The HAPPY BIRTHDAY! thread

χρονια πολλα σε γρια nightsky - στον γαυρακο angus - στον ignorant pig και σε almighty…
οτι επιθυμειτε παιδες…!!!
:D:D:D:D

Πω! Σήμερα έχετε πολλοί γενέθλια! Χρόνια πολλά, λοιπόν, σε Almighty C, σε angus7pl και σε night*sky. Επίσης να πω και ένα ξεχωριστό χρόνια πολλά στον φιλο μου τον ignorant.
Ο,τι επιθυμείτε παίδες! Υγεία, ευτυχία και πολλά λεφτά για να πηγενέτε σε συναυλίες!

ευχαριστώ πολλύ για τα χρόνια πολλά
να ευχηθώ επίσης και στους υπόλοιπους εορτάζοντες χρόνια πολλά με πολλές γκόμενες :stuck_out_tongue:

P.S Σορρυ για τα ορθωγραφικά

πολλοί είστε σήμερα :stuck_out_tongue:
χρόνια πολλά και καλά λοιπόν σε almighty, ignorant, nightsky, angus και πατάτα. ό,τι επιθυμείτε με πολλές καλές μουσικές και υγεία :smiley:

Χρόνια πολλά σε Almighty και Nightsky, ότι επιθυμείτε!
Χρόνια πολλά και σε Ignorant, πολύχρονος, ό,τι επιθυμείς και άντε να κάτσει καμιά μπάλα τώρα στα κοντά :stuck_out_tongue:

8O

το μισό φόρουμ εχει γενέθλια σήμερα.!!
να το γιορτάσουμε δημιουργώντας καμιά 25αρια πολλ…:stuck_out_tongue:

χρόνια πολλά σε όλους…υγείες και οτι άλλο θέλετε…

Night*Sky πρωταθλητής ο ηρακλης με δεύτερη τη λαρισα…λεεεμε τώρα…

Almighty C μαζι με τα άλλα εύχομαι να μην σε μπερδεύω συνέχεια και νομίζω πως είσαι αγοράκι…:-s

angus7pl δεν μπορώ να σου ευχηθώ να είναι η ομάδα σου πρώτη…το ευχήθηκα στον Night*Sky…υγείες. :smiley:

χρόνια πολλά στο γουρούνι* του φορουμ…καλά ρε,16 είσαι?!! μείνε εκεί…μια χαρά είσαι…!

χρόνια πολλά στον patatesftw…και καλά ξεφλουδίσματα, ξέρω γω…:stuck_out_tongue:

Να ευχηθώ και γω με τη σειρά μου στους απο πάνω και εορτάζοντες χρόνια πολλά πάντα με υγεία, επιτυχίες και τα σχετικά!!

Ααααααα και keep on fuckin’ rockin’!!!

Ηλια ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΑΜΩ! ΑΝΤΕ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΗΛΜΠΟΥΚ ΦΛΩΡΕ!
Να εχεις μια καλη σχολικη χρονια εφετο

Almighty C, χρονια σου πολλα αντε και με ποστ στις φατσες :naughty:

Night Sky, οτι επιθυμεις φιλε

όλοι σήμερα έχουν γενέθλια ??? :stuck_out_tongue:

χρόνια πολλά σουρλουλού ! ακους εκεί με γόβα για επιτήρηση …

angus7pl χρόνια πολλά ότι επιθυμεις !

στο μεγαλύτερο τρου μέταλλο του φόρουμ ευχές για χρόνια πολλά κ μη μασάς όταν σ την μπαίνουν , είμαι μαζί σου !

στον μικρό (:p) με τις πολλές μουσικές γνώσεις Ignorant_pig εύχομαι χρόνια πολλά κ καλά , καλή πρόοδο (:p) και κουράγιο ! το πανεπιστήμιο είναι κοντά !

σε όλους τους επιφανείς χρήστες που αναφέρθηκαν καλές μουσικές και πολλές συναυλιακές εμπειρίες ! :smiley:

Nightsky χρόνια σου πολλά και καλή επιτυχία στις σπουδές σου!!!

Χρόνια πολλά παιδιά!Δεν αναφέρομαι ξεχωριστα στον καθένα γιατί βαριέμαι!:smiley:

Στην παντοδύναμη απέναντι στην οποία όλοι οφείλουμε να νιώθουμε σεβασμό και δέος ευχήθηκα ήδη.

Χρόνια πολλά και απο μένα στους angus, nightsky και τον ignorant pig!

Και χρόνια πολλά στον πατάτα, είθε να επιλυσεις τα μεγάλα ερωτήματα που έθεσες (βλέπε τόπικ με την άχρηστη πληροφορία της ημέρας)

:lol: :lol: :lol:

Χρόνια πολλά και από μένα σε όλα τα παιδιά που έχουν γεννέθλια σήμερα. Κανονίστε τα μεταξύ σας για το που και ποτε θα μας κεράσετε :smiley:

χρονια πολλα σε ολους σας,ο,τι επιθυμειτε.:smiley:

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, κλασικά πολύ μουσική και πάνω απ’ όλα υγεία!

χρονια πολλα σε ολους :yahoo:
οτι επι8υμειτε, οσο πιο γρηγορα:slight_smile:

special cake και photo για almighty :wink:

Χρόνια πολλά και καλά συμφορουμάκια που έχετε γενέθλια!

χΡΟΝΙα ΠολλΑ ΣτΑ πΑΙΔΙΑ ποΥ γΙΟρτΑζουν σημερα!

ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

Xρονια πολλα σε ολους που εχουν γενεθλια σημερααα!Ο,τι επιθυμειτε μαγκες!!8)

Χρονια Πολλα σε ολους, οτι επιθυμειτε!!!:slight_smile: