Αν μία κοπέλα είναι εμφανίσιμη, όλες οι groupie πόρτες είναι ανοιχτές γι’ αυτήν, φαντάζομαι. :roll: :roll: :roll:
Πως μπορεί ένας άντρας να γίνει groupie της Shakira? Θέλει κοννέ ή κάποια οντισιόν?
πρέπει να χορεύεις ωραία,τεχνικά
Μονο γυναικες ‘’ γινονται ‘’ groupie αγορια! Εσεις απλα το κανετε. Εμεις υποστηριζουμε, ακολουθουμε, συμπαραστεκομαστε ρε παιδι μου στην μπαντα. Κατι αναλογο για τους αντρες δεν υπαρχει …
Ε, μα αφηστε κατι για μας ολα για εσας πια? Πφ…[-X
γι’ αυτό οι άνδρες είναι κυρίαρχο είδος,δεν καταδέχονται να τρέχουν πίσω από τραγουδίστριες και συγκροτήματα.
Καλά ας το γύριζε η Otep και σε βλέπω να σε δένει με τις αλυσίδες.
τι λες,φτάνει η γοητεία μου για να γίνει το σκυλάκι μου.χμου:!:
Α ναι βάζω και την Οτεπ στην λίστα μου αλλά στις παλιές εποχές της.
Εδώ πχ μ’ αρέσει περισσότερο:
PS. Αφήστε μας να είμαστε γκρούπιες και κάντε δουλειά σας :!:
Ρε των Otep λεσβία δεν είναι?
λιγουλακι.
Η Wretch την έβαλε, που είναι το παράξενο
Ban στον shaman τον κλειστόμυαλο.
και μην μου πειτε οτι δεν ειναι τραγουδιστρια… οποιος το πει ας παει να ακουσει το κολοσιαιο τελευταιο αλμπουμ της…
σκαρλετ σ’αγαπαωωωω!!!
μοντε βγες και στηριξε με…!!
Εχμ… όσο κι αν λατρεύω την Scarlett, θα έλεγα ότι όλα τα τραγούδια του Tom Waits που διασκευάζει στο άλμπουμ της, τα έχει πει ο μπαρμπα-Τομ στα δικά του λίιιιιιιιιιγο καλύτερα, οπότε…:-s :-s
το κολοσσιαιο μην ανυσηχεις το ειπα για πλακα απλα και μονο να στηριξω το γεγονος οτι ειναι τραγουδιστρια…
Ηeatseeker έχεις την απεριόριστη στήριξη μου… :roll:
…και του Woody Allen! :lol:
Εεεεεε εύκολα. Chuck όπως η Θέριον, Rutan και Warrelάκος Θέριον θα μαλλιοτραβηχτούμε, φιλενάδα!
edit:
Ωραίοι είναι :-s
Από φυσικού τους ναι αλλά βγάζουν αυτή την ανδρίλα στο επίπεδο που τους κάνει άσχημους. Υπάρχουν και χειρότερες φώτο :Ρ
Ο δεύτερος απ’ τα δεξιά με το πολύ μακρύ μαλλί είναι σαν τον Cousin Itt απ’ την οικογένεια adams.