The HAPPY BIRTHDAY! thread

Ευχαριστω πολυ κυριε Mule :smiley:

Ευχαριστω Κριμσον! Queensryche, σκακι και σουζα τ’αλογακι :Ρ

Ευχαριστω κυριε κολοκυθα!

Να’σαι καλα και απο εδω ψηλε! : )

Ευχαριστω κουφαλα :smiley:

Μιχαλακη οτι επιθυμεις και εσυ! Εγω προς το παρον, θελω φωτο με κοντο μαλλι :Ρ

Να’σαι καλα αγορινα :slight_smile:

Ευχαριστω!

Ανταποδιδω Ντεθστα! Οτι καλυτερο!

<3 <3

Ευχαριστω πολυ Deckard! Και εσυ οτι επιθυμεις \μ/ ::smiley:

Danke Τραμπ : D

Να εισαι καλα DeKay για τις ευχες : )

Cheers και απο εδω Ασταλδε!

Θενκ γιου καπετανιε!

:smiley:

Ναι, ναι, ανεξαρτητος και με την βουλα (και καλα :Ρ). Σε ευχαριστω Samis :smiley:

Thanks κ από μένα για τις ευχές και χρόνια πολλά στον martian, καλώς ήρθες στον κόσμο των γέρων :smiley:

Χρόνια πολλα κι από εδώ Ελενάκι μου και Κωστή! Να είστε καλά! =D> Πάρτε και μια true metal τουρτίτσα να την μοιραστείτε και να γουστάρετε: [SPOILER][/SPOILER]

Να πω κι εγώ τα χρόνια πολλά σε [B]Hellena[/B] και [B]martian[/B]. Ό,τι επιθυμείτε παίδες !

martian πάντα ευτυχησμένος με τσεκούρια και σπαθιά στο χέρι 8)

Χρόνια πολλά σε αλάνι ταληροσκοτώστρα Αρειανέ. Να είσαι καλά, με μπόλικο τσαμπουκά και συνέχισε να μην κολλάς σε τίποτα και τώρα που έκανες λέβελ-άπ. :stuck_out_tongue:

Ει τι πράγματα είναι αυτά, θέλω μια ολόκληρη σε δέμα αύριο στην πόρτα μου πρωί πρωί [-X

Καθυστερημένα αλλά τώρα το είδα.

Χρόνια πολλά στον martian και στη φίλη Hellena:!: Ό,τι επιθυμείτε παιδιά :smiley:

Χρόνια πολλά έστω και με καθυστερηση σε Bleedin History και στο χαμογελαστό παιδί μας martian, ότι επιθυμείς δικέ μου υγεία ευτυχία και φάτους το Μάιο!:smiley:

Thank you all and back at you! :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και στους επόμενους εορτάζοντες.

ευχαριστώ φίλτατε Αναθεματικέ :smiley:

Χρόνια πολλά σε όοολα τα παιδιά που γιόρταζαν τις τελευταίες μέρες…στους [B]Έλενα[/B], [B]martian[/B], [B]samis[/B], [B]bleedin[/B], [B]vic[/B], [B]παοκτσή[/B] και στους υπόλοιπους, εάν ξέχασα κάποιους!!! Χρόνια πολλά, επίσης, στον [B]ρομαντικό7[/B], που γιορτάζει σήμερα!!! Ό,τι επιθυμείτε παιδιά να το έχετε!!! :):smiley:

Καθυστερημενα μα τωρα ειδα και τις υπολοιπες ευχες! Να ειστε ολοι καλα ρε μουτρα, οτι επιθυμειτε κι εσεις :smiley:

Χρονια πολλα Μαρσιανακο, αν και λιγο καθυστερημενα, ξερεις οτι σε παω και ελπιζω να περασες καλα την ημερα των γενεθλιων σου.

Χρονια πολλα σημερα στη Νεφελη, ξερω οτι δεν μιλαμε και πολυ τον τελευταιο καιρο οπως παλιοτερα, σου ευχομαι τα καλυτερα και να σαι παντα καλα. Χαμόγελα 8)

Να σαι καλα ρε Ζεμνας, σε ευχαριστω πολυ!

χρονια πολλα nephelie!

χρόνια πολλά στην αναθεματισμένη :smiley:

χρονια πολλα Nephelie!

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Νεφελάκι!!! Σου έχω πει πόσο γα**ει το όνομά σου; Στο ξαναλέω!!! :smiley: