The HAPPY BIRTHDAY! thread

Πολύχρονοι μπιροκύλι (not yet :p) και χελ-κομάντo!

Χρόνια πολλά στους Nørlåndær και rocking monster_0666!!!
Πολύχρονοι και ό,τι ποθείτε με υγεία, χαρά και πολλή μουσική!!!:!::slight_smile:

έδιτ. …α, χρόνια πολλά επίσης και στον [B][SIZE=“4”]E[/SIZE][/B]llanor!!! :lol::lol:

ellanor έφτασες κιόλας τα 40 ε; Μωρέ μπράβο… Πολύχρονος!

Επίσης πολύχρονοι Nørlåndær και rocking monster_0666! Να’στε καλά παιδιά κ ό,τι επιθυμείτε!

Ευχαριστώ παιδιά, οι ευχές σας σημαίνουν πολλά για μένα στην ηλικία που φτασα!!! :smiley:

σοφέ γέροντα…

[SPOILER]χωρίς παρεξήγηση ellanor, μη δίνεις σημασία… έχω ‘‘καεί’’ τελείως, αφού πάω να πατήσω έδιτ και πατάω συνεχόμενα quote (απαντάω στον εαυτό μου). πλάκα (προσπάθησα να) κάνω ε… [/SPOILER]

Χρονια πολλα στον πιο συμπαθητικο μοντ Ellanor και στον Rocking monster_0666.Ο,τι επιθυμειτε παιδες!:smiley:

δεν έχει γενέθλια ο ellanor, (σε λίγο θα ευχηθούν οι πάντες)

ellanor-[B]Ε[/B]llanor

χαχαχαχαχαχα νομίζω το’χουν καταλάβει.8)

Χρόνια πολλά ellanor. Βλέπω μπήκες στα πρώτα -αντα. Να τα εκατοστήσεις:):!:

τα πρώτα -άντα είναι τα τριάντα…

Μα στο προφαιλ του λέει άλλη ηλικία. Με κοροιδεύετε :frowning:

ρε νομίζεις θα τσιμπήσουμε; τί είμαστε; τίποτα χαζοί; 8)

ο πραγματικός ellanor είναι 30, ο ‘‘γιαλαντζί’’ είναι 40:!:

Χρονια Πολλα παιδια!!!
οτι επιθυμειτε

Billrocki και Hoperidesalone, σας ευχαριστώ πολύ για της γνήσιες ευχές σας, αν και θα πρέπει να περιμένετε κανά δίμηνο ακόμα για τα πραγματικά γενέθλια μου! :stuck_out_tongue:

Πάντως είναι ωραίο σε μια… εύθραστη φάση σαν αυτή που βρίσκομαι (πλησιάζοντας τα πρώτα -άντα) να ξέρεις πως υπάρχει και ένας άλλος σαν εσένα που είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερος!!! 8)

Εμεις τα γενεθλεια σου τα γιορταζουμε καιρο πριν βρε.Σαν τους τσιγγανικους γαμους!:stuck_out_tongue:

Xρόνια πολλά και στον rocking monster!!!
Καλή συνέχεια με τις σπουδές man,υγεία και καλά ξεμπερδέματα!

Χρονια Πολλα rocking_monster_0666 και παντα με υγεια!

Χρόνια πολλά Deathster! Να τα εκατοστήσεις και ό,τι επιθυμείς ! :slight_smile:

[B]“Έτσι! Θέλουμε το μπλακ/ντεθ μας καθαρό και ανόθευτο τώρα! Ban σε οτιδήποτε κοτσάρει melodic/atmospheric ή ξέρω γω τι μπροστά”[/B]

Χρόνια πολλά Deathster!!!Nα τα εκατοστήσεις

Τις ευχες μου στον Deathster.Ο,τι επιθυμεις ρε συ και παντα ευτυχια!:slight_smile: