The HAPPY BIRTHDAY! thread

…χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες, Χρίστους, Χριστίνες, Χρυσούλες, αγαπημένο όνομα, Μανώληδες, Στέφανους, ουπς κιεγώ είμαι δω:roll:, Στεφανίες κλπ:):!:

Χρονια Πολλα stef!!!οτι επιθυμεις!!! :smiley:

Χρονια πολλα stef:D!

Xρονια πολλα τιτανα stef και οτι επιθυμεις

χρονια πολλα τρελιαρη stef. και γενικά σε ολο τον κόσμο που γιορτάζει.
βρε σε όλους τελοςπαντων

Xρονια πολλα stef :slight_smile: :!:

Χρόνια πολλά μικρέ στεφ!!! :):!:

…ευχαριστώ όλους, για τις ευχές σας, απ’τις γιορτινές Σέρρες, που σήμερα το απόγευμα αποχωρίζομαι:):!:

χρόνια πολλά στεφ, ό,τι επιθυμείς!

χρόνια πολλά σε αντιγονη(silent winter)… υγεία και ολα τα γούστα.

Άντε ρε συ Silent. Χρόνια πολλά και κάθε χρόνο ομορφότερα εύχομαι… Και τα καλύτερα να είναι μπροστά σου. :slight_smile:

Σ’ ευχαριστώ βρε ψυχάρα!!! Να είσαι πάντα καλά και (χαμο)γελαστός… και ό,τι άλλο επιθυμείς!!! :slight_smile:

Επίσης μέσα απ’ την καρδιά μου θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά στον [B]leviathan[/B], να έχει ό,τι επιθυμεί στη ζωή του, με υγεία και χαρά πάντα!! Να χαμογελάς ε και να περνάς όμορφα την κάθε σου στιγμή(εκεί στα ξένα που είσαι), τί άλλο…, χμ, μόνο ευτυχία!!! Αυτά!!! :wink: :wink: :wink:

Συγγνώμη, Άλεξ. Πάλευα μια ώρα… και κολλούσε το ηλίθιο… :Ρ

Σ’ ευχαριστώωωω πάρα μα πάρα πολύ!! Μακάρι:) και σε σένα εύχομαι, με τη σειρά μου, τα καλύτερα, πάντα υγεία, χαρά και γέλιο στη ζωή σου!!! :smiley:

χρόνια πολλά σε Silent Winter! άραξε και κάνε αυτά που θες :wink:

τα χρόνια μου πολλά και στον Leviathan

Χρονια πολλα silent winter.Πολυχρονη και οτι επιθυμεις κοπελια :slight_smile: Επισης χρονια πολλα στον leviathan

χρονια πολλα σε leviathan και silent winter. ο,τι επιθυμειτε.

χρόνια πολλά και από δώ παίδες, ότι επιθυμείτε, πολύχρονοι…καθυστερημένα τις καλύτερες ευχές και σε stef :):!:

Χρόνια πολλά silent winter και Leviathan!!Επίσης στο stef για χτες!!:)Σας εύχομαι τα καλύτερα να έχετε , παιδιά!

Χρονια πολλα Silent Winter και Leviathan :smiley: ,οοτι επιθυμειτε!!!πολυχρονοι και οι 2!

χρόνια πολλά και σε Leviathan . υγείες ρε