The Haunted σε Αθηνα και Σαλονικα

Eλα να δεις και Mencea ωρε… Gojiroκαταστασεις. Αρκετα καλοι.

5 euro …κ τι καταφεραν?ΤΙΠΟΤΑ.τα εχουν να τα δινουν στα 15 φιλαρακια τους. Αν ειναι δυνατον να τους παρει καποια ετερια σοβαρα. Για να σε δειξει το Τν War πρεπει να πληρωσεις(metal hammer ) κ μονο σοβαρες μπαντες επενδυουν στην μπαντα τους οπως πχ οι α8λιοι Ντισεντινγ πραγμα που ποτε δε 8α καναν οι ριβολτινγ διοτι ειναι μπαντα για την γειτονια τους κ ξερουν οτι οτι κ να βαλουν για την μπαντα τους σε ευρω 8α πηγαινε χαμενο…οποτε…βγαζω το σιντακι των 5 ευρω μπας κ βγαλω κ κανα φραγκο για τον καφε του Σαββατου (τρελο deal)…οι τυποι ειναι αστειοι κ για αυτο καμια σοβαρη εταιρια δεν 8α ασχολη8ει μαζι τους.

Ε,ναι ρε μαγκες…η γαματη ελληνικη σκηνη δεν χωραει τετοιες μπαντες.

Revolting reeeeeeeeeeeeeee!

ok, το χοντραίνεις και δεν έχω ιδέα αν έχεις προσωπικά με τα παιδιά της μπάντας και δεν με απασχολεί.
εγώ, για τους κάθε Descending ασχολούμαι μόνο σε μουσικό επίπεδο και μόνο ως προς αυτό μπορώ να κρίνω.

ξέρω τη νοοτροπία του πως έβγαλαν το cd και δεν ισχύει κάτι τέτοιο από αυτά που λές. έχω την εντύπωση πως έχουν ασχοληθεί πάντως εταιρείες μαζί τους. και δεν βλέπω για ποιό λόγο να τους χαρακτηρίσει κάποιος αστείους…

το να ασχολουνται ελληνικες εταιριες που ειναι στα προ8υρα χρεωκοπιας με μια μπαντα δε λεει τπτ.Ξες πολυ καλα οτι οι ελληνικες εταιριες τι ειναι. Ειπα τη λεξη ΣΟΒΑΡΗ εταιρια αλλα δεν καταλαβες .Εννοω εταιριες εξωτερικου κ οχι ελληνικες για γελια εταιριες. Τελος παντων …μπαντες σαν τους Ντισεντινγ κ ρεβολβερ Μπριντ 8α πρεπει να κοιταν κ να μα8αινουν απο ΜΠΑΝΤΑΡΕΣ σαν τους THE HAUNTED. Αυτες ειναι μπαντες κ οσοι πηγαν στο γκιγκ το ξερουν.Τωρα οταν ανοιγει η συζητηση για ελληνικες μπαντουλες τοτε …αστο μαγκα …ειναι ολες πολυ …παρα πολυ πισω…8ελουν πολυ δουλεια ακομα να φτασουν σε ενα Α επιπεδο κ για να γινει αυτο πρεπει πρωτα να αλλαξουν νοοτροπια…κ εδω γελαμε ολοι:lol::lol:…σιγα μην αλλαξουν νοοτροπια κ αρχισουν να δουλευουν οι metalheads ελληναραδες…κερασε τους ολους εναν φραπε καλυτερα. ΑΣΤΟ ΑΠΛΑ ΟΙ HAUNTED ΕΣΠΕΙΡΑΝ …

αν είχες παρακολουθήσει παλαιότερες συζητήσεις θα ήξερες την άποψή μου για την ελληνική σκηνή σε γενικότερο επίπεδο…

θεωρώ τους revolting breed από τις εξαιρέσεις στον χώρο τους. Γνωρίζω και προσωπικά το ότι προσεγγίζουν το θέμα διαφορετικά από θέμα νοοτροπίας.

δυστυχώς, σήμερα μόνος σου δεν μπορείς να πας μακρυά αν και δεν πιστεύω πως αυτοσκοπός των παιδιών ήταν να πάνε κάπου.

δεν συμβιβαστήκαν με κανένα σύστημα, δεν μπήκαν σε δημοσιοσχετίστικες λογικές και επέλεξαν να πληρώσουν μόνοι τους γνωστό παραγωγό να επιμεληθεί τη μίξη του δίσκου τους και εργοστάσιο να “κόψει” το cd.

όλα αυτά είναι ενδεχομένως δευτερεύοντα και δεν θα θα είχαν νόημα αν δεν υπήρχε μουσική να υποστηρίξουν από πίσω. Νομίζω πως ακόμα και να μην είναι στο επίπεδο που θα ήθελαν ή θε περίμενες, για τα εδώ δεδομένα τουλάχιστον είναι καλύτεροι της συντρηπτικής πλειοψηφίας των συγκροτημάτων που προβάλονται για χ,ψ λόγους.

Είμαι σίγουρος πως αν έπαιρναν την ευκαιρία να ανοίξουν για τους The Haunted (από τους οποίους προφανώς και έχουν να μάθουν, η σύγκρισή σου είναι αδόκιμη) από το feedback και μόνο θα το είχαν κερδίσει το στοίχημα.

Εγω με το που μπηκα ξεκινησαν οι Haunted οποτε αν καταλαβα καλα δεν εχασα και τιποτα.

Μια απ’τα ιδια και δω. Γλυτωσαμε τα χασμουρητα.
Παντως ενα αρνητικο που πρεπει να αναφερθει ηταν η διαρκεια, απο κει και περα τα πατε, πολυ καλη εμφανιση.

και γω το ιδιο…αλλα ουτως η αλλως δε μ ενδιεφερε να δω το support

Aσε ρε φιλαρακι,ουτε πως τους λενε δε ξερεις,δε νομιζω καν να χεις ακουσει το Rise Against.Αν το ακουσες και θεωρεις τους Breed τρισαθλιους,τι να πω…

Δεν εχω αποψη για τους Descending αλλα οι Revolting Breed φιλε μου μ’αρεσουν πολυ…Και δεν ειμαι ουτε φιλαρακι τους ουτε τους ξερω προσωπικα…
Δεν ειμαι εδω για να κρινω κανεναν αλλα μηπως εισαι λιγο υπερβολικος μαζι τους ? Το να μην σου αρεσουν το καταλαβαινω απολυτα…Αλλα το να τους επιτιθεσαι ειναι τουλαχιστον αστειο…

Αν δεν υποστηριξουμε τις ελληνικες μπαντες,τοτε να μην παραπονιομαστε που δεν εχουμε σκηνη…

http://www.men24.gr/html/ent/529/ent.78529.asp

Συνεντευξη του ντολβινγκ πριν το λαιβ…