Χρόνια πολλά εορτάζοντες συμφορουμίτες. Πάντα ευτυχισμένοι
xρονια πολλα παιδια!που ειναι τα σοκολατακια;:lol:
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους τους εορτάζοντες!!!
Σε όλους εύχομαι τα καλύτερα, και στον Bleedin’ να περάσει τα γενέθλιά του με Τσέχες πρώτο τραπέζι στον Σταμάταρο!!!
χρόνια πολλά και από μένα ωρε παλληκάρια.
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες κι από μένα!
Χρόνια πολλά Μπλίντιν, Σάμις, Βικ και Δαμνείσιον…Εύχομαι να είστε γεροί και ότι ποθείτε σε προσωπικό, επαγγελματικό, μουσικό και συναυλιακό επίπεδο να το ζήσετε in the most fucking rocking way!!!πολύχρονοι!!!:D:D
Ευχαριστώ άπαντες για τις ευχές τους.
Μαθαίνω με έκπληξη ότι δεν είμαι ο μόνος στον κόσμο που γεννήθηκε 3/3 και απορώ. Πάντως χρησιμοποιώ τον Bleeding σαν ασπίδα, μιας και με περνάει ένα χρόνο και δύο κεφάλια. :lol:
http://www.acapela.tv/good-old-times-bc9c94736b88.html
Χαίρομαι που έβαλες σωστά τον τόνο στη λέξη «γερός», αλλά σου υπόσχομαι ότι θα τσακωνόμαστε κι όταν είμαστε γέροι. Να σε καλά, πολίτη Γράκχε.
Να ζήσεις χρόνια πολλά και καλά Bleeding History ? ασπίδα και στήριγμά μου. :thumbup:
Θενξ για τις ευχές. Κερνάω μια Πολωνέζα υδραυλικό. (δε σε χάλασε;)
Ντάνκε! Στα χρόνια μας να φτάσεις (ολωνών μαζί)!
Α! Αποφασίστε, ή «αλάνια» ή «καλά παιδιά». Πάντως ό,τι και να ?ναι από τα δύο εμείς θα γουστάρουμε. Να σαι καλά μεταλλόφατσα.
[Manly] «Eddie, you keep talking like a bitch, I’m gonna slap you like a bitch.» [/manly]
Να ?σαι πάντα καλά!
Τάνκιο! (ωραία αυτή στη φωτογραφία, δε λέω, αλλά στο πάρτι μου φάνηκε θεαματικά καλύτερη):-k
Α! Δεν ξέρω τί κάναν οι άλλοι, αλλά εγώ με καισαρική βγήκα, είχα βαρεθεί την κλεισούρα, άρα γιατρέ δεν βρήκες την ακριβή ημερομηνία του κρίνου. [-X Να σαι καλά, φιλούρες (=bisous).
Θα τα ζήσω λοιπόν, Τζωρτζ, για να έχεις παρέα στις πιο μοναχικές συναυλίες, γιατί ο Mandrake μια μέρα θα σε προδώσει με την κονσέρβα (Rio Mare) στο χέρι. #-o
Να και πλήρεις ευχές. Ανταποδίδω και πάω να φάω…
ουστ ρε βόιδι!
Θενξ γιάννα! τα λέμε στο επόμενο μύτινγκ!
ευχαριστώ συνοδοιπόρε στο ελληνικό καλτ! Σοκολατάκια κερνάει ο Τόκος!
Θενξ! Αν είναι να’χω τέτοια παρέα, οκ, απαρνιέμαι το ΛΕΠΑ! :lol:
Ευχαριστώ άρχοντα! Τα λέμε σε κάνα λάιβ DXM ή στους Die Krupps!
Να’σαι καλά Ρετς!
Ωραιος! Νεχτ τάιμ θα μιλήσουμε!
σ’ευχαριστώ αδερφέ-υπό-την-προστασία-μου!
