι ένα όμορφο POP!!! τραγουδάκι)

Ενα κομματι ακουσα μονο και μου αρεσε αρκετα (shortest day νομιζω)

Πάρα πολύ καλό. Ταξιδιάρικο και μελαγχολικό. H Anneke απλά δεν παίζεται (σιγά την είδηση θα μου πείτε). Ίσως η καλύτερη κυκλοφορία τους απο την εποχή του “How to measure…”.
Respect

Καλά καλύτερη δε θα το έλεγα, ναι εντάξει είναι διαφορετικό αλλά δεν ξέρω μου φαίνεται ότι κάτι λείπει, μου φαίνεται ότι δεν είναι τόσο άμεσο όσο τα προηγούμενα (έχω ακούσει το μισό ως τώρα βέβαια οπότε? )