χιλια ευχαριστω παιδια για τις ευχες
χρονια πολλα στον ετερο βαγγελη- κριμσον, υγεια πανω απο ολα και τα αλλα ειναι δευτερευοντα
ασε ρε γαμωτο, ειμαι θεσσαλονικη και το ζηταει αυτη τη στιγμη ο οργανισμος ενα ηδιστον
χιλια ευχαριστω παιδια για τις ευχες
χρονια πολλα στον ετερο βαγγελη- κριμσον, υγεια πανω απο ολα και τα αλλα ειναι δευτερευοντα
ασε ρε γαμωτο, ειμαι θεσσαλονικη και το ζηταει αυτη τη στιγμη ο οργανισμος ενα ηδιστον
χρονια πολλα παιδες! ο,τι ποθειτε!
χρονια καλα λαρισόπουλα και με εμπνευσεις
[B][SIZE=“6”]ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ RAZOOOOOOOR ![/SIZE][/B]
υγεία και καλός πολίτης !
Χρονια πολλα κι απο εδω ρειζοοοοοορ
Χρόνια πολλά razor. Ότι καλύτερο!!! Α και καλός πολίτης!!!
παιδιά να είστε όλοι καλά…ευχαριστώ πολύ για τις τούρτες, για την φώτο του ηδιστον(:lol:), για τα “τυριά” , για τις ευχές να μάθω μπαλίτσα στα μουσικά, και για τις ευχές για την αελαρα(και γενέθλια ο αγιος βασιλης να είχε, τέτοια θαύματα δεν γίνονται)…
να είστε όλοι καλά με υγεία για εσάς και τους δικούς σας, μουσικές , ταινιες, κομιξ, βιβλία, και οτι άλλο γουστάρετε
χρόνια πολλά και καλά στον βαγγελη-[B]haliseco[/B]…υγεία , μουσικές και ότι άλλο ποθείς να το πάθεις.
επίσης χρόνια πολλά στον αδερφό μου γεννηθήκαμε την ίδια μέρα με δυο χρόνια καθυστέρηση… (πάντα του έλεγα οτι είναι καθυστερημένος :p)
*χρόνια πολλά σε RAZOR
ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε καλα με υγεια και ευτυχια:D
Χρονια πολλα ρε razor με απειρα ποστ στο παιχνιδακι με τραγουδια!!!
χρόνια πολλά ρειζορ!!
ευχαριστω μαγκες και iron aris εννοειται αβερτα ποστς
Xρόνια πολλά razor και ό,τι επιθυμείς!
χρονια πολλα ξυραφι και οτι επιθυμεις\m/
σας ευχαριστω συμφορουμιτες.να ειστε καλα:D
χρονια πολλα razoooor!!! οτι επιθυμεις!!
αντε και καλος πολιτης!!!
και να σε δουμε και από κοντα μαζι με τον αλλο φανταρο (πρωην συμφοιτητη) σε κανα live οταν ξεμπερδεψετε…
Χρόνια πολλά razor, ό,τι επιθυμείς
ευχαριστω φιλε και ενοειται να βρεθουμε.
thanks man να εισαι καλα
χρονια πολλα συγαυρε razor
…να ζήσει ο συμφορουμίτης υπ’αριθμόν 369 ! (πάλιουρα! :p)
Χρόνια Πολλά [B]rip_noob[/B] !