The HAPPY BIRTHDAY! thread

Χρονια πολλα ρε Ιφριτ TOOLα και οτι ποθεις!!

Σ’ ευχαριστώ πολύ! :smiley:

Xρονια πολλα στον φιλτατο Γιαννη.:smiley:

Πολυχρονος,ευτυχισμενος και οτι καλυτερο.Α,και να επιστρεψουν για live οι Pearl Jam,μη ξεχνιομαστε.:wink:

Χρονια πολλα στον Γιαννη να πω και εγω…Οτι επιθυμεις μαν…!!!

Χρόνια πολλά στον Γιάννη και από εμένα! :smiley:

χρονια πολλαα!

Χρόνια πολλά ρε σουτέρ Γιάννη! Ό,τι επιθυμείς!

Συνονοματε χρονια πολλα τοσα ωστε να βαρεθεις να κανεις σεξ με υπερθεες γυναικαρες… Ελπιζω να εχεις αντοχες…

Χρόνια πολλά στο σουτέρ(όπως είπε ο άλλος σουτέρ) Γιάννη και ότι επιθυμεί!Κλασικά πολύ μουσική και υγεία!!

Now playing: Avantasia - Another Angel Down
via FoxyTunes

Χρόνια πολλά ρε ifrit κι από μένα, να ζήσεις ρε μάγκα.

Δωράκι:

:D:D:D:D

Χρόνια πολλά Giannis…!
Οτι επιθυμάς!:slight_smile:

Τώρα συνειδητοποίησα τη μαλακία μου! #-o sign-:oops:

Για να διορθώσω: Ιφριτ σόρι που σε έγραψα!

Χρόνια πολλά συνομίληκε γαυροσυντάκτη και… τί να πω… περαστικά… :lol::stuck_out_tongue:

Παρτυ στην Αισωπου :dance:

Χρονια Πολλα!!!

Xρόνια πολλά στο Γιάννη! Να δεις Faith No More όπου και να 'ναι (παίζει), να πάρει η Ρόμα πρωτάθλημα (χλωμό), και αν θες δώρο πάρε με στην ομάδα σου στη μάχη των τιτάνων.:wink:

Πρωτη δοση ευχαριστηριων σε outlawtorn86, rasputin, Wretch, papardela, manos87, Isis, Angel Death , Scourge Of God, Γρακχο, mr.whatisname, Red Rum για τις ποικιλες ευχες τους προς την αφεντια μου που μακαρι να πραγματοποιηθουν:p

Κανονιζω ενα παρτακι στο ΟΑΚΑ παιδια στις 28 του μηνος, θα φερω και μια ροκ μπαντα να παιξει εκει 2-3 γνωστα κομματακια να γουσταρουμε. Οποιος θελει ας περασει για ενα ποτακι:roll:

Xρόνια Πολλά “τρεις τελείες” :slight_smile:
Να είσαι πάντα καλά, να ταξιδεύεις για συναυλίες και η ομάδα μας να μην σου ξαναπροσφέρει ποτέ βραδιά σαν την χθεσινή… [-X

Xρονια πολλα Γιαννης!!:smiley:
Oτι επιθυμεις και με μπολικια μουσικη!:slight_smile:

χρονια πολλα γιαννη με ωραια μουσικη

χρόνια πολλά ρε άρχοντα! Ό,τι επιθυμείς!
Τι θα κάνεις τώρα μακριά απ’τον κόζυ θα μας πεις? :stuck_out_tongue:

Χρόνια πολλά Giannis και από εδώ!

Οι ΝΙΝ ήρθαν, άντε και στους Faith No More!