Να τα εκατοστήσεις Floydized!
Και κοίτα να μοιραστείς την τούρτα σου.
floydized χρονια πολλα και απο εμενα!!!οτι επιθυμεις!!!πινκ φλουντ και καμενα ανεκδοτα που τα λες (η μαλλον τα γραφεις) ωραια!
μπραβο ρε ειντζελ , εισαι πολυ ψυχαρα
αρχηγε χρονια πολλα κ ηρεμα με μαιλς κ λοιπα καμμενα εισαι 18 αμαρτια να μπεις 23 σε ιδρυμα
(κ με το καλο να δεις φετος waters)
A μα τι γλυκιά!!!Ευχαριστώ πάρα πολύ!Ειδικά η τούρτα είναι…8)8)
Άντε να δούμε και τον Paul μαζί άμα είναι!!!
Χαχαχαχαχα.Ευχαριστώ πολύ!Για τις δηθενιές μην ανησυχείς.Είναι πιο σίγουρες και από τον θάνατο:lol:
Ωπ,ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!Μακάρι να αποκτήσω την σοφία σου,ω μέγα σοφέ του φόρουμ!!!
Ευχαριστώ!!Ναι βρε Neniel θα την μοιραστώ την τούρτα,που καιρός και για άλλα κιλά τώρα;Αυτή η Μπητλού,η Angel Of Death θέλει να με παχύνει!!
Ευχαριστώ ρε Midnight!!Pink Floyd φυσικά και ακόμα πιο φυσικά δηθενιές!!!
Βρε καλώς το παιδί!Ευχαριστώ πολύ Awake!Το ίδρυμα δεν το γλυτώνω,άμα έχω και σένα να μου στέλνεις ανά ώρα δίσκους,ε,με κόβω για μέσα.Ξέρεις ότι σαν σήμερα κυκλοφόρησε και το Abbey Road ε;26-9-1969!Βάλ’το να το ξανά ακούσεις!
Άντε να δούμε Ρότζερ φέτος!!
Γενικά παιδιά ευχαριστώ και εύχομαι υγεία πάνω από όλα και έπειτα ευτυχία και αγάπη σε εσάς!!
http://www.youtube.com/watch?v=glNjsOHiBYs
:yahoo:οτι επι8υμεις, με υγεια
δωρο μπλουζακι για να φορεσεις στο λαιβ που ΘΑ ΠΑΣ
χρονια πολλα φλουντ, οτι επιθυμεις, υγεια και αντε με το καλο WALL live να γουσταρεις\μ/
Floydized, χρόνια πολλά man! Ότι επιθυμείς!
χρόνια πολλά στον floydized! εκατόχρονος, ό,τι επιθυμείς, και ελπίζω τώρα που ενηλικιώθηκες να αποκτήσεις καλύτερο χιούμορ στα ανέκδοτα.
χρόνια πολλά και στην dimlylit για χθες, η οποία έχει το πιο sexy avatar στο φόρουμ.8)
χρονια πολλα floydized με πολλα δηθεν ανεκδοτα
edit: fuck ολοι το ιδιο σου ευχηθηκαν
Χρόνια πολλά Floydized, πολύχρονος, με υγεία, ΝΒΑ, ανέκδοτα και αυτά τα ροκ που ακούτε εσείς οι περίεργοι
Χρονια πολλα πλεον συνομηλικε Floydized! Καλη αρχη στο καινουριο κεφαλαιο της ζωης σου (φοιτηταρα μου εσυ!), καλα μυαλα και καλες μουσικες και ολα αυτα.
χρόνια πολλά στον floydized …
με υγείες, βινύλια, μπάσκετ… και ΠΟΛΥ PINK FLOYD.
Χρόνια πολλά Φλοϋδιασμένε αφανοφόρε!!
Καλές μουσικές και καλές σπουδές!!
Ευχαριστώ πάρα πολύ Space Queen!!!Χαχαχαχαχαχαχα τώρα για το μπλουζάκι τι να πω;Είχα σκεφτεί να το αγοράσω και εγώ το συγκεκριμένο αλλά…Μωρέ ας πάω εγώ στο Γουόλ και ας φοράω και φουστανέλα!
Ευχαριστώ πολύ ρε 'συ Lupin!!Με το καλό να δούμε τον Κόμπι να παίρνει το δαχτυλίδι μέσα στο Μαϊάμι φέτος!Και φρόντισε τώρα που θα είμαι Κρήτη να μου δώσεις τα φώτα σου!
Ευχαριστώ ρε 'συ πάρα πάρα πολύ!!!Νόμιζα θα μου βάλεις τίποτα από Ντύλαν:p
Ακόμα και εδώ προκλητικός!!!Τέλος πάντων αφού προσπεράσω την ΠΡΟΣΒΟΛΗ να πω και εγώ με την σειρά μου ότι σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ!!!
Ευχαριστώ πολύ φίλε JTN!!Έτσι δήθεν ανέκδοτα και ξερό ψωμί να 'ουμ!!!
Για νέες κυκλοφορίες να αναμένεις στο αντίστοιχο θρεντ!!
Ευχαριστώ ρε Axel!!!Ε όχι και περίεργοι!!Απλά έχουμε γούστο!
Ευχαριστώ ρε Ράνια!!Συνομήλικη και εσύ,άντε καλές σπουδές να έχουμε,και άντε γρήγορα και με ένα καλο παιδί,μην το αργήσεις και συτέψεις όμως ε!!!
Έλα ρε Crimson!!!Ευχαριστώ πολύ!!Άντε ψήσου να πάρεις πικ-απ να έχεις και βινύλια να είσαι τζιτζί και εσύ!!!Και με το καλό να πάμε σε κανά live παρέα!!
Πρώτον:Δεν έχω αφάνα.
Δεύτερον:Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ Deckard,πάντα να ακούς προοδευτική μουσική και πάνω από όλα να σκέφτεσαι και έτσι!!
Ότι γουστάρετε και εσείς παίδες!!Υγεία πάνω από όλα και αγάπη σε εσάς!!!
Χρόνια πολλά κ από μένα Floydized! Ό,τι επιθυμείς! Κ καλές σπουδές βέβαια!
Ας πρωτοτυπησω κι εγω και ας πω χρονια πολλα floydized και ο,τι επιθημεις!
Χρόνια πολλά Floydized!!!Ξεκόλλα από τους Floyd και άκου blues επιτέλους!!!
Άντε…Άκου και Floyd,δεν κόβονται αυτά!
Xρονια πολλα Floydized…ο,τι επιθυμεις!!!
Χίλια ευχαριστώ Jim!!!Και εσύ ότι γουστάρεις!!!
Ε τότε ας πρωτοτυπήσω και εγώ και ας πω,ευχαριστώ πολύ!!!
Χαχαχαχαχαχαχα!Ευχαριστώ πάρα πολύ ρε!Έλα σιγά σιγά εθίζομαι μέσα μην ανησυχείς!!!
Ετοιμάσου για σεντόνια στα ανάλογα θρεντ!
Να’ σαι καλά ρε Mech με το ωραίο avatar!!
Υγεία παίδες και love!!
χρόνια πολλά με πολλά βινύλια κ καλές μουσικές …
ότι επιθυμείς