Eίναι!
Setlist από Αθήνα σήμερα (με επιφυλάξεις για την σειρά).
Little Cage
The Drowning
Trespass
Intro: The Premonition
The Flood
The Medication
Moronic Colossus
Intro : Boots
D.O.A
All Against All
In Vein
Trenches
Dark Intentions
Bury Your Dead
Faultline
99
Encore:
No Compromise
The Fallout
Bullet Hole
Hate Song
Μάμησαν και έδειραν…είμαι πτώμα. Τρείς φορές (Three Times) χειραψία με τον Dolving, δυστυχώς έπλυνα τα χέρια μου μετά.
αν και τους γαμησε ο ηχος
οι ιδιοι γαμησαν
μπηκα σε πιτ μετα απο πολυ καιρο!!!
παιξανε τα ιδια με το σετλιστ που ειχε ποσταριστει
συν το No compromise (φακ γιεα)
και το bullet hole (φακ φακ γιεα)
o dolving ειναι ψυχαρα και μορφη
μετα το λαιβ εκανε crowd surfing και χαιρετουσε τον κοσμο
ο μεγαλος anders bjorler εσκασε με μπλουζακι trouble (ρισπεκτ!)
για descending δεν σχολιαζω
απορω πως τους υπεγραψε η massacre
πιο χιλιοπαιγμενοι και απο μαλακια
anyway
i was not raised to shut my mouth
but as long as it holds me
i will fight it and scold it
alllllllll myyyyyyyyyy liiiiiiiiiiifeeeeeeee
near
ωραιος
νομιζω αυτη ειναι πανω κατω η σειρα των κομματιων!!!
:lol::lol::lol:
Τα σπασανε σημερα οι Haunted.Πολυ καλος ηχος,παιξιμο και πολυ φιλικοι προς το κοσμο.Respect.
Και γαμώ τις εμφανίσεις :!:
Ο ήχος τα σκάτωσε βέβαια, αλλά ήταν πολύ καλά.
Το σετλιστ είχε σχεδόν όσα κομμάτια ήθελα να ακούσω!
Μετά βρέθηκα μπακστεητζ (να ναι καλά το ροκιν) και τσίμπησα και τις υπογραφές μου, φώτος κλπ.
Ο Dolving είναι μορφάρα!
Near, γιατί σε spoiler το setlist; Τέλειωσε το live ;Ρ
Γαματο λαιβ!Ξυλο σε καθε τραγουδι(με αποκορυφωμα το Hate Song),η μπαντα γεματη ενεργεια και τσαμπουκα,οπως επρεπε κι 1-2 τραγουδια που δε τα περιμεναμε!!Τι Διαφανα Κρινα ελεγε ο αλλος:p,μιλαμε τα παληκαρια αφησαν τη ψυχη τους στo Fuzz…Dolving θεος(τσιμπησα και μια χειραψια),Anders οπως παντα ΘΕΟΣ(χαρτι ολα) και τα υπολοιπα μελη επισης…(Βρεθηκα με Ifrit,χαιρετησα και Αngmar λιγο πριν την εναρξη:D)
[SIZE=“4”]We will not.
Give in, accept, comply.
No way out.
No compromiιιιιιιιιιιιιιιιιιιse!!![/SIZE]
Nice ta meet ya! Σε μια φαση πετυχα και τον Ασοιτη. ή μαλλον αυτος με πετυχε.
Φοβερο λαιβ (και μεγαλο απωθημενο). Ο Dolving απεδειξε για μια ακομη φορα πως με τη σκηνικη παρουσια, καθως και τις ερμηνειες του ανεβαζει τη μπαντα δυο σκαλια παραπανω. Και βσκ δεν εχω κατι αλλο να πω, ο Σιγκναλ με καλυψε απολυτα. Μονο για τους Descending, γτφ και χμου ρε παιδες. Απο τα πιο βαρετα σαππορτς εβερ.
Φοβερο το λαιβ ,ενα απο τα καλυτερα για το 2009, μπηκα κ εγω σε πιτ μακαρι να τους ξαναδουμε κ στο rockwave. Η μονη βλακεια που εκανα ηταν να παω απο νωρις κ να πετυχω τους Depending. A8lioi κ ανεμπνευστοι. Τους ειχα δει κ στο Αν κ δεν ειχαν πανω απο 10 οπαδους απο κατω. Αυτη η εικονα αντιπροσωπευει αξια μια τετοια μπαντα. Παντως εμα8α τωρα…δεν παω απο νωρις ποτε ξανα…ειδικα στο rocking festival
εντωμεταξυ ο τραγουδιστης τους ειρωνευοτανε κιολας
ουαου γινεται χαμος και κατι τετοια
SWEDEN DELIVERS ONCE MORE!
Το κριτήριο σε μια thrash συναυλία είναι το επόμενο πρωί. Όταν ξυπνάς με τα πλευρά πιασμένα, το σβέρκο κι όλο τον αυχένα για απόσυρση, και αναθεματίζεις τον εαυτό σου που δεν έχει ανακαλύψει ένα όργανο για να στηρίζει το σαγόνι σου (για να μη χρησιμοποιείς τα χέρια σου), όλα έχουν πάει ρολόι το προηγούμενο βράδυ.
Έτσι και χτες. Άψογοι οι The Haunted. Πολύ καλό σετλιστ (Νο Compromise/Bullet Hole τα θεία δώρα). Μπάντα υπερδυναμική στη σκηνή. Φρόντμαν ορισμός για το είδος. Kαι πολύ φιλικοί προς τον κόσμο.Τι άλλο να ζητήσεις? Τέλειο thrash live χωρίς πολλά μέλια.
Φάνηκε και στο κοινό, που άνοιξε τα πιτ του, έπαιξε το ξύλο του και καραγούσταρε! (είχε πλάκα το wall of death). Kαι μ’ άρεσε που αρκετοί έδιναν χείρα βοηθείας σ’ αυτούς που έπεφταν (remember the fallen:p)
O ήχος μου φάνηκε απίστευτος, αν και προς το τέλος χάλασε λίγο. Καλός ήχος δε σημαίνει ένταση στο φουλ, αλλά καθαρός, και στο μεγαλύτερο μέρος του λάιβ ακούγονταν τα πάντα αρκετά καθαρά.
Από τους Decending το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ένας κιθαρίστας, αυτός στα αριστερά της σκηνής που ακουγόταν περισσότερο, κι έπαιζε κάποια ωραία θέματα. Ομολογουμένως δεν είχαν ήχο.
Ωραία περάσαμε.
στην Ελλάδα κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
όταν τα έλεγε πριν κάτι μήνες, γινόμουν κακός…
το σπρώξιμο που τρώνε είναι από τα λίγα για τα εγχώρια δεδομένα.
επίσης, όταν ακούω (?) τέτοιυς τραγουδιστές εκνευρίζομαι γιατί όπως έχει ειπωθεί και η φωνή είναι ένα instrument και όπως όταν δεν ξέρεις καν να παίζεις ακόρντα, δεν παίζεις κιθάρα, όταν δεν ξέρεις να τραγουδάς, απλά μην τραγουδάς.
όσοι έχουν ακούσει ξέρουν ότι η θέση του support ΑΝΗΚΕ δικαιωματικά στους Revolting Breed.
Θα είχαν την ευκαιρία να δειξουν σε περισσότερο κόσμο την αξία τους και να αναγνωριστούν όπως θα έπρεπε να αναγνωρίζονται κανονικά οι μπάντες. Από τον κόσμο.
χαχαχα τον καημενο!..ε πρωτη φορα βλεπαν κοσμο μωρε …ασε τα παιδια να χαρουν κ λιγο!:lol:Ετσι κ αλλιως δε 8α ειναι για πολυ…
Εννο-είται. Οι Ριβόλτιν είναι οι Haunted της Ελλάδας. Κρίμα.
Απλά είναι αστείο να παίζουν σαπόρτ μέτρια σχήματα απλά και μόνο επειδή έχουν έχουν βγάλει δίσκους στο εξωτερικό και να μην παίζουν οι καλές unsigned μπάντες.
Τόσο χάλι αυτοί οι Ντισέντιν?
Στους Σάμπαθ δλδ να μην μπω καν στον κόπο?
Eντάξει, αν δεν είναι και Ινάκτιβ Μεσάια #-o:?8O
Εγώ θα έρθω κατευθείαν Γκοτζίρα, άσε που θα χει ζέστη…
REVOLTING BREED?..πρεπει να κανεισ πολλα ναρκωτικα φιλε…Καλυτερα τοτε τους α8λιους DESENDING απο τους τρισα8λοιους revolting.
πως το λενε και οι exodus… good friendly violent fun
το μονο σπαστικο σε αυτες τις καταστασεις ειναι οτι ή απο τον ιδρώτα ή απο χυμενο νερο-μπυρα ή δεν ξερω εγω τι, το πατωμα γλυστρουσε και ειναι ψιλοεπικινδυνο να στραμπουλιξεις κανα ποδι…
αν ειναι απο ιδρωτα δεν το γλυτωνεις αλλα αμα ειναι απο υγρο ειναι λιγο μαλακια!δεν βρισκομαστε στο χωραφι της μαλακασας!!!
ακουγωντας το τελευταιο καιρο τα τελευταια τους αλμπουμ
συνεχιζω να θεωρω το revolver δισκαρα - θα γουσταρα να ακουγαμε κανα abysmal ή τον υμνο sabotage …Desecrate-Fuck it all-Nothing is holy!!! (πωπω καυλα)
το the dead eye ανεβηκε πολυ στην εκτιμηση μου
ενω το versus θελει μερικες ακροασεις ακομα
το seize the day παντως θα πρεπε να ναι στον δισκο
ενω το faultlines ειναι πορωση στα λαιβ - ιδιαιτερα μολις μπαινει το slayer/entombed-ικο σημειο… WE LIVE - WE DIE - BENEATH THE FAULTLINES!!!
σεβαστή άποψη να θεωρείς τρισάθλιους τους (κάθε) Revolting Breed, αλλά δεν μπορώ να βρω ένα λόγο σε κάποιον που άρέσεκεται σε ένα ύφος At The Gates / Haunted / Lamb Of God να μην αρέσουν οι Revolting Breed.
Επίσης, live, όσοι τους έχουν δει έχουν παραδεχτεί τουλάχιστον την ενεργητικότητα και την απόδοση αν όχι όλων κάποιων μουσικών τους (όπως πχ του drummer).
Έδειξαν και ένα δρόμο για να μπορείς να παρέχεις ένα cd με επαγγελματική παραγωγή και packaging με 5 μόλις ευρώ. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Δεν τους παίζει το TV WAR.