http://www.rocking.gr/news/Oi-The-Haunted-ton-Martio-zwntana-stin-Athina/21931/
The Haunted (Sweden)
Support Act: Acid Death
Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 - Κύτταρο Live
http://www.rocking.gr/news/Oi-The-Haunted-ton-Martio-zwntana-stin-Athina/21931/
The Haunted (Sweden)
Support Act: Acid Death
Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 - Κύτταρο Live
ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΡΕΕΕΕ
αν και την τελευταια φορα παιζαμε μπαλα στο μπλοκ…
Δεν εχω ασχοληθει οσο θα ηθελα με τους Haunted, κυριως τα 2 πρωτα εχω ακουσει. Λες να ειναι η ευκαιρια τωρα?
Angus, άκου και τα Revolver και Dead Eye. Είναι και γαμώ!!!
και το unseen ειναι απιστευτο αλμπουμ ασχετα αν ειναι πολυ διαφορετικο απο τα αλλα 2…και στιχουργικα ειναι ισως το καλυτερο μαζι με dead eye (Long Live Peter Dolving)
γενικα ειναι απιστευτη μπαντα και δεν νομιζω οτι εχουν βγαλει μετριο αλμπουμ μεχρι και το versus εμενα προσωπικα μου αρεσε παρα πολυ
Και ηθελα να ασχοληθω καποια στιγμη, τα 2 πρωτα μου αρεσουν πολυ οποτε λογικα τωρα ηρθε η ωρα.
Doors open: 20.00
ACID DEATH: 21.00
THE HAUNTED: 22.20
Επεσαν μαζεμενα το Up The Hammers και οι Primordial και δεν παιζουν λεφτα και για The Haunted, δεν προλαβα κιολας να τα ακουσω ολα, οποτε ακυρο για σημερα, την επομενη φορα. Περιμενω εντυπωσεις απο οσους πανε, καλα να περασετε.
Κατεδάφισαν τα πάντα. Απρόσμενα καλός (έως κορυφαίος) ο Aro στα κομμάτια του Dolving. Στα συν κάποια κομμάτια έκπληξη εποχής Dead Eye, το οποίο προσκυνώ. Πολύ καλός και καθαρός ήχος, προσωπικά με άφησαν με τα μυαλά στα χέρια, αν και τους είχα ξαναδεί άλλες 2 φορές σε προηγούμενες εμφανίσεις τους. Ανέκαθεν τους είχα τεράστια αδυναμία, ως μία από τις αγαπημένες μου μπάντες, αλλά αυτό που είδα ήταν πολύ παραπάνω από αυτό που περίμενα. Μπράβο τους!
Πολυ καλο live το χθεσινο…Ειχα να τους δω 10+ χρονια κ οντως ξεπερασαν τις προσδοκιες μου…Επαιξαν κομματια απ’ολους τους δισκους εκτος απο τα Versus κ’ Unseen…1,5 ωρα κ καμια 20αρια κομματια…Ειδικα στα κομματια των 2 πρωτων δισκων γινοταν πανικος…
Οσο για τον ηχο οντως ηταν πολυ καλος πισω που καθομουν…Μπροστα που πηγα σε καποιες φασεις ο ηχος παραμορφωνοταν…Περασαμε πολυ καλα…Next time…
Υ.Γ. τσιμπησαμε κ πενα σαν ενθυμιο