Χρόνια σας πολλά!!! Ό,τι ποθείτε!! Υγεία κ ευτυχία!!
Xρόνια πολλά και ευτυχισμένα στα δίδυμα του forum…
Χρονια πολλα και καλα. Οτι επιθυμειτε να το χαρειτε. Α, και νικες στο Βαζελο και λεφτερια στη Σκωτια:!:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΟΡΓΚΑΛ ΚΑΙ ΟΞΙ ΟΛΓΚΑ!!!
χρόνια πολλα΄διδυμάκια!!!Ο,τι επιθυμείτε εις διπλούν, τριπλούν ,επι κοντό ,επι μακρύ…
Χρονια πολλα Θαναση και Ολγα…Να τα εκατοστησετε και οτι επιθυμειτε να πραγματοποιηθει…!!!
Και με πολυ Scorpions για την Ολγα και φυσικα Σκωτσεζικη ζωη για τον Θαναση…
Χρονια πολλα και με υγεια τουινς
χρόνια πολλά και από μένα!
χρόνια πολλά και από μένα!
Χρονια πολλα επι 2!
χρονια πολλα παιδια!
Ευχαριστουμε πολυ ολα τα παιδια στο φορουμ για τις ευχες τους!!! ευχαριτουμε πολυ πολυ που μας θυμαστε παντα!!! φιλακιααααααα:D:D:D:D
Χρόνια πολλά ρε ολγάκι!! τις ευχές μου και στον Θανάση!
Ευχαριστω ρε συ Βασιλακη μου!!! να σαι καλα…Ο Θανασακης ειναι μεσα…αυριο εχει εξο:Dδο και θα μπει να σας ευχριστησει…:D:D:)
Χεχε, ειδες? Με ενημερωσε το αδέρφι που παρακολουθει τα πάντα!!!:lol:
Ειλικρινά να’στε καλά παιδιά. Παρ’ολο που εχουμε κάνει φιλότιμες προσπαθειες να εξαφανιστουμε βλεπω πως εχουμε καταφερει να παραμινουμε σε μερικους ως παιδικα τραύματα!
Εύχομαι και γω σε σας ότι ειναι πολυτιμοτερο για τον καθένα σας. Να είστε πάντα δυνατοί, γεροί, αληθινοί.
Α, και τις δικιες μου ευχες σε οσους γιορταζαν. Ειδα πχ πως γιορταζε ο Καρβου αλλα το ποσταρω εδώ για να μην ανέβει επικύνδινα ο αριθμός των ποστς μου!!!#-o
Πολυχρονος ρε γαυροϊωαννιτη!!!
Και μερικα extra comments:
Αυτο ακριβώς!!:thumbup: Οσο για το δευτερο, εγω προσωπικα ως παλαιμαχος αφήνω το έδαφος για δημιουργία στη νέα γενιά!!!
Εεεεεεεεεεετσι!!!:drunk:
Πλακα-πλακα, το ενδεχομενο να ξαναφυγω για τον κελτικο βορρα με το που τελειωνω το φανταριλικι το Νεόμβρη για να δουλεψω εκει μερικα χρονακια ειναι πλεον πολυ πιθανο οποτε η ευχη σου φανταζει ψιλοπροφητικη!!! Α, και το ΟχιΟλ. θα παει Γερμανια να δει τους Σκορπιους εντός εδρας!!!8O
Ρε, εσυ εισαι η “Πυθεια” στο γνωστο σαϊτ ή πινεις κατι που δεν μας λες???:-k
:–:--
Χρόνια πολλά κι από μενααααααααααα!(γαμώτο πάλι άργησα!έλεος!:()
Να είστε πάντα καλά και να παραμείνετε τόσο γλυκούλια διδυμάκια!
Ωωωω, Many Cheers Nephelie!!! Worry not, no late at all!!:bye::drunk:
Χρονια πολλα κι απο μενα αφου ευχαριστειτε κι αλλους που αργησαν :oops:
Thanks και για τις ευχες σου στα δικα μου γενεθλια θοργκαλ (δεν ευχαριστησα πιο πριν επειδη τα ειδα μολις :Ρ)
Και ο πιο αργοπορημένος…Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα…
Aργησα - δεν ειχα και νετ χθες- αλλα χρονια πολλα