The HAPPY BIRTHDAY! thread

Happy birthday shortsman! Ό,τι επιθυμείς!

Χρονια πολλα αρχηγε.

Χρόνια πολλά και από μένα!
Πάντα ευτυχισμένος!

χρονια πολλα stelios sambora …να τα εκατοστησεις …

Χρονια πολλα ρε Στελιο! Οτι επιθυμεις και πανω απο ολα υγεια! Ευχομαι να δεις Bon jovi!! :slight_smile:

Χρόνια πολλά ρε στελάρα και ελπίζω να τα πούμε τελικά Disfear :wink:

Χρονια πολλα κι ευτυχισμενα Dimi_tallica κι οτι επιθυμεις.Παντα ευτυχισμενη και σου ευχομαι μια μερα να γνωρισεις το θεο Jaymz.:slight_smile:

Χρόνια Πολλά και Καλά:)

Ωωωω, η Dimi μεγαλώνει έναν χρόνο?! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να είσαι πάντα υγιής, με πώρωση, και να γουστάρεις ό,τι και αν κάνεις. Οκ, την κλασική ευχή φυσικά την ξέρουμε όλοι.

Να έρθουν οι Metallica. Να πας backstage και να σου δοθεί η ευκαιρία να μιλήσεις και να πάρεις αυτόγραφο απο τον Έναν. 8)

Α, πιές και κανένα ποτηράκι στην υγεια σου ε! :stuck_out_tongue: (ντροπή μου, σε παρασέρνω σε κακές συνήθειες…)

Χρονια πολλα!Αντε και ενα τριημερο με Χετφιελντ :smiley:

Xρόνια πολλα και ευτυχισμενα Dimi…:slight_smile: (Και καλή απεξάρτηση με τους Μetallica εύχομαι…)

Χρονια πολλα dimi …Να τα εκατοστησεις και οτι επιθυμεις να πραγματοποιηθει…!!!

Ενταξει ολοι ξερουμε τι επιθυμεις αλλα ειμαι σιγουρος οτι θα γινει καποια στιγμη…Ναι ναι θα τον γνωρισεις απο κοντα…

Χρόνια πολλά και ό,τι επιθυμείς :slight_smile:

Χρονια πολλα και καλα και ο Τζεημς στο κρεβατι σου:!:

Χρονια πολλά,ευτυχισμενα και δημιουργικά!

Χαπια Μπερθντεη!

To δωρο μου:
[CENTER]

:stuck_out_tongue:

Χρονια Πολλα Ντιμιταλικατς, οτι ποθεις στην αγκαλια σου να το βρεις!

Xρόνια σου πολλά Ντιμιτάλλικα. Πάντα ευτυχισμένη και με το ΜΑΙΤΑΛ στην καρδιά σου.

Χρόνια σου πολλά Thom Yorke. Είσαι από τα καλύτερα πράγματα που έχουν συμβεί στη ροκ μουσική

Χαπι μπερθντέι Ντιμι, μέι γουοτεβερ γιου γουις μπι γκραντεντ του γιου.

χρονια πολλα με υγεια και πολυ ταλικαααα…!!!