Έτη πολλά εις τον έναν και μοναδικό Dekay! Τον μάστορα του prog rock και οτιδήποτε κοτσάρει το prog στην αρχή και όχι μόνο!! Τον άνθρωπο που ακούγαμε μουσική τα καλοκαιρινά μεσημέρια στο περίπτερο ενώ πεθαίναμε στο γέλιο από ατάκες γνωστών αγνώστων. Αυτόν που λίγο πριν γνωριστούμε παρολίγον να πλακωθούμε σε αγώνα μπάσκετ! Αυτόν που παίζαμε χαρτιά ξημερώματα στην Αγία Αικατερίνη, αυτόν που… αυτόν που…
Τα χρόνια μου πολλά στον μετρ του progressive και άριστο γνώστη της προοδευτικής μουσικής DeKay! Φιλαράκι ό,τι επιθυμείς με υγεία και πολλές χαρές και επιτυχίες!
A company of wishers - The happy birthday experiment (1972)
Side A
- Dekay’s birthday (12/7) 06:23
- Wishes 15:23
i) Happy birthday
ii) Love
iii) Health
iv) Happiness (is a warm gun) (Lennon/McCartney)
Side B
- Dekay’s birthday party (inclunding ‘Pioma’) 12:43
- The burning of the beds(?) 07:56
All songs by A company of wishers except where noted
Xρόνια πολλά και καλά στον προγκοσύντροφο DeKay!!Τελικά είμαστε πολύ προγκ ζώδιο,είχε δίκιο η Λίτσα Pantera,η μεταλλική αστρολόγος.
Ό,τι καλύτερο εύχομαι μαν,υγεία,γούστα,καλοπέραση,πάντα με όρεξη για νέες μουσικές και το μουσικό ραντάρ σε πλήρη ετοιμότητα!!!
Πολύχρονος!!!:D:D:D
Ετη πολλά αγαπητέ!!Υγεία και ότι επιθυμεις!
Nα 'σαι καλά φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη! Θα χαρώ πολύ να βρεθούμε από κοντά, αν και δε ζω μόνιμα στο Βόλο. Μέσα στον Αύγουστο όμως θα είμαι, οπότε μπορούμε να κανονίσουμε!
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές αγαπητέ. Ναι, όντως…το είδος δεν είχε πεθάνει ποτέ, απλά σήμερα πρωταγωνιστεί ξανά. Κύκλους κάνει η ζωή και η μουσική…Όσο αναμενόμενο κι αν ήταν θεωρητικά, είναι ωραίο να το ζούμε.
Ευχαριστώ ρε φιλάρα. Κι εσύ ότι ποθείς. Σου 'ρχεται ένα προοδευτικό πμ σε λίγο…
Ευχαριστώ πολύ KEN. Ότι ποθείς κι εσύ φίλε μου (εκτός από ένα…ξέρεις ποιο…:lol:)
Κολλητέ ευχαριστώ για τις ευχές, τους χαρακτηρισμούς και το όλο επικό και συγκινητικό post.
Kαλά ρε, πού θυμήθηκες εκείνη τη φάση στο μπάσκετ; Όταν έγινε αυτό ο panos_stargazer δεν πρέπει να είχε γεννηθεί ακόμα…:lol:
Στη Santa Katarina οι στιγμές ήταν αξέχαστες και τόσο ξέγνοιαστες σε σχέση με σήμερα που ξενερώνω. Εκτός του χαρτοπαίγνιου, τότες είχε γίνει ένα ομηρικό session ανάλυσης και αποθέωσης του καλύτερου metal κιθαρίστα όλων των εποχών
[SPOILER]
[/SPOILER]
Nα 'σαι καλά φιλάρα. Ανταποδίδω τους χαρακτηρισμούς
και σου εύχομαι τα καλύτερα.
χαχα πάντα εμπνευσμένος, τι να λέμε…
Λοιπόν, δισκάρα θα 'τανε αυτό ε; Αρκεί η διασκευή να ήταν καννιβαλιστική φυσικά. Το 12/7 είναι ρυθμός τιμής ένεκεν; :lol:
Ευχαριστώ πολύ ρε φιλάρα!
χαχα, λες ε; Ευχαριστώ πολύ ρε φιλάρα και προγκοσύντροφε. Το μουσικό ραντάρ δουλεύει καλά νομίζω και πιάνει καλό σήμα και εντός Ελλάδας…κι έτσι…
Να 'σαι καλά ψηλέ, επίσης. Κανα μπασκετάκι στη λεβεντογέννα θα παίξουμε ποτέ; Πάμε και για κανα ξύδι δηλαδή τώρα που το σκέφτομαι…
κλαιω
Χρόνια πολλά Dekay να τα εκατοστήσεις!!!
Χρόνια πολλά Dekay!!!Να έχεις πάντα ό,τι επιθυμείς!!!
[SPOILER]Γιατί μου φαίνεται πως σου ευχήθηκα πάλι πριν λίγες μέρες…?:-s:?[/SPOILER]
Χρόνια πολλά στον άνθρωπο εγκυκλοπαίδεια που ακούει στο ψευδώνυμο Dekay…
υγεία και ευτυχία!!!
Χρονια πολλα Dekay, συνεχισε να μας φωτιζεις με τις γνωσεις σου! Υγεια και οτι επιθυμεις 
Χρονια πολλα Dekay!!
οτι επιθυμεις!
Χρονια πολλα Dekay μεγιστε!!!
Χρόνια πολλά και καλά Dekay!!! Χρόνια πολλά, επίσης, και σε όλα τα παιδιά που γιόρταζαν τις τελευταίες μέρες!!
Αγαπημένε φίλε Ντι-Κέι,
Είσαι ο πιο κουλ προγκάς έβερ. ΄Ενας all-around τσίφτης με πραγματική αντίληψη, που εμπότισε το είναι του στην σωστή ηλικία στην κολυμβήθρα του ΧΕΒΥ ΜΕΤΑΛ, εξασφαλίζοντας έτσι την αρμονική ζεν θέαση της σωστής μουσικής και την σιγουριά ότι νιώθεις. Εύχομαι πραγματικά, πραγματικά όμως ρε, εκτός από την επιστημονική σου καριέρα η οποία είμαι σίγουρος ότι θα είναι λαμπρή (περιμένω κάποιο carabidae πώς τα λένε αυτά να έχει το όνομά σου κάποτε) , να λάβεις και την θέση που σου αξίζει σαν μουσικός αποψιάτορας, διότι έχεις και τα δύο βασικά χαρίσματα: Αποψάρα που πρέπει να ακούγεται και Ψαρωτική Πένα και ο κόσμος έχει ανάγκη από τύπους που αγαπάνε τους Genesis και τους Kyuss, τον King Diamond και τον Jeff Buckley, τα κραουτοψυχεδελοπερίεργα και τα θρας τιλ ντες. Τα γκραντζ και τα μάνου-γω. Σωραίος ρε.
Το γεγονός ότι είσαι μέγιστος και σωστός γαύρος, κρισολιβικός, κιμωλιοστρίφτης, σκορδόφιλος με αδυναμία στους Holy Terror, απλά επισφραγίζει τις δύο πρώτες λέξεις.
Χέηλ λοιπόν, χρόνια πολλά και καλά και thanks for all the fish. Να μας ζήσεις!
…χρόνια πολλά Dekay:):!:
χρονια πολλα φιλε Dekay!!!
Χρόνια πολλά Dekay , πάνω απ όλα υγεία…
Χρόνια πολλά Dekay! Ότι επιθυμείς! 
Χρόνια πολλά Dekay!!!Να σαι πάντα καλά!!