Χρόνια πολλά στη μικρή Ρετς και στο χιλιοστό φέηκ ακάουντ του Κάργια.
Χρόνια πολλά στο Ρόκαβλο:p και επίσης χρόνια πολλά Ρετς!
Καλή επιτυχία στις πανηλιθιες!
Ευχαριστω ρε σεις
Και σλατζ αντιλ ντεθ και σε πανηλιθιες θα διαπρεψομεν, τα παντα ολα
Χρονια πολλα και μεταλλικά!
Χρόνια πολλά Wretch, πολύ μουσική, υγεία και ότι καλύτερο στο φετινό βάσανο:)
Now playing: Avantasia - The Toy Master
via FoxyTunes
χρονια πολλα wretch! με στοουνεριες κλπ καλουδια. καλη επιτυχια, παρτους τα σωβρακα. πριν γραψεις ακου καιους να ισιωσεις και να ξεαγχωθεις.
Χρόνια πολλά Ευγενία!
χρονια πολλα σε σλατζο-σινεφιλ wretch,υγεια και καλες επιτυχιες φετος!
Θενκιου ρε παιδια. Μια χρονια ειναι, θα περασει με λιγη καλη μουσικη 8)
Ο,τι ποθατε κι εσεις :!:
χρονια πολλα στη μικρη θεα maria rhcp,που αφησε το μικρο μας φορουμ αναπαντεχα πριν απο σχεδον ενα χρονο,πιανοντας παντως,μια θεση στο θρυλικο hall of fame μας.χρονια πολλα οπου και να εισαι…:)
Χρόνια πολλά -έστω και καθυστερημένα- σε wretch και Maria (RHCP) που θα μας μείνει αξέχαστη για κάτι απαντήσεις του τύπου “Καλύτερο αμυντικό χαφ στην premiership: Anthony Kiedis” και “αγαπημένο άλμπουμ των 60’s: Californication” :lol:
Nα’ναι καλά όπου είναι η κοπέλα!
Xρόνια Πολλά στον μουσικό συνοδοιπόρο Earendil με το θρυλικό avatar! 8):thumbup:
επειδη ειμαι καθυστερημενος,χρονια πολλα σε Tyler,Wretch & Earendil!!!
οτι επιθυμειτε να το βρειτε!!!και με καλη μουσικη παντα!!!
Ευχαριστω πολυ mule και godsmack τωρα ειδα τα ποστς!:blues:
χρονια πολλα σε μενα!
Χρονια πολλα στον Παοκτζη !
Οτι επιθυμεις.Ακομα και πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ.
Αντε και ενηλικος ο παοκτσης. Για να δουμε, θα ειναι η χρονια μας φετος; Πανεπιστημιο+Πρωταθλημα; Μακαρι και να τα κατοστησεις!
Χρονια Πολλα μωρη αρρωστια! ο.τι ποθεις!
χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν…Απο οτι βλεπω ειστε πολλοι…Paoktsi και μενα πρωταθλημα ρε συ.
ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας…πραγματικα οι μισοι που μου ευχηθηκαν,πρωταθλημα στον παοκ λενε,χαχα…ε ναι ρε γαμωτο 25 χρονια ειναι πολλα!
αιωνιε,πανεπιστημιο και πρωταθλημα νταξει,βγαλμενο απτα καλυτερα μου ονειρα:D
κατα τα αλλα,πλεον ειμαι ενηλικας και μπορω να πινω μπιρα και με το νομο παρακαλω…
χρονια πολλα και απο εμενα στον παοκτση,ο,τι επιθυμει,αλλα λυπαμαι το πρωταθλημα δε θα το παρετε ουτε φετος:twisted:.του χρονου βλεπουμε:p