Πολύχρονοι μπιροκύλι (not yet :p) και χελ-κομάντo!
Χρόνια πολλά στους Nørlåndær και rocking monster_0666!!!
Πολύχρονοι και ό,τι ποθείτε με υγεία, χαρά και πολλή μουσική!!!:!:
έδιτ. …α, χρόνια πολλά επίσης και στον [B][SIZE=“4”]E[/SIZE][/B]llanor!!! :lol::lol:
ellanor έφτασες κιόλας τα 40 ε; Μωρέ μπράβο… Πολύχρονος!
Επίσης πολύχρονοι Nørlåndær και rocking monster_0666! Να’στε καλά παιδιά κ ό,τι επιθυμείτε!
Ευχαριστώ παιδιά, οι ευχές σας σημαίνουν πολλά για μένα στην ηλικία που φτασα!!! 
σοφέ γέροντα…
[SPOILER]χωρίς παρεξήγηση ellanor, μη δίνεις σημασία… έχω ‘‘καεί’’ τελείως, αφού πάω να πατήσω έδιτ και πατάω συνεχόμενα quote (απαντάω στον εαυτό μου). πλάκα (προσπάθησα να) κάνω ε… [/SPOILER]
Χρονια πολλα στον πιο συμπαθητικο μοντ Ellanor και στον Rocking monster_0666.Ο,τι επιθυμειτε παιδες!
δεν έχει γενέθλια ο ellanor, (σε λίγο θα ευχηθούν οι πάντες)
ellanor-[B]Ε[/B]llanor
χαχαχαχαχαχα νομίζω το’χουν καταλάβει.8)
Χρόνια πολλά ellanor. Βλέπω μπήκες στα πρώτα -αντα. Να τα εκατοστήσεις:):!:
τα πρώτα -άντα είναι τα τριάντα…
Μα στο προφαιλ του λέει άλλη ηλικία. Με κοροιδεύετε 
ρε νομίζεις θα τσιμπήσουμε; τί είμαστε; τίποτα χαζοί; 8)
ο πραγματικός ellanor είναι 30, ο ‘‘γιαλαντζί’’ είναι 40:!:
Χρονια Πολλα παιδια!!!
οτι επιθυμειτε
Billrocki και Hoperidesalone, σας ευχαριστώ πολύ για της γνήσιες ευχές σας, αν και θα πρέπει να περιμένετε κανά δίμηνο ακόμα για τα πραγματικά γενέθλια μου! 
Πάντως είναι ωραίο σε μια… εύθραστη φάση σαν αυτή που βρίσκομαι (πλησιάζοντας τα πρώτα -άντα) να ξέρεις πως υπάρχει και ένας άλλος σαν εσένα που είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερος!!! 8)
Εμεις τα γενεθλεια σου τα γιορταζουμε καιρο πριν βρε.Σαν τους τσιγγανικους γαμους!
Xρόνια πολλά και στον rocking monster!!!
Καλή συνέχεια με τις σπουδές man,υγεία και καλά ξεμπερδέματα!
Χρονια Πολλα rocking_monster_0666 και παντα με υγεια!
Χρόνια πολλά Deathster! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς ! 
[B]“Έτσι! Θέλουμε το μπλακ/ντεθ μας καθαρό και ανόθευτο τώρα! Ban σε οτιδήποτε κοτσάρει melodic/atmospheric ή ξέρω γω τι μπροστά”[/B]
Χρόνια πολλά Deathster!!!Nα τα εκατοστήσεις
Τις ευχες μου στον Deathster.Ο,τι επιθυμεις ρε συ και παντα ευτυχια!