The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρόνια πολλά ρε Γράκχο, με υγεία, πολύ μέταλ και κέλτικα άσματα και να ζήσεις για να δεις την Κρήτη λαική δημοκρατία (όχι ότι αν θελήσει δε γίνεται μονομιάς:p) !!!:smiley:

[SIZE=5]ΤΙΟCFAIDH AR LA![/SIZE][SIZE=5] :wink:[/SIZE](ο καιρός μας θα έρθει)

Χρονια πολλα συναδελφε αη-αντορ-μπριτις-χιουμορ, ο,τι επιθυμεις και ο Κληζ μαζι σου.:smiley:

Πω παει, γερασες(κι αλλο) και συ. :expressionless:

Χρόνια πολλά!:slight_smile:

σήμερα αντιλήφθηκα ότι δεν ευχήθηκα χρόνια πολλά σε παιδιά που γιορτάζανε πριβιουσλυ. Έτσι στέλνω τις καθυστερημένες ευχές μου σε Νεφέλη, Σάμαν, και Bacillus, που πέρασε η γιορτή τους.

Στον GRACCHUS BABEUF, κανονικά δεν θα έπρεπε να του ευχηθώ σήμερα για να είμαι σταθερός στο εκπροθεσμο της διαδικασίας :stuck_out_tongue:

Χρονιά πολλά λοιπόν σε όλους σας, υγίες, τεκίλες, ευτυχίες, μπύρες, αγάπες, και ό,τι ποθείτε γενικώς!

Χρόνια πολλά! :slight_smile:

Χρονια πολλα σε όσους γιορταζουν κ γιορταζαν αυτες τις μέρες

Γράκχο ότι επιθυμείς, να 'σαι καλά!

Κρυφοτροτσκα λικβινταριστη, χρονια πολλα και κατακοκκινα…αντε και πρασινα λιγουλακι…:stuck_out_tongue: τις γυναικες να προσεχεις…τελευταια δαγκανουν ασχημα…

Ωπ είχε γενέθλια και Σάμαν? δεν το χα παρατηρήσει. Έστω και καθυστερημένα, να τα εκατοστήσεις =)

Όλοι Μάρτιο έχουν γεννηθεί τελικά!
Χρόνια πολλά και στην voutiriadou!
Ότι επιθυμείς,υγεία πάνω απ όλα και πολύ crematory:wink:

Now playing: Shinedown - Simple Man
via FoxyTunes

Πολυ μαμησι τον Ιουνιο βλεπεις…:stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και καλά στη voutiriadou:)

Χρονια πολλα στην Μαρια (?)
Keep up the good work :thumbup:

Χρόνια πολλά στη δεσποινίδα/κυρία :-s Βουτυριάδου!

Οσο για μένα, καθυστερημένα μεν, ανταποδίδω τις ευχές δε:

@Lupin: Σκάσε ρε μ***ί αν ακούω τα πεθαμενατζίδικα τα δικά σου δε θα αποφύγω την αυτοκτονία ούτε για 10 λεπτά!

Φχαριστώ ρε Γουίλι!

@necromayhem: Ο καλύτερος απ’ όλους! :bow2: Εγραψες ωρέ ζαγάρι, να’ σαι καλά! :smiley:

@shaman: Γειά σου ρε κοπέλι, σ΄ευχαριστώ και σένα από καρδιάς! :slight_smile:

@outlaw: Να’ σαι καλά ρε λεβέντη Πειραιώτη!

@Σόνοφ/αδερφή ψυχή (aka Red Rum): ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ, η καλύτερη ευχή! :slight_smile: Να σαι καλά ρε αδερφέ και έξω η Ελλάδα από την Κρήτη!

Εεεετσι, επιτέλους το μήνυμα διαδίδεται, άντε να μπουν κι άλλοι στο νόημα - TIOCFAIDH AR LA λέμε!

@Rania: Φχαριστώ πιτσιρίκα, I have a cunning plan για να μείνεις για πάντα 16, γιατί εμείς… ΕΤΕΛΕΨΑΜΕ! :frowning:

@panagiotis: Εεεεε… ευχαριστώ; :-k :dunno:

:smiley:

@ΑZoSo: Ευχαριστώ πάρα πάρα πάρα πάρα ΠΑΡΑ πολύ μελλοντική μητέρα των παιδιών μου (ντάξει το πήδηξα)

@Isis: Ευχαριστώ μωρή οπορτούνα! :stuck_out_tongue: Με τις γυναίκες δηλαδή υπάρχει και τρόπος να προφυλαχθείς; Αν ναι δίνω όσο όσο για να τον μάθω.

Αν ξεχάσα να ευχαριστήσω προσωπικά δυό - τρεις μη μου κρατήσετε κακία ε. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς όπως και να χει!

Μιας και το γ@@@σα και ψόφησε να ευχηθώ σε όλους τους πρόσφατα εορτάζοντες Χρονια πολλά και με υγεία.

@ Bleeding History που πλησιάζει και αυτός να μπει στο Club των 30κάτιτου εύχομαι να καταφέρει επιτέλους να δει και αυτός το Rockwave των ονείρων του με Headliner τον:

@GRACHUS BABEUF του εύχομαι να αντέξει το γεγονός ότι οι Priest θα είναι κάτω από τον:

@Nephelie, ΡακοMelaki χρόνια πολλά στα διδυμάκια και να καταφέρουν επιτέλους να αποκτήσουν τον καμακοδιώκτη(ειδικά το ΡακοMelaki που έχει κάνει θραύση και στον λεσβιακό πλυθησμό) και να τις αφήσουν ησυχες τις κοπέλλες.

@ Bacillus(ο επανομαζόμενος και σίχαμα) να επιστρέψει με το καλό.

Χρόνια πολλά επίσης και στην Μαντουμαζέλ Βουτυριάδου και ότι επιθυμεί όπως και όλοι όσοι είχαν πρόσφατα γενέθλια αλλά είμαι πολύ ελλεινός να κάνω αναδρομή στις προηγούμενες σελίδες για να θυμηθώ ποιοι ήταν και να τους ευχηθώ προσωπικά.

Χρονια πολλα κι απο μενα στη Βουτυριαδου.Παντα ευτυχιες,επιτυχιες και πολλη μουσικη.:smiley:

Tα χρόνια μου πολλά στη Μαρία!!! Κeep on rocking in the free world!!:slight_smile:

Σας ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ!! Χρόνια καλά κ ευτυχισμένα κ από μένα σε όλα τα παιδιά του Μάρτη… (κ όχι μόνο):slight_smile:

Χρονια πολλα στον φιλτατο Shadowking.

Πολυχρονος μαγκα,οτι καλυτερο επιθυμεις και πολλη μουσικη(κυριως Hatebreed).:smiley:

Χρόνια πολλά και καλά!Υγεία και πολύ μουσική!

Now playing: 30 Seconds To Mars - Savior
via FoxyTunes