The HAPPY BIRTHDAY! thread

Xρονια πολλά σε Leviathan και Silent Winter, εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σας!!

Χρόνια Πολλά παιδιά!

Ευχαριστώ ρε ψηλέ, να 'σαι καλά! :smiley:

Ευχαριστούμε!

Ευχαριστώ ρε Αρειανέ, και να θυμάσαι, ποτέ δεν είναι αργά για να αλλαξοπιστήσεις … :stuck_out_tongue:

Να 'σαι καλά ρε συ κρίμσον. :smiley:

Ευχαριστούμε :slight_smile:

Με αυτά που ακούω τώρα τελευταία ο χαρακτηρισμός μου φαίνεται τουλάχιστον ατυχής … :lol: Σ’ ευχαριστώ φίλε! :smiley:

Ευχαριστώ ρε Νίκο, περιμένω για το σπλιτ σκρην ε … 8)

Ευχαριστούμε νένιελ !

Γενικά παιδιά, σας ευχαριστώ όλους θερμότατα!

Χρονια πολλα ρε τρελε Λεβιαθαν! Οτι γουσταρεις να το χεις!
Και σε Γουιντερ, οτι ποθεις, υγεια και πολλα χαμογελα :wink:

Χρόνια πολλά Leviathan!! Είθε ο νέος χρόνος να σου φέρει υγεία, ευτυχία και νέο Transatlantic!!

Χρόνια πολλά Silent!! Υγεία, περισσότερη χαρά και λιγότερα προβλήματα!!

Χρόνια πολλά σε Leviathan και Silent Winter! Με τα καλύτερα να σας μπει η νέα χρονιά, παιδιά!

χρόνια πολλά σάιλεντ!! έφτασες τα 20 ε??? πάει πούρεψες κι εσύ :stuck_out_tongue:
ότι επιθυμείς και πάντα ευτυχησμένη :slight_smile:

Σε ευχαριστώ πάρααα πολύυυυ!!! Να 'σαι καλά, σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!! :slight_smile:

Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Και σε σένα, ό,τι επιθυμείς!!! :slight_smile:

<3 <3 <3
Σε ευχαριστούμε πολύ γλυκιά Βάσια!!! :slight_smile:

Σε ευχαριστώ πολύ Ζέμνα!!! Θα βάλω τα δυνατά μου:D:lol:!!! Και εσύ να έχεις ό,τι επιθυμείς!!!

Σε ευχαριστώ πολύ Ντέκαρντ!!! Σου εύχομαι όοο,τι καλύυυτερο!!! :slight_smile:

Και σε εσένα Moonchild!!! Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! :smiley:

<3
Ναιιιιιι, είδες; Πάει πέρασε κ η μπογιά μου… Μπήκα στην 3η δεκαετία της ζωής μου (οου ακούγεται κάπως:?). Να’σαι καλάααααα Έλρικ μου!!! Ευχαριστώ!!! Και εσύ, ό,τι επιθυμείς…!!!

Χρόνια πολλά ρε Levi αλάνι. Επίσης τα χρόνια καλά σε winter αλλά και σε cynic και στους πολλούς υπόλοιπους που γιόρταζαν και κατάφερα να απογοητεύσω ξεχνόντας τους λόγω απουσίας. HAIL TO ALL!! :drunk:

Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!Ο,τι επιθυμειτε!

Χρονια πολλα silent winter.Πολυχρονη και οτι επιθυμεις κοπελια :slight_smile:

Σε ευχαριστούμε πολύ conductor!!! Και εσύ να έχεις ό,τι επιθυμείς!!! :slight_smile:

Ευχαριστούμεεεεεεε!!! Να 'σαι καλάα!!! :smiley:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ ΚΕΝ!!! Και εσύ να είσαι πάντα καλά!!! Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!!! :slight_smile:

Χρόνια πολλά και καλά στον -19ρη πλέον- Illuvatar!!! Ό,τι επιθυμείς με υγεία και χαράαα πάνω απ’ όλαα!!! :slight_smile:

Χρόνια πολλά στον, σαν σφουγγάρι συσσωρευτή της προγκ γνώσης, Eru Iluvatar!! Υγεία και ευτυχία να έχεις, έτσι όπως κοιτάς από τον ψηλό σου θρόνο την Μέση Γη!! :stuck_out_tongue:

Xρόνια πολλά Illuvatar ότι επιθυμείς !!!:smiley:

Πολύχρονος Illuvatar, ό,τι επιθυμείς:)

Xρόνια πολλά Illuvatar με πολύ prog!

[B]Illuvatar[/B] χρόνια πολλά…prog on !

Χρόνια πολλά illuvatar!!!

Χρόνια πολλά Illuvatar! [insert puny Middle-Earth joke] :smiley: