Καθυστερημενα λιγο, χρονια πολλα και απο εμενα αγορι. Οτι επιθυμεις να εχεις!
Χρόνια πολλά I_love_metal!!
…χρόνια πολλά με metal faith:):!:
Αν τα γέρικα μάτια μου είδαν καλά, ο Εlric, ο νεαρός σπαθοτσεκουροσφυροφόρος πελεκητής, έχει γενέθλια…
Χρόνια καλά και πολλά young man. Χαρές και όσα γούστα θες…
γέρασες γερο μου, γέρασες… δεν είναι αυτός
Αν και καθυστερημενα χρονια πολλα i love metal και οτι επιθυμεις
:p:lol::p:lol::p:lol:
Kαι κατι δε μο υπήγαινε καλά από την αρχή… ΧΧΧΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑ
Τεσπά να ζήσει το παιδί…
Χαχαχαχαχαχαχαχ
Ο Έλρικ έχει τον Ιούλιο γενέθλια και δε θα κλείσει και τα 22… (άντε, είμαστε και συνομήλικοι:p).
Χρονια πολλα Madsroom!!!
Χρονια πολλα Madsroom!!και σε ολους τους Λαμπρους,τις Λαμπρινες και τις Ειρηνες!!
Ο,τι επιθυμειτε!!!
…το αυτό κιαπό μένα…χρόνια πολλά σε όλους:):!:
και στους/στις Αναστασιους-Αναστασιες
Χρόνια πολλά Madsroom και σε όσους έχουν γιορτές σήμερα!!
Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν με υγεια πανω απ ολα
Χρόνια πολλά, αν και κάπως καθυστερημένα, στις Αναστασίες και τους Αναστάσιους, στις Λαμπρινές και τους Λάμπρους καθώς και στις Ειρήνες…που γιόρταζαν χθες. Να ζήσετε και ό,τι επιθυμείτε, εορτάζοντες και εορτάζουσες!!
Χρόνια πολλά επίσης για σήμερα στους Γιώργους και τις Γεωργίες. Αχ σας έχουμε και πολλούς εδώ μέσα, αλλά κι έξω από 'δω! Να ζήσετε, εύχομαι μία ζωή γεμάτη υγεία, ευτυχία και επιτυχίες, παιδούλια μου καλά!!
Τέλος να ευχηθώ ξεχωριστά τα ‘χρόνια πολλά’ στον ντουμογιατρό the witchfinder, κι από 'δω, αλλά και στη μικρούλα μας madsroom, που χθες είχαν τα γενέθλιά τους!! Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα!! Να συνεχίσετε να ακούτε μουσικές με γούστο, όπως τώρα, και να μας μαθαίνετε και 'μας!
Αυτά… Α, Χρόνια πολλά να ευχηθώ, επίσης, στην κουκλίτσα μας, την Angel of Death!! Ρε, παρ’ ολίγο να το ξεχάσω…8O Να ζήσεις, μικρή μου, και να έχεις ό,τι επιθυμεί η ψυχούλα σου, με υγεία πάνω απ’ όλα, και χαρά!!!
Φιλάκια σε όλους!
Χρόνια πολλά και σε όσους ξέχασα… Αυτό πρέπει να’ναι το μεγαλύτερο ‘ευχητήριο ποστ’ στην ιστορία του θρεντ. Χα.
Χρονια πολλα στους Γιωργηδες-Γεωργιες!!
Χρονια πολλα να με χαιρομαι και επισης χρονια πολλα σε ολα τα αλλα παιδια που γιορταζουν σημερα
Χρόνια πολλά στα παιδιά που γιόρταζαν χτες, χρόνια πολλα στα παιδιά που γιορτάζουν σήμερα!!! Ό,τι επιθυμείτε!!!
Χρονια πολλα σε Γιωργους και Γεωργιες!!
και χρονια πολλα σε witchfinder και σε Angel of Death !!!και σε οοσους αλλους γιορταζουν!!
…ευχές κιαπό μένα σε witchfinder και σε Angel of Death, και σε όσους γιορτάζουν:):!: