heatseeker, χρονια πολλα!
Δεν σημαίνει ότι διαγράφω τον Cornell λόγω του ότι δεν μου αρέσει αυτό που κάνει.
Όπως λένε και οι Alice In Chains στο αγαπημένο No Excuses
You my friend, I will defend
And If we Change well I 'll love you anyway…
άσε που κάθε φορά που τον ακούω να μου λέει “Follow me into the dessert as thirsty as you are” ακολουθώ…
είναι θέμα χρόνου η κωλοτούμπα και το πόσο μου έλειψε να ροκάρω και λοιπές ομορφιές.
θενκς δατσ και ρετσ για τις ευχες…!!!
αα και τις δικιες μου ευχες εστω και καθυστερημενα στον μεγαλο δασκαλο νταζ!!!
να σαι καλα chief…!!!
Χιτσίκα χρόνια πολλά, ότι επιθυμείς και υγεία πάνω απ’όλα.
Μετά γυναίκες και καλή μουσική.
Θα τα σπάσουμε στους Maiden ε!
Happy birthday man. May the gods of boogie rock ent rolla shine brightness foreva on ya:!:
Xρόνια πολλά στη μεγαλύτερη μορφή του φόρουμ. Να τα εκατοστήσεις Daz! Σε φαντάζομαι 80άρι να πηγαίνεις στις συναυλίες των συγκροτημάτων που θα ακούνε οι τότε 20χρονοι!
Να έχεις ό,τι επιθυμείς και να προσέχεις τη γυναίκα σου. Ξέρει από καλή μουσική
Πάντα ευτυχισμένος.
Επίσης χρόνια πολλά στον μεγαλύτερο συναυλιομανή του φόρουμ! Σου εύχομαι να χιλιάσεις τους ανθρώπους που έχεις βαρέσει στα πιτς. Καλά ε, η σκηνή στους Priest που τα είχες πάρει με τους από πίσω σου που σε έσπρωχναν ήταν όλα τα λεφτά :lol3:
Τσηρζ μαν!
χρονια πολλα heatseeker !
ειθε να ξαναπαιξουμε μπαλα
Χρονια πολλα heatseeker αν και εισαι λιγο καλτ μελος του φορουμ και δεν σ’ εχω συναντησει πολλες φορες.
χρόνια πολλά και από μένα φίλε heatseeker. Ε, κάπου θα τρακαριστούμε σε κάποιο live ξανά. Θα σε ανεβάσω στους ώμους μου να χτυπάς παλαμάκια. :lol: :lol: :lol:
χρονια πολλα φιλε…
εκλεισες κι εσυ τα 19…περνανε τα χρονια… #-o
Χρόνια πολλά συν-μαχητή των μηχανημάτων :!:
Χρονια πολλα ρε αρχοντα…Οτι επιθυμεις και συνεχισε να μας διαολοστελνεις στα pit…
Eτσι γιατι γουσταρουμε ογκο και στις κιθαρες και στο λαο…
Χρόνια Πολλά στον μπράβο μου και έναν από τους πιο πορωμένους ροκάδες που έχω γνωρίσει!!! Πάνο, σου εύχομαι να τα χιλιάσεις και ΟΛΑ τα συγκροτήματα που θες να τα δεις, να τα δεις από το κάγκελο!!! (καλή ευχή αυτή, γιατί λίγο πολύ τα ίδια συγκροτήματα θέλουμε :p)
Χρονια πολλα και απο μενα στον Heatseeker.Οτι επιθυμεις να το εχεις και να εχεις την ιδια ορεξη
που εχεις για τα λαιβ για ολα τα πραγματα στη ζωη σου.
thnks σε ολους για τις ευχες…!!!
Xρονια πολλα σε δυο απο τους γραφικοτερους χρηστες του φλορουμ μας.
Να εχετε πολλα πιπινια παιδες και να τρωτε γυριλες με μπολικο τζατζικι για ισχυρες στυσεις.
Happy birthday guys. Na pernate kala ore.
Χρόνια πολλά και καλά στους εορτάζοντες:-)
Ω ο ρουδολφ κ ο δατς εχουν την ιδια μέρα γενέθλια?
Χρόνια πολλά λεβέντες! Να έχετε πάντα ό,τι επιθυμείτε!
Xρονια πολλά guys!!