Είχα μερικές μέρες να μπω, οπότε :
Καθυστερημένες (χρονικά :p) ευχές στον shaman !
Χρόνια πολλά και στο σοφό γέροντα του φόρουμ Γράκχο!
Τα καλύτερα παίδες!
Είχα μερικές μέρες να μπω, οπότε :
Καθυστερημένες (χρονικά :p) ευχές στον shaman !
Χρόνια πολλά και στο σοφό γέροντα του φόρουμ Γράκχο!
Τα καλύτερα παίδες!
Χρονια πολλα(ναι κι αλλα) κι απο δω Γρακχους-μποη. Τις καλυτερες ευχες μου
Χρόνια πολλά στο μεγαλύτερο fail fake account εβερ
PAL!
με τιμας ευχαριστώ
[SPOILER]εχεις φαει ποτε λουκανικο απο φεηλ ακαουντ ? κερναω [/SPOILER]
Χρόνια Πολλά (κ από δω) Άλεξ!!! Να τα εκατοστήσεις!!! Να χεις ό,τι ποθείς!!!
[U]Metal Birthday!!![/U]
χρονια πολλα σε godsmack και σε alex…
oτι επιθυμειτε guys…8)
Χρόνια πολλά γκάις με πολλές μουσικάρες. Βασικά αλεξ ΜΟΝΟ ΘΡΑΣ ΡΕ!!!
Το χα πει, θα απαντήσω σε όλους έναν έναν.
Σ’ ευχαριστώ ρε καμένε!
Να’ σαι καλά μωρή βαζελάρααααααα!!!
Φχαριστώ πολύ Κριμσονάκο, και ανταποδίδω ειδικά την πρώτη ευχή - και μάλιστα όσο πιο γρήγορα γίνεται αδερφέ!
Χικ… θενξ Νένιελ…
Να σαι καλά μαν, stay DOOM \m/
Θενξ ρε Φέλιξ! Ε, τί να πω, εδώ φτάσαν στο σημείο να με δουλεύουν άτομα δυο και τέσσερα χρόνια μεγαλύτεροι από μένα, λολ.
Φχαριστώ πολύ ανίδεο γουρούνι, σε περιμένω στις 18/4 στο κάγκελο του Αν να τα κάνουμε όλα πουτάνα μαζί με τη σατανόγρια \m/
Να σαι καλά γκερλ, stay on the path of doom και καλά μυαλά!
Να σαι καλά ρε μπάχαλε! Πωπω, έλιωσα με το αφισάκι. Αγαπάμε ΟΑΚΚΕ!
Φχαριστώ ρε κωλόγαυρε! Απ? το στόμα και στου Θορ τ? αυτί! Η πρώτη μέρα φέτος δεν απέφερε κάτι (μνιέχ) αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε…
Να! Ο υποκριτής που λέγαμε; Να σαι καλά ρε προπάππε! Μακάρι να τη ζήσουμε την έφοδο στον ουρανό, τώρα όσο για τη μουσική… νταξ τί να πω… you’ll never know…
Θενξ σκουληκάκι! (πωω με ξεσκέπασες, είμαι Αφρικάνος ταλαντούχος μπαλονοκλωτσιστής και κανείς δεν ξέρει ποιά είναι η πραγματική μου ηλικία…) Με τη σειρά μου εύχομαι να παίζει πάντα ο [SIZE=“1”]ΑΡΗΣ[/SIZE] Α’ Εθνική και όταν επιτέλους δεις και συ Μέηδεν να τους φχαριστηθείς όσο γίνεται!
Να σαι καλά ρε Βάγγο σουβλακοϊμπέηλερ!
Φχαριστώ πολύ Ελενάκι! Tiocfaidh ar la! Erin go Bragh!
Να σαι καλά ρε ΕΜΜΕτζή! Καλό πτυχίο σου εύχομαι, να τα βγάλεις πέρα σ? αυτό το επάγγελμα μπροστά στα δύσκολα χρόνια που έρχονται και πάνω απ? όλα να σηκώσουμε επιτέλους την κούπα του ΤσουΛου!
Χαχαχαχαχαχαχ, φχαριστώ πολύ ρε ΑΣΑΜΠΑΘΕ. Ντάξει μαν θα κάτσω φρόνιμα, μην ανησυχείς, δε θα σας ψοφήσω (ακόμα)!
Θενξ ε λοτ ρε Συνικάκο, κοίτα δεν ξέρω πόσο νέος είμαι γω, αλλά εσύ που όντως είσαι ζήσε τη ζωή σου όπως θέλεις ρε!
Να σαι καλά ρε Μάικ, μακάρι όντως η ιστορική αναγκαιότητα να γίνει πράξη μια ώρα αρχύτερα και να το ζήσουμε αυτό πλάι πλάι, ζωσμένοι με φυσεκλίκια.
Λολ, δε χαλιέμαι ρε μαν! Άλλωστε η ζωή αρχίζει στα 26 (καινούριο αυτό, εγώ το βγαλα).
Σ? ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Θενκ γιου μικρέ! Τώρα σ? αυτό που λες θα σε στενοχωρήσω (…ελπίζω τουλάχιστον), δε σε πειράζει πολύ ε; =Ρ
Να σαι καλά μωρή καπιτάλα, σκατόγαυρε! Τώρα για το σπόιλερ τί να σε πω… μήπως θα κάνει εντύπωση και σε κανένα αν το κάνεις ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΣΥ; =Ρ
Άλλος σκατόγαυρος από κει =Ρ Ναι σαι καλά ρε αδερφέ, ό,τι καλύτερο και σε σένα!
Θενξ ρε Αστάλδε, και να κόψεις τις πολλές συναυλίες γιατί μας νευριάζεις μ? αυτά που βλέπεις!
Φχαριστώ πολύ μαν, να σαι καλά!
Thanx a lot StellaThaxoneAllaDenKsereiAnThnPairnei =Ρ
Φχαριστώ μωρή πατρίδα, είθε σύντομα να βρεθούμε και να ύψουμε ένα κέρας ρακή στην υγειά του Κουόρτον.
Να σαι καλά ρε μπλακμέταλλερ τρελέ!
Θενκ γιου μπόη, stay doom as well και περιμένω και σένα παρτενέρ στους Πένταγκραμ ε!
Φχαριστώ ρε Τζόνη, με τη σειρά μου σουφχομαι τα γραπτά σου να συνεχίσουν να «δίνουν», όπου κι αν δημοσιεύονται… ε και κάποτε να σου φυτρώσει και καλό γούστο στο μέταλ ε. =Ρ
Να σαι καλά μωρή Πανάθα, μη μου στενοχωριέσαι τώρα όμως, ντάξει, θα σου δανείσω γω λίγο, έχω περίσσευμα! =Ρ
Ευχαριστώ πολύ έναν ακόμα κωλόγαυρο! Ελπίζω να σου άρεσαν οι Rwake btw.
Να σαι καλά κορίτσι, ε, το πολύ πολύ να βρούμε ένδοξο θάνατο στη μάχη για το τσρουμέτσαλ \m/
Θενξ ε μίλλιον αδερφή ψυχή, περπατώ στο δρόμο και ονειρεύομαι με ανοιχτά μάτια το λάηβ που περιέγραψες ε!
…αμήν. Να σαι καλά ρε καυλωμένε!
Τενκ γιου μπόη, συνέχισε ν? ακούς γαμάτες μουσικές!
Φχαριστώ ρε ποζερά, άντε και με την κούπα (…του χρόνου πάλι =Ρ)
Να σαι καλά μεγάλε ντουμοπατερούλη μας!
Λολ, θενξ ρε Ζούγκλα αν και δεν το βλέπω αυτό που λες. Τί διάολο, σοσιαλισμό δεν έχουμε, πού κολλάει η ελεύθερη αγορά; =Ρ
Να σαι καλά ρε τρελέ! Τί έγινε ρε πούστη, τελικά είσαι Αθήνα τώρα ή Κέρκυρα; Ειδοποία να πάμε να τα πιούμε ρε γκαζμά!
Θενξ Πανούλη, σούφχομαι κάποτε να αποκτήσεις γουίνερ προπονητή. =Ρ Και να συνεχίσεις να μας προτείνεις αυτά τα γαμάτα που βρίσκεις βεβαίως βεβαίως!
Λολ. Ευχαριστώ ρε μαν, με τη σειρά μου σου εύχομαι να κόψεις την πρέζα σύντομα. =Ρ
Ευχαριστώ πολύ αδερφέ! Ραντεβού τον Ιούλη, ε;
Φχαριστώ πολύ ρε 27χρονε! (ε έπρεπε να σε ξεμπροστιάσω ρε πούστη =Ρ)
Ναι σαι καλά ρε ντουμπράδα! Να τα ξαναπούμε σύντομα σε καμιά heavier than hell συναυλία, ή εναλλακτικά σε κάποιο ρεσιτάλ στο Μέγαρο. =Ρ
Φχαριστώ πολύ (και από δω) Ρανιάτο. Και να σε δούμε κι εσένα καμιά φορά επιτέλους!
Χαχα, βλέπω το γάμησα και ψόφησε ε.
Με τη σειρά μου να ευχηθώ χρόνια πολλά στο γκοντσμακουλίνι και στον τρελαμένο τον Άλεξ!
Koιτα εδω τι εκανε ο αλλος για 5 ποστ παραπανω
χρόνια πολλά στον Godsmack
Βεβαίως!8)
[SIZE=“4”][COLOR=“DarkRed”]Χρονια πολλά ξανθούλα!!![/COLOR][/SIZE]
κι απο δω μέσα…
ο,τι μα ο,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε!!!
πάρε και μια Τόρι για ευχούλα…
[U]http://www.youtube.com/watch?v=gbGOYsM3BeI[/U]
Χρόνια πολλά σε Black Tulip! Ότι επιθυμείς!!!
ευχαριστω
Χρόνια πολλά κι από μένα στην Εβίτα! Ότι επιθυμείς, υγεία, ευτυχία, καλές μουσικές, καλά live (με πρώτο των Heaven Shall Burn:D)
Χρόνια πολλά black tulip!!! :)
ευχαριστω πολυ,το καλυτερο βεβαια ειναι αυτο με τους heaven shall burn
patatesftw
Απάντηση: The HAPPY BIRTHDAY!!! thread
Χρόνια πολλά black tulip!!!
thank you xD