Χρόνια πολλά σε Άξελ που τελικά δεν μπόρεσα να του τα πω από κοντά στην Τιτανομαχία.
Πολύχρονος και με όμορφες μουσικές, λάιβς κλπ
Ευχαριστώ πολύ ρε
Κρίμα που μπόρεσες να έρθεις τελικά, αλλά δεν πειράζει, next time
χρονια πολλα ΚΑΙ απο δω.να μη χαλασει το εθιμο
Θενκς ΚΑΙ από δω λοιπόν 8)
επ…χρονια καλα axe-l:p
Θενκ γιου, να 'σαι καλά
χρόνια πολλά destroyer , με πολλες θρασο-πανκικες κροσοβερίλες …
Xρονια πολλα θρασοπανκη Αεκτζη (θεος, μοναδικος συνδυασμος ) Destroyer! Να τα χιλιασεις και να τα χαρεις
Xρονια πολλα Destroyer !
χρόνια πολλά και καλά destroyer
Χρονια πολλα στο παντα μαχιμο τσακαλι Destroyer !!!
Χρονια πολλα ρε ρεμαλι! Πολλες κλωτσιες σε φασιστες σου ευχομαι
Χρονια πολλα σε Destroyer με ευχες για λαηβ RATM και ανοδο του Ηλυσιακου!!!
Χρόνια πολλά Ντιστρόυερ, με πολλές μπύρες μουσική και μπ@χαλ@ ! Μάλλον τα ίδια είπα πέρυσι, οπότε φέτος που χεις πετάξει στο ενδιάμεσο και υποτισμητσικά (copyright Tσίλα) σχόλια για την κόμμωσή μου, έχω μια επίκαιρη ευχή για την περίσταση. Εύχομαι ο νέος “υπουργός σου” παπουτσής να στα πάρει όλα γουλί :lol:
χρονια πολλα destroyer…
χρονια πολλα μητσαρα, μουσικες-πορειες και μπυρες…σε λιγο καιρο σε κοντραρω στο cool-level της κοτσιδας οπωτε το νου σου…μπασκετακι συντομα!
\μ/
χρόνια πολλά και ήρεμα…!
λεεεμε τώρα…
ευχαριστω τρελε βολιωτη!
φιξντ Ευχαριστω μαρσιαν!
Σε ευχαριστω (και ας εισαι ο αντιστοιχος μπατσος του φορουμ :p)
Ευχαριστω πολυ. να’σαι καλα!
Ηρα-μπυρα! Να’σαι καλα ρε αλητη!
Συγνωμη κυριε. Για καποιον αλλο με μπερδευετε:p Ευχαριστω ρε Δημο. Ανταποδιδω την τελευταια ευχη!
Να’σαι καλα ρε σκωληκα!
:lol: Φαντασου τι θα τραβηξουμε απ’αυτον. Ο προηγουμενος τουλαχιστον ειχε φιλους αναρχικους (:! Οσο για το μαλλι δε σε κατηγορω. Εισαι και καποιας ηλικιας :lol: Ευχαριστω ρεντ ραμ!
Ευχαριστω πολυ :drunk:
Ευχαριστω πολυ μεσιε Λουπιν! μπασκετακι επειγοντως. σε πορειες-πιτ εχω μηνες να μπω οποτε σκουριαζω…
τι ηρεμα ρε?!?!? ΔΝΤ και Θρας θα γινει σαματας!
Να’σαι καλα κριμσον!
Χρόνια πολλά Destroyer και από εμένα! Ότι επιθυμείς!
καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Axel!εκατόχρονος!κάποια στιγμή είχες ασχοληθεί με eyehategod.πως πήγε το πράγμα?
επίσης…
χρόνια πολλά στον υπερασπιστή των μακριών μαλλιών στο φόρουμ, Destroyer!εκατόχρονοας και με κοντά μαλλιά!:country: