Χρονια πολλα στον Μαμαλακη του Black Metal!
Πλαντερερ σ’αγαπαμε !!!
Χρόνια πολλά πλαντερερ!!!

Χρόνια πολλά στον Πάνο τον Πλάντερερ, τον Σουμάχερ της black metal αρθογραφίας!!
Υγεία πάνω απ όλα!!
Τις ευχές μου στον Plunderer αλλά ειδικά στο πιο χαμογελαστό παιδί του φόρουμ μας, τον stef.
Ότι επιθυμείτε μάγκες!
χρονια πολλα και απο μενα σε stef και στον αρχισυντακτη της black metal plunderer:D
Καθυστερημένα (χρονικά εννοώ…) χρόνια πολλά στο trademark του φόρουμ [B]stef [/B]:):!:
Επίσης ευχές και στον [B]Plunderer [/B]αν και είμαι σίγουρος πως δεν θα τις δει.
Μπορεί να μην ασχολούμαι και πολύ με bm (ακόμη ίσως) μα τα κείμενά σου τα διαβάζω πάντα… (και έχεις και σωστό blog)
Χρόνια πολλά στη Ρόουζ!!! Πολύχρονη κουκλίτσα και όόό,τι επιθυμείς με υγεία και πολλές χαρές!!!:!:
Χρόνια πολλά σε στεφ και πλάντι και ας μην είδα τίποτα. :?
Επίσης χρόνια πολλά σε ΒΑΠΟΡΑΚΙ. :lol:
Χρονια πολλα αιωνιε στεφ:):!:
Ουπς, ξεχάστηκα. Χρόνια πολλά τεράστιε Πάνο, κινητή εγκυκλοπαίδεια του blackmetal! Για κέρασμα, χα! Τί άλλο;

Πω με ξεμυάλισε η Κρήτη και δεν ευχήθηκα:(
Χρόνια πολλά παιδιά,έστω και καθυστερημένα,ότι επιθυμείτε και υγεία!!
Χρόνια πολλά σε σκούρτζ! 8)
Χρόνια πολλάαα!!! 
Xρονια πολλα στον Scourge !
Oτι επιθυμεις παλιοβαζελε !
χρόνια πολλά ρε σκουρτζ!!!
Χρόνια πολλά ρε σκόρτζ,υγεία, ό,τι επιθυμείς, και να ξέρεις πως είμαι εντελώς αντίθετος με την αισχρή αντιμετώπιση του χιούμορ σου από τον θεριό. στηρίζω. \μ/
Ωπ ωπ γενέθλια κι ο Σκορτζ;
Χρόνια πολλά Μαστιγούλη, με την ευχή να αποκτήσεις (κάποτε) καλό γούστο στη μουσική. Ποτέ δεν είναι αργά, hang in there. 
Χρονια πολλα Volta&Mars
Happy birthday Phil Lynott. You will never be forgotten
Χρόνια πολλά Ράνια! :):)