The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρόνια πολλά σε Άξελ που τελικά δεν μπόρεσα να του τα πω από κοντά στην Τιτανομαχία.
Πολύχρονος και με όμορφες μουσικές, λάιβς κλπ

:slight_smile:

Ευχαριστώ πολύ ρε :slight_smile:
Κρίμα που μπόρεσες να έρθεις τελικά, αλλά δεν πειράζει, next time :smiley:

χρονια πολλα ΚΑΙ απο δω.να μη χαλασει το εθιμο :stuck_out_tongue:

Θενκς ΚΑΙ από δω λοιπόν 8)

επ…χρονια καλα axe-l:p

Θενκ γιου, να 'σαι καλά :slight_smile:

χρόνια πολλά destroyer , με πολλες θρασο-πανκικες κροσοβερίλες … :stuck_out_tongue:

Xρονια πολλα θρασοπανκη Αεκτζη (θεος, μοναδικος συνδυασμος :stuck_out_tongue: ) Destroyer! Να τα χιλιασεις και να τα χαρεις :slight_smile:

Xρονια πολλα Destroyer !

χρόνια πολλά και καλά destroyer :smiley:

Χρονια πολλα στο παντα μαχιμο τσακαλι Destroyer !!! :slight_smile:

Χρονια πολλα ρε ρεμαλι! Πολλες κλωτσιες σε φασιστες σου ευχομαι :smiley:

Χρονια πολλα σε Destroyer με ευχες για λαηβ RATM και ανοδο του Ηλυσιακου!!! :smiley:

Χρόνια πολλά Ντιστρόυερ, με πολλές μπύρες μουσική και μπ@χαλ@ ! Μάλλον τα ίδια είπα πέρυσι, οπότε φέτος που χεις πετάξει στο ενδιάμεσο και υποτισμητσικά (copyright Tσίλα) σχόλια για την κόμμωσή μου, έχω μια επίκαιρη ευχή για την περίσταση. Εύχομαι ο νέος “υπουργός σου” παπουτσής να στα πάρει όλα γουλί :lol::stuck_out_tongue:

χρονια πολλα destroyer…:slight_smile:

χρονια πολλα μητσαρα, μουσικες-πορειες και μπυρες…σε λιγο καιρο σε κοντραρω στο cool-level της κοτσιδας οπωτε το νου σου…μπασκετακι συντομα!

\μ/

χρόνια πολλά και ήρεμα…!
λεεεμε τώρα…:smiley:

ευχαριστω τρελε βολιωτη!

φιξντ :wink: Ευχαριστω μαρσιαν!

Σε ευχαριστω (και ας εισαι ο αντιστοιχος μπατσος του φορουμ :p)

Ευχαριστω πολυ. να’σαι καλα!

Ηρα-μπυρα! Να’σαι καλα ρε αλητη!

Συγνωμη κυριε. Για καποιον αλλο με μπερδευετε:p Ευχαριστω ρε Δημο. Ανταποδιδω την τελευταια ευχη!

Να’σαι καλα ρε σκωληκα!

:lol: Φαντασου τι θα τραβηξουμε απ’αυτον. Ο προηγουμενος τουλαχιστον ειχε φιλους αναρχικους (:!:slight_smile: Οσο για το μαλλι δε σε κατηγορω. Εισαι και καποιας ηλικιας :lol: Ευχαριστω ρεντ ραμ!

Ευχαριστω πολυ :drunk:

Ευχαριστω πολυ μεσιε Λουπιν! μπασκετακι επειγοντως. σε πορειες-πιτ εχω μηνες να μπω οποτε σκουριαζω…

τι ηρεμα ρε?!?!? ΔΝΤ και Θρας θα γινει σαματας!
Να’σαι καλα κριμσον!

Χρόνια πολλά Destroyer και από εμένα! Ότι επιθυμείς! :slight_smile:

καθυστερημένα χρόνια πολλά στον Axel!εκατόχρονος!κάποια στιγμή είχες ασχοληθεί με eyehategod.πως πήγε το πράγμα?:stuck_out_tongue:

επίσης…

χρόνια πολλά στον υπερασπιστή των μακριών μαλλιών στο φόρουμ, Destroyer!εκατόχρονοας και με κοντά μαλλιά!:country: