Χρόνια πολλά, ό,τι επιθυμείς και να σε χαιρόμαστε!
σας ευχαριστω παρα πολυ ολους σας καλα παιδακια!!! Ευχαριστω και για τη μεταλ-τουρτα red rum να’σαι καλα! :drunk:
Χρονια πολλα και απο μενα.
σε μενα πηγαινε αυτο? :oops: αν ναι…ευχαριστωωω! :p:p απλα τωρα πλεον αλλαξε η μερα…
Κ γω καθυστερημενος. Σορρυ. Χρονια πολλα ο,τι επιθυμεις!!!
Ε τωρα μπηκα στο off-topic !
Εκτος απο βαζελος εισαι και καθυστερημενος ? :har:
Xρόνια πολλά στην Angel of Death, πάντα Monarch to the Kingdom of the Dead εύχομαι!:lol::lol:
Οτι επιθυμείς.
Επίσης τα καλύτερα στους σημερινούς εορτάζοντες.
Σημερα γινεται της πουτανας απο εορταζοντες. Χρονια πολλα σε ολους!
ευχαριστω θερμα εστω και αργα!
χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες των τελευταιων ημερων.
Χρονια πολλα και στους αρκετους σημερινους εορταζοντες !
Κι από μένα χρόνια πολλά και στους σημερινούς!
Listening to: John Powell - Phoenix Rises
via FoxyTunes
και απο εμε! και τουρτιτσα γιατι ειναι πολλα ατομα…
Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες, και ειδικότερα στον συν-καταναλωτή λαμαρίνας και λοιπών πυρηνικών αποβλήτων, τον οφίσιαλ μεταλλαγμένο του φορουμ Forkboy.
All Hail The New Flesh!
για να μη μου κανουν παραπονα…επειδη ειστε καποιοι πολυ χεβιμεταλλαδες
Να πω και γω τα χρονια μου πολλα Angel of Death…για 40 μερες ακομα πιανει! Ο,τι επιθυμεις να το χεις!
Και για oοοολους τους υπολοιπους! Υγεια πανω απο ολα, guys! Χρονια πολλα!
Ευχαριστώ με τη σειρά μου για τις ευχές όλους και ιδιαίτερα τον φίλο λαμαρινάκια Bleedin!
Να ευχηθώ και στους συνεορτάζοντες, καθώς και στα παιδιά που γιόρταζαν τις προηγούμενες μέρες, αλλά δεν ευχήθηκα. :-s
Ναι, λοιπόν, μπήκαμε στα 30 :!:
Μπορώ να αισθάνομαι ένας περήφανος κωλόγερος!
Αλλά δε θα έρθετε στη θέση μου; Πού θα πάει… :?
Μια χαρά είσαι! Δεν είναι γέροι οι 30ρηδες, απλά τα 20χρονα είναι βρέφη!
Χρόνια πολλά και σε σένα, καθώς και στον αγαπητό Τζιμ που επί ένα χρόνο ήταν φαντάρος. Τα καλύτερα παίδες.
Χρόνια μας πολλά forkboy! Μην ανησυχείς, τα πρώτα -άντα καλά είναι Από τα δεύτερα κ μετά το συζητάμε…
Ευχαριστώ πολύ φίλε ellanor ό,τι επιθυμείς κ εσύ!
Επίσης χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν πρόσφατα κ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων προς τη μαμά πατρίδα (τρομάρα της… ) δεν μπόρεσα να ευχηθώ… Να’στε καλά παίδες!
χρονια πολλα!..γεροί!