The HAPPY BIRTHDAY! thread

χρονια πολλα τατσομαν!ο,τι επιθυμεις και να περνας καλα.

Χρόνια πολλά Mandrake (λίγο ετεροχρονισμένα βέβαια… :stuck_out_tongue: )

Χρόνια πολλά κ σε σένα tatsoman! Ο,τι επιθυμείτε παίδες! Να’στε καλά! :slight_smile:

Χρόνια πολλά κι’από μένα παιδιά. Ότι επιθυμείτε!!! :smiley:

Ευχαριστώ πολύ όλους :smiley:
μεγαλώνουμε σιγά σιγά κι εμείς! 8)

ναι ! σε πήραν τα χρόνια ! anyway , πολύχρονη και ευτυχισμένη ! ότι επιθυμείς να σου συμβεί και καλές ακροάσεις ! (να παραμείνεις πιστή στην τρουίλα :stuck_out_tongue: )

Χρόνια πολλά Tatsoman!!!

Όπως πάντα καθυστερημένα, αλλά χρόνια πολλά και ψυχεδελικά, progressive και οπορτουνιστικά στο φίλο μου το Μάνδρακα! Ό,τι επιθυμείς μαν! :smiley:

Επίσης χρόνια πολλά, μαοϊκά και χεβιμεταλλικά στο Σάρουμαν κι ας μην ποστάρει πια στο φόρουμ…

Α ναι, χρόνια πολλά και στο τάτσομαν!

Οπως πάντα καθυστερημένα κι εγώ, να ευχαριστήσω όσους μου ευχήθηκαν. Καλές μουσικές αγαπητοί!

Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζαν αυτές τις μέρες, χρόνια πολλά και στην κορπσετα που έκανε είσοδο στο κλάμπ μας. Bleedin, Red Rum yoy’re next

Μη διανοηθείς κ πεις τπτ τέτοιο σε κανα-ενάμισι χρόνο π θα πλησιάζω κ εγώ… Θα φας βρίσιμο - κρίμα είναι… :lol:

Α κ βέβαια χρόνια πολλά Corpsette! Ο,τι επιθυμείς! :smiley:

Γιατί ρε φίλε? Τίτλος τιμής είναι. Θα είσαι ελεύθερος να φωνάζεις ΠΙΠΙΝΙΑΑΑΑΑ ακομπλεξάριστα

:lol:

Καλά άντε… ας το δεχτώ… :stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα στην Κορπσετ !
Μπηκες και εσυ στο κλαμπ των παιδιων λοιπον :stuck_out_tongue:

Xρονια πολλα Corpsette! Αντε και να δουμε κανα death fest με μεγαλες μπαντες στα μερη μας :stuck_out_tongue: :smiley:

Α παναγία μου, τι μου γινεεεεεεεεε.Am I 30?Yes I am…ακόμα δε το χω συνειδητοποιήσει…μα φαίνομαι εγώ 30???όχι πες δλδ!!!

ΑΑΑ κι ευχαριστώ για τις ευχές ε!!!:smiley:

Χρονια πολλα στη δροσερη κορπσετα! Ο,τι επιθυμεις :*

Χρόνια πολλά corpsette!!! Πολύχρονη :smiley: ότι καλύτερο σου εύχομαι κρυφο-progressive-ου :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και νεκρομεταλλικά θεία Κορπσέττα! :vibrate:

Τι θεία ρε που έχεις γεράσει στα 24? :stuck_out_tongue:

Δε ξενερώνουμε και ας πάμε 30. Εγώ έχω ακριβώς 6 μήνες μέχρι τότε από σήμερα.

Η αιματοβαμμένη συμπαθέστατη κορπσέτα έγινε ήδη, της ευχόμαστε να τα χιλιάσει και μελλοντικά να νανουρίζει τα παιδιά της μόνο με death υμνους. Χρόνια πολλά! :smiley:

Χρονια πολλα σε King of angmar και κορπσετ!

• (για την καινουρια μερα)
    σε τρελο-3pointer-συνΤΕΙτζη Rasputin και κουρου!