The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε! :slight_smile:

σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας καλα παιδακια!!! :smiley: Ευχαριστω και για τη μεταλ-τουρτα red rum να’σαι καλα! :drunk:

Χρονια πολλα και απο μενα.

σε μενα πηγαινε αυτο? :oops: αν ναι…ευχαριστωωω! :p:p απλα τωρα πλεον αλλαξε η μερα…

Κ γω καθυστερημενος. Σορρυ. Χρονια πολλα ο,τι επιθυμεις!!!:smiley:

Ε τωρα μπηκα στο off-topic !

Εκτος απο βαζελος εισαι και καθυστερημενος ? :har:

Xρόνια πολλά στην Angel of Death, πάντα Monarch to the Kingdom of the Dead εύχομαι!:lol::lol:
Οτι επιθυμείς.

Επίσης τα καλύτερα στους σημερινούς εορτάζοντες.:slight_smile:

Σημερα γινεται της πουτανας απο εορταζοντες. Χρονια πολλα σε ολους!

ευχαριστω θερμα εστω και αργα! :smiley:

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες των τελευταιων ημερων. :slight_smile:

Χρονια πολλα και στους αρκετους σημερινους εορταζοντες !

Κι από μένα χρόνια πολλά και στους σημερινούς!:slight_smile:

Listening to: John Powell - Phoenix Rises
via FoxyTunes

και απο εμε! :slight_smile: :slight_smile: και τουρτιτσα γιατι ειναι πολλα ατομα… :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες, και ειδικότερα στον συν-καταναλωτή λαμαρίνας και λοιπών πυρηνικών αποβλήτων, τον οφίσιαλ μεταλλαγμένο του φορουμ Forkboy.
All Hail The New Flesh!

για να μη μου κανουν παραπονα…επειδη ειστε καποιοι πολυ χεβιμεταλλαδες :stuck_out_tongue:

Να πω και γω τα χρονια μου πολλα Angel of Death…για 40 μερες ακομα πιανει! Ο,τι επιθυμεις να το χεις!:smiley:

Και για oοοολους τους υπολοιπους! Υγεια πανω απο ολα, guys! Χρονια πολλα!

Ευχαριστώ με τη σειρά μου για τις ευχές όλους και ιδιαίτερα τον φίλο λαμαρινάκια Bleedin! :metal:

Να ευχηθώ και στους συνεορτάζοντες, καθώς και στα παιδιά που γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν ευχήθηκα. :-s

Ναι, λοιπόν, μπήκαμε στα 30 :!:

Μπορώ να αισθάνομαι ένας περήφανος κωλόγερος!

Αλλά δε θα έρθετε στη θέση μου; Πού θα πάει… :?

Μια χαρά είσαι! Δεν είναι γέροι οι 30ρηδες, απλά τα 20χρονα είναι βρέφη! :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά και σε σένα, καθώς και στον αγαπητό Τζιμ που επί ένα χρόνο ήταν φαντάρος. Τα καλύτερα παίδες.

Χρόνια μας πολλά forkboy! Μην ανησυχείς, τα πρώτα -άντα καλά είναι :wink: Από τα δεύτερα κ μετά το συζητάμε…

Ευχαριστώ πολύ φίλε ellanor ό,τι επιθυμείς κ εσύ!

Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν πρόσφατα κ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων προς τη μαμά πατρίδα (τρομάρα της… :stuck_out_tongue: ) δεν μπόρεσα να ευχηθώ… Να’στε καλά παίδες! :slight_smile:

χρονια πολλα!..γεροί!