The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χάπι μπερθντέϊ Εllanor…

[SPOILER]

Kαι τώρα που μεγαλώνεις τι κατάλαβες;;;:p[/SPOILER]

Χρόνια Πολλά και καλά στον Έλλανορ, ιστορική μορφή του φόρουμ (από τους λίγους αντίστοιχους που δεν έχω ακόμα γνωρίσει από κοντά! :roll:)!

χρόνια πολλά κι ότι επιθυμείς έλλανορ :slight_smile:

Ellanorrrrrrr Happy Birthday to you!!

Χρόνια πολλά ρε ellanor. Σου εύχομαι ότι επιθυμείς.

Xρονια πολλα αγορινα. Να’χεις οτι επιυθμεις και να τα εκατοστησεις για να συνεχισεις να μας πρηζεις με τα κουνελια σου :stuck_out_tongue:

χρονια καλα μεσιε…γιατι τα πολλα τωρα παιζονται…ποσο εφτασες ηδη!:p:p

Αν και ο χρόνος που αφιερώνω στο φόρουμ είναι λιγοστός σε σχέση με παλιά, χαίρομαι πολύ που με θυμούνται οι φίλοι φορουμίτες!

Να ευχηθώ και στον boig με τη σειρά μου και στα άλλα παιδιά που έχουν γενέθλια σήμερα!

Ευχαριστώ ρε να σαι καλά!

Thank you!!! :smiley:

Μα Superman ρε crimson?? :stuck_out_tongue: Όπως και να χει, είναι ο αγαπημένος του Alan Moore, επομένως αυτό μετράει απο μόνο του… 8)

Ευχαριστώ τα μάλα ρε συ!!!

Θενξ μαν!

[SPOILER]Άσε, δε θες να αρχίσω τις αμπελοφιλοσοφίες περί μεγαλώματος τώρα… Μπορώ να μιλάω με τις ώρες… και στο τέλος να μην έχω καταλήξει πουθενά! :P[/SPOILER]

Ευχαριστώ πολύ ρε συ Mule. Αυτό που λες ισχύει και απο την πλευρά μου, άντε, είθε να πιούμε στην υγεια μας καμιά μέρα και απο κοντά!

Να σαι καλά ατσάλινο τρουμεταλλικό αγόρι.

Ναιιι, άλλο ένα κουνέλι! :PPP Ευχαριστώ ρε τρελή.

Θενξ μαν! Να σαι καλά!!

Ε, αφού εύχεσαι να συνεχίσω να σας πρήζω σημαίνει πως το θέλει ο οργανισμός σου!

Ευχαριστώ ρε αγόρι, περνάω και μια βόλτα απο προφίλ τώρα να μελετήσω προσεκτικά το δώρο σου.

Ευχαριστώ ρε κορίτσαρε! Άσε, πλέον εισέρχομαι στο στάδιο που χάνεται το μέτρημα! (οκ, σχεδόν :P). Άντε, είθε να τσακίσουμε κανά γύρο και απο κοντά σύντομα πάλι!

Η εικόνα που αρνείται ΟΛΟ το ίντερνετ να δείξει, είναι εδώ:
http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Piece=293471&GSub=39471

χρονια πολλα ελανορ!!!οτι επιθυμεις φιλε!:smiley:

Χρόνια πολλά Σοφέ,ότι επιθυμείς εύχομαι και υγεία.Και πάντα να έχεις πνευματική διαύγεια!

Μεσάνυχτε και Φλουδικέ, σας ευχαριστώ πολύ!!! :smiley:

Κρίμσον, [I]αυτή[/I] η εικόνα, ναι, πιστεύω έχει, χμ, καλλιτεχνικό βάθος και ενδιαφέρον. Μια κουλτούρα ρε παιδί μου. 8)

ellanor πολύχρονος και ό,τι επιθυμείς!

Χρόνια πολλά Αλέκο =Ρ

Α δεν τον λεω μονο εγω Αλεκο? :lol:

Τελικα, σημερα οντως ΕΧΕΙ γενεθλια ο ellanor (:D), οποτε μπορουμε να του ευχηθουμε χρονια πολλα, στα οποια να συνεχισει να ακουει τις υπεροχες μουσικες που ακουει. :wink:

Xρονια πολλα και στοους Restless και boig!

Έλα ρε, έχει γενέθλια κι ο Restless;! Δεν το χα πάρει χαμπάρι αυτό.

Χρόνια πολλά και σε σένα λοιπόν ρε τρελέ! Και γράφε περισσότερο ρε μαλάκα, I miss the good old days…

Χρονια Πολλα ellanor !!!

Στο τσακ πρόλαβα…

Χρόνια πολλά κι από μένα [B]ellanor[/B] :!:

Χρόνια πολλά στον prosatanic!!!