Α! Και τσακωθείτε όσο θέλετε για τον “πολωνό υδραυλικό”, ν’απασχολώ εγώ την πολωνέζα να μη μένει μόνη… 8)
Ειδικά αν είναι κάπως έτσι…
Χρόνια πολλά σε όσους έχουν γενέθλια =)
Ιδιαίτερα στον Bleedin :d
και στον Μανώλη =)
Samis,Damnation,Vic και Bleedin:
Χρόνια πολλά και από μένα,το φτωχό Κοάλα.Ότι επιθυμείτε,πολύ μουσική,να δείτε live στην Ελλάδα όσο bands γουστάρετε πραγματικά και του χρόνου να είστε εδώ να τα ξαναπούμε τα χρόνια πολλά!
και Bleedin στο ίδιο ύφος με τον νεκρο:
Σου εύχομαι να πας στην Τσεχία να δεις Eyehategod(με support ΛΕΠΑ:lol::lol:) με όσες Τσέχες μπορείς,που να φοράνε στενά,βρεγμένα μπλουζάκια του Δικαστή:wink:
Now playing: Shinedown - 45 (Acoustic)
via FoxyTunes
χρόνια πολλά στους γενέθλιους Ιχθύες του φόρουμ!!
Xρονια πολλα σε Sami,Damnation,Vega και στον μεγα Bleedin.Οτι επιθυμειτε ρε αλανια,παντα ευτυχισμενοι να ειστε και με πολλη μουσικη(Μπληντιν μη με ξεχασεις πληζ).
Μπληντιν, χρονια πολλα καμαρι μου.
Να 'σαι παντα καλα, με ευτυχιες, φωτοσοπια, νιουροσις, τσεχες κλπ.
Νταμνεησιον, χρονια πολλα και τρου!
Βικ πολυχρωμος! Your irony is our fetish.
Samis χρονια πολλα και κοκκινα!
Χρονια πολλα και στους υπολοιπους των οποιων η παρουσια δεν ειναι και τοσο αισθητη ωστε να τους βαλω και καμια αντιστοιχη πικ.:!:
ευχαριστω πολυ συναδελφε ολυμπιακαρα!!!
Σε ευχαριστω πολυ. Ο,το επιθυμεις.
Ευχαριστω να’σαι καλα κι οτι επιθυμεις.
εχω πεθανει στα γελια!! τι να λεμε τωρα… :lol::lol: ευχαριστω πολυ και ο,τι επιθυμεις.
Χρονια πολλα χρονια πολλα.να στε καλα να στε καλα.
χρονια πολλα σε ολους σας.να ειστε καλα
Τώρα η φωτογραφία του γκόμενού μου πού κολλάει; :-k Μήπως για να την φωτοσοπιάσει κι αυτή; :lol:
Τενκ γιου ρε άρχοντα!
ΑΥΤΕΣ είναι ευχές! Να’σαι καλά Μαλιμπουκοάλα!
Τενκ γιου ήρωα. Ντοντ γουόρυ δε θα σε ξεχάσω.
fixed!
θενξ μικρή για τις υπέροχες ευχές.
τι άκυρη φωτό ήταν αυτή και σκιάζομαι βραδιάτικα!!!
μερσί μποκού! Να’στε καλά!
Καθυστερημένα, ευχαριστώ, ω λιγότερο όμορφε φορέα της περούκας.
Ευχαριστώ, Angel_Death, σου αντεύχομαι πολλά βιολογικά φύλα ευκαλύπτου.
....Αλλά be careful what you wish, γιατί αν πράγματι δω live στην Ελλάδα όσα bands γουστάρω θα μονοπωληθεί το σανίδι από νεκραναστημένα ζόμπι, βρετανούς indieάνους και καταθλιπτικούς Γάλλους.
Αααααααα… Πολύ με άρεσκε αυτό. Να σαι καλά Ράνια (αν είσαι Ιορδανή Βασίλισσα επικοινώνησε μαζί μου μέσω pm!).
Και πάλι, σαν αυθαίρετος αντιπρόσωπος των γενεθλιαζόντων της τιμημένης 3ης Μαρτίου, ευχαριστώ όλους όσους μας ευχήθηκαν και τους παρακαλώ να ξεχάσουν ξανά την ηλικία μας…
Ωχ, είχε και ο Bleedin’ γενέθλια χθες; #-o
Xρόνια Πολλά και σε σένα λοιπόν, έστω και καθυστερημένα!