WE ARE THE FIRST, WE ARE THE BEST, WE ARE OFFICIAL !!!
Το ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ Ελληνικό Metallica Club είναι γεγονός!!!
Join us!! Support us!!!
WE ARE THE FIRST, WE ARE THE BEST, WE ARE OFFICIAL !!!
Το ΠΡΩΤΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΠΙΣΗΜΟ Ελληνικό Metallica Club είναι γεγονός!!!
Join us!! Support us!!!
Δεν μας δίνεις παραπάνω πληροφορίες ? Πως μπορούμε να γραφτούμε ?
Την Κυριακή όπως θα έχετε δει και στο banner έχουμε αφιέρωμα MEtallica sto Texas Club ! Σας περιμένουμε !!!
Στο web site μας www.freewebs.com/hellasmetallica υπάρχει “φόρμα” εγγραφής. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσετε το ονοματεπώνυμό σας (ΟΧΙ ψευδώνυμο) και μία e-mail δ/νση σε ισχύ. Εάν κάποιος φίλος/φίλη είναι ήδη μέλος του MetClub (www.metclub.com) θα πρέπει να δώσει και τον κωδικό που γράφει η κάρτα μέλους του.
Στο web site που προανέφερα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για το Club.
Επειδή η ανακοίνωση για την παρουσίαση του dvd δεν λέει ώρα, αλλά δεν την είδα και στο site του TEXAS, καλό θα είναι να ενημερώσετε για την ώρα έναρξης της παρουσίασης ώστε να προωθήσω την πληροφορία.
Ποιός διοργανώνