Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Lupin!
Χρόνια πολλά Lupin και ότι επιθυμείς
Kαταρχας ευχαριστω απαντες για τις ευχες σας…να στε καλά παιδες… Καταδευτερον χρονια πολλα και ευτυχισμενα στον σημερινό εορταζοντα Lupin…
Χρόνια πολλά στον γοτθοποστοκομικοπληκτο και μπαλαδόρο συμπολεμιστή Lupin! Να τα εκατοστήσεις και με το καλό να λιώσεις στη γενέτειρα του μέταλ που θα σαι σε λίγες εβδομάδες!
χρονια πολλα συφραντζοφορε!
Καλα κουραγια στο νησι
χρονια πολλα λουπιν,ο,τι επιθυμεις με ωραια μουσικη και την carl barks library συντροφια στο νησι
THnxs spam-bot:D
Ευχαριστω μαν-ελπιζω να μην σε απογοητευσε το νεο αβαταρ:p
THNXS man,καλη τυχη με το του-του
Γκρρ,αυτα τα ημο βγαλαν κακο ονομα στα γκοθια,αλλα τεκν γιου:D ε λοτ!!!
Φχαριστω πολυ και αντε και καμια μπαλιτσα συντομα παλι
Θενκς ρε πυραμιδα,νασαι καλα και πρωταθλημα στη Βοστονη ξανα(:p)
Ευχαριστω πολυ μαν!!!
Tα ειπες ολα,συγκινηθηκα,φχαριστω ρε μαστοντον-αδερφι,απο το στομα σου και στου θεου τ’αυτι για την πρωτευουσα (γτ εχομεν κατι δυσκολιες τελευταιας στιγμης που καναν αμφιβολα τα πραματα…)
Μερσι μποκουπ 8),ασε και συ φρατζα ξανα,ΜΠΟΡΕΙΣ!!!(θελω πιο τρου χαιρετισμο νεξτ ατιμ με φουλ φρατζες)
φχαριστω ρε κουινρουλς,νασαι καλα,αντε και με το πρωτο τομακι ανα χειρας συντομα
Xρονια πολλα στον φρατζοφορο γκοθα Λουπιν!:DΟτι επιθυμεις ρε και οτι γουσταρεις να το χεις!
Θελω ινφο για κατι λεσβιες που λεγαμε!8)8)
χρονια πολλα Lupin!
οτι επιθυμεις!
Xρόνια πολλά ρε Lupin! Τα λέμε στην μπαλίτσα.
Λούπιν πολύχρονος και θέλουμε κι άλλες καλές φώτος για το rocking contest!
Xρονια πολλα Lupin! Πολυχρονος και οτι επιθυμεις!
Ωωω! Έχει γενέθλια ο συνάδελφος? 8O
Χρόνια πολλά ρε τρελέ γότθε, ό,τι καλύτερο να έχεις! Εύχομαι ένα σωρό γοτθοσυναυλίες εκεί που θα σαι στον βορρά, εκατοντάδες νέα κόμικς και φυσικά να τελειοποιήσεις το σχέδιο σου!
Χρονια πολλα και απο εμενα
Hail & kill Lupin!
Πολύχρονος!
(Χρόνια πολλά ζώον)
Σταμάτα να σαπίζεις στην πατρίδα. Έλα να σαπίζεις στην Αθήνα.
Θέλω κι εγώ ίνφο απ’ αυτό που λέει ο Νέκρο.
Να κανω κατι ψακτικες και θα ειδοποιησω:wink:
[με αυστριακοαμερικανικη προφορα μοντ ον]Τenk yououou!![με αυστοαμερικανικη προφορα μοντ οφφ]
Yep,thanxs man,μονο να παμε,μν ξενερωσουμε…
Θενκς μπος…ο καλος ο καραγκιοζακος θα επανελθει στο κοντεστ,ντοντ γουορυ:D
Θενκς ε λοτ,cheers!!!
8O,ωραια τουρτα,για μενα?Oποια συγκινηση,λυγμ,λυγμ…φχαριστω πολυ,θεικη πικ,μουτσος γκρατσιας!!!
Φχαριστω πολυ,νασαι καλα!!
Αυριο θα ειμαι εκει ζωον…6 το πρωι θα σε ξυπνησω,γτ θα πρεπει ν κοιμηθω καπου μεχρι 9-10:lol::lol:#-o…(ναι,σωστα το καταλαβες,ΔΕΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ)…θενκ γιου…:p:p:pξερεις εσυ για ποια λεσβια λεμε:roll:
Χαχα μόνο εμένα έγραψε στα @@ του ο άχρηστος.
Εντιτ: Φτου! Άκυρο.
[SIZE=“1”]ακόνισε το δόρυ σου.[/SIZE]