The Great Deceiver

Η 6456546η δουλεια στην οποια συμμετεχει ο κυριος Lindberg.

Ακουσα προσφατα τα albums τους και αν μη τι αλλο εχουν ενδιαφερον.(διαφορετικοι απο οτιδηποτε αλλο εχει κανει ο Tompa).Ξεχωρισα το τελευταιο τους “Life Wasted on the Living” απο τα 3 που εχουν βγαλει*,του οποιου δε βαριεμαι ουτε μια στιγμη.

*[SPOILER]
A Venom Well Designed (2002)

Terra Incognito (2004)


Life Wasted on The Living (2007)

[/SPOILER]

Τωρα για τον ηχο:

Tomas Lindberg: “The Great Deceiver is the dark hardcore cousin of At The Gates, the logical continuation of my career.”

Αυτο ειναι λιγο παραπλανητικο βεβαια γιατι οι TGC παιζουν ενα περιεργο μιγμα hardcore,industrial και σουηδιλας αλλα ακομα και τα αλμπουμς μεταξυ τους διαφερουν αρκετα.

Α,εχουν βγαλει και 2 demos τα οποια δε τα εχω τιμησει ακομα.

-Cave In (1999)
-Jet Black Art (2000)

To πρώτο ήταν εξαιρετικό και σίγουρα από τα καλύτερα παραδείγματα αυτού του μπασταρδέματος ακραίου metal και hardcore που είχε πέραση τότε, το δεύτερο ήταν απαράδεκτο, το τρίτο δεν το άκουσα ποτε. Στο λαιβ τους αν και ο Lindberg ήταν πιο κομμάτια και από πορσελάνη που έπεσε από τον 18ο όροφο ήταν πολύ πολύ ωραίοι.

Kαθόλου άσχημοι… Αν και προτιμώ άλλες δουλείες του Θωμά

το πρωτο και απο μενα

πολυ ξεχωριστος ηχος

industrial-ιζον core!!

το δευτερο δεν με τρελανε

ενω το τριτο ειναι πολυ καλο
απλα κινειται σε πιο κλασσικες hardcore/metalcore φορμες

να προσθεσουμε οτι κιθαρα παιζει ο kristian wahlin γνωστος και ως necrolord
ο οποιος εχει κανει τα απειρα εξωφυλλα (dark tranquillity,dissection κλπ κλπ)
και επισης ειχε και τους doom/gloom/gothic Diabolique (αναμεσα σε αλλους)

το δεύτερο είχε μερικά φανταστικά νεο-hardcore (ας μου επιτραπει ο ορος) τραγούδια…αρκετά ενδιαφέρον για κάποιον που ψάχνει κάτι πιο πιασάρικο…

Εγώ ακόμα δεν το έχω ακούσει το ‘‘A venom well designed’’ αν και το πήρα εδώ και κάτι μήνες. Μου άρεσαν γενικώς οι συνεντεύξεις τους και η όλη φιλοσοφία τους, και ελπίζω ο δίσκος να μετράει.

No οφενς, αλλά έκατσες να διαβάσεις συνεντεύξεις και να ασχοληθείς μα αυτά που λένε, αλλά όχι να ακούσεις ένα δίσκο που έχεις πάρει εδώ και κάτι μήνες; Λίγο ανορθόδοξη προσέγγιση δεν είναι αυτή ως προς ένα μουσικό συγκρότημα;

Lol, δεν είναι τόσο ‘‘ανορθόδοξο’’ όσο φαίνεται. Τους γνώρισα μέσα από συνεντεύξεις τους, πήρα το album τους όταν το βρήκα σε χαμηλή τιμή και απλώς δεν έχω προλάβει να το ακούσω ακόμα. :slight_smile:

Η μαλακία βέβαια είναι τότε που σε είχα πετύχει κέντρο και φορούσες μπλουζάκι. ενιγουέη :Ρ

:-k Χε;

Ρε μαλάκα, μη με δίνεις. :stuck_out_tongue: