The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρόνια πολλά ρε έλρικ! Και με το καλό σε 7ωρο best of live των Μάνογουαρ.

Για δωράκι ξέχασα να ρωτησω.

[SPOILER]

Το κοντινότερο που βρήκα στο original. Εγκρίνεται;(το εσώρουχο ρε ΑΝΤΡΑ) Εναλλακτικά υπάρχει και το johnson’s της καρδιάς μας.[/SPOILER]

Ποιός είμαι εγώ, ώστε να θεωρηθώ άξιος να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Elric? Σίγουρα ένα ειρωνικό μειδίαμα θα έχει σχηματιστεί στα χείλη του με όλες τις ευχές που θα έχει πάρει…

Αργοπορημένα χρόνια πολλά στην καλή μας τη Μάκιντος, να ναι καλά με υγεία και όλα τα σχετικά. :slight_smile:

Στον Έλρικ δεν έχω να ευχηθώ παρά μόνο να βρει τις Πύλες της Βαλχάλλας ορθάνοιχτες, τους Θεούς να τον περιμένουν με Σπαθί στο Χέρι. Πριν όμως πάει εκεί, και μετά το τελευταίο Ξημέρωμα όπου θα Πεθάνει, να επιστρέψει ως Σκοτεινός Εκδικητής, Σκοτώνοντας με Δύναμη Φλώρους και Ποζεράδες, χρησιμοποιώντας, ε τί άλλο; τα Μαύρα Βέλη του Θανάτου. Α! Να κάνει όμως και κάτι τελευταίο πριν φτάσει στη Γέφυρα του Θανάτου, περνώντας από τη Γουιάνα (το Καλτ των Καταραμένων, λολ) και τα Βουνά:
να μας αφήσει τα Γάντια του Μέταλ. Και το Μυστικό του Ατσαλιού.

Χρόνια πολλά Elric,ότι επιθυμείς και υγεία!!:smiley:

Xρονια πολλα ρε Elric. Φορα τα γουνακια σου και τσιμπα το Stormbringer για το παρτι αποψε. Να σε χαιρομαστε :stuck_out_tongue:

οι ευχές σας είναι συγκινητικές…αν δεν ήμουν ένας true heave metal warrior θα είχε κυλήσει ένα δάκρυ αλλά όπως καταλαβαίνετε μετά από τόσες ώρες ακρόασης manowar είμαι πολύ άντρας για να δακρύσω…
να στε καλά και όσοι δεν ακούτε manowar να το γυρίσετε και να γίνετε κι εσείς άντρες :stuck_out_tongue:

Χρονια πολλα ελρικ!Ουγκ! :stuck_out_tongue:

Ευχές για χρόνια πολλά και καλά στην όμορφη βιβλιοπώλη του φόρουμ, Lena_MDM! Σε είχα για μεγαλύτερη. Συνομίληκοι είμαστε τελικά.

Χρόνια πολλά και στον 32χρονώΠΑΡΘΕΝΟ. Ελπίζω στα 43 του να έχει… εχμ… αλλάξει κάτι σημαντικά στη ζωή του.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα στην Λένα_ΜΔΜ…!! Όόόό,τι επιθυμείς κουκλίτσα με υγεία και χαρά…!! :!::slight_smile:

χρονια πολλα λενα και 32χρονωΠΑΡΘΕΝΟ

32χρονωΠΑΡΘΕΝΟ να τα εκατοστησεις! (inb4)

Χρόνια πολλά Storm και όόό,τι επιθυμείς :!::slight_smile:

Να σαι καλα!!!Ευχαριστω :smiley:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε οσους γιορταζουν σημερα!!!

Χρόνια πολλά Storm!!

Ευχαριστωωωωω.Να ειστε καλα :stereo:

Happy b-day Storm :smiley: :smiley:

Ε σήμερα έχει γενέθλια και η μορφάρα του φόρουμ ο Χόκαμ!!:bounce:
Χρόνια πολλά ταλαντούχε μουσικέ,μεγάλε δηθενάκια εύχομαι υγεία,μουσικάρες,συναυλιάρες και ότι άλλο επιθυμείς!
Και να μας βγάλεις όλους να γιορτάσουμε τα γενέθλιά σου σε ένα μαγαζί όπου θα ακούμε ροκ και θα γουστάρουμε και συγχρόνως θα τρώμε και ένα φυτό μετά μανίας,σε ένα ρόκα-δικο δηλαδή!

Χρόνια πολλά Χόκαμ!! Να’σαι καλά και όόό,τι ποθείς να το’χεις:!:

χρόνια πολλά Hokam.! να είσαι πάντα καλά και να γουστάρεις μουσικές.! :smiley: