Kαι γω πρόλαβα. Χρόνια πολλά queen rulez. Ό,τι επιθυμείς.
Πολύχρονος Rage και ό,τι επιθυμείς !!!
Χρόνια πολλά σε Ρειτζ!!! Ότι επιθυμείς!!!
Χρονια πολλά Rage ! Να προσέχεις με τις τούμπες 
ευχαριστω τα παιδια που μου ευχηθηκαν,ο,τι γουσταρετε και εσεις!
σορρυ που δεν το εκανα πιο πριν αλλα ελειπα:)
Χρόνια πολλά στον [B]Μιχάλη[/B] και στον [B]the horror[/B]!!! Να 'στε καλά παιδιά και ό,τι ποθείτε!!! Χρόνια πολλά σε όλους !!!8)
χρόνια πολλά στα τρελά αγόρια [B]mixalis_purple[/B] & [B]the horror[/B]
παλικάρια, υγείες και χαρές.!

Χρόνια πολλά [B]horror [/B]!
Χρόνια πολλά στον τυχοδιώκτη του τέλειου κώλου horror
Χρόνια πολλά και μιχάλη τον πέρπλ. 21 και φοιτητής στα Γιάννενα. Τη ζωή σου να έκανα!!
Χρόνια πολλά στον τρελό-Περπλάκια,τον Μιχάλη,του εύχομαι ότι επιθυμεί,υγεία πάνω από όλα και καλό λιώσιμο στην Λάρισα κτλ κτλ κτλ!!
Επίσης να βγει για μπύρες με τον Γκίλαν!:lol::lol:
Χρόνια πολλά και στον Χορορούλη,και σε αυτόν του εύχομαι να έχει υγεία,ότι γουστάρει και καλή ορκωμοσία με το πτυχίο!!
Να’στε καλά μάγκες!
Χρονια πολλα στον “προκλητικο” (:p) [B]horror[/B] …με ακομα περισσοτερες μουσικες αναζητησεις!!! 
Χρονια πολλα και στο [B]Μιχαλη[/B], αλλα αφου ειδες Waters, δε νομιζω οτι θες ευχη! 
Xρόνια πολλά και στους 2 αλλά ειδικά στο χορορ τη φορουμική αδυναμία μου 8)
χρονια πολλα μιχαλη περπλ και χορρορ:D
οτι επιθμειτε παιδια!
χρονια πολλα στον mixalis_purple και χρονια πολλα και στον χορρορ,που παντως ‘‘φλωρεψε’’ μουσικα:p.ο,τι επιθυμειτε παιδια!
Χρόνια πολλά Μιχάλη,χρόνια πολλά χόρρορ
Να τα εκατοστήσετε
Χρονια Πολλα σε horror και mixalis_purple!
Ευχαριστώ Αντιγόνη! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς! Φρόντισε να σε ξαναδώ μίζερη ε…
Θενξ τρελέ Λαρισαίε και καλό παιδί του φόρουμ…
Και σε εσένα τα καλύτερα!
Χαχα νομίζω ότι ήσουν σαφής!
Thanks boy!
Βασική μου αρχή είναι ότι εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Ποτέ δεν επαναπαύομαι. Ο τέλειος κώλος είναι ακόμη εκεί έξω και με περιμένει να τον ανακαλύψω…
Θενξ! xD
Ευχαριστώ πολύ Φλοϋδιασμένε! Κι εσύ ό,τι επιθυμείς! Μακάρι για το πτυχίο. Μακάρι…
Χαχα ευχαριστώ! Δεν είμαι τόσο προκλητικός πλέον ρε συ. Βέβαια είναι στη φύση μου, αλλά το έχω μειώσει αρκετά!! 
Χαχαχ ευχαριστώ Κοκκινορούμη! Κάνω ό,τι μπορώ για να κρατάω αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού μου…
Θενξ μαν! Καλό ροκάνισμα στην Κομοτηνή…
Ευχαριστώ εριστικό αγόρι!
Αφού ανέκαθεν φλώρος ήμουν ρε… Δεν κρύβονται αυτά… Μόνο Τσέλσι και φλώρικο indie rock. xP
Ευχαριστώ πολύ! =)
Θενξ! Συνέχισε να γεμίζεις το καλοκαίρι με καυτές στοουνεριές και άρρωστες σλατζιές…
Να ευχηθώ με τη σειρά μου χρόνια πολλά και καλά στον παρά ένα χρόνο συνομίληκο mixalis_purple. Να ζήσουμε να μας χαιρόμαστε!
:–:--:–O:)
M’ αυτά και μ’ αυτά θα μου βγει το όνομα στο τέλος 
…
Να 'σαι καλά χόρρορ!!!
Πολλές ευχές σε λος τρόμο και michael purple!
Ό,τι επιθυμείτε κορίτσια!
[SPOILER][Διαβάζεται και ως: Ό,τι επιθυμείτε: Κορίτσια!]
[SPOILER]Χαχ, πώς τα λέω! :razz:[/SPOILER]
[/SPOILER]
χρονια καλα παιδες…
α,και σε οσους δεν ειπα τις προηγουμενες μερες μιας και το καλοκαιρι δεν μπορω να μαζευτω σπιτ’ κ χάνω τα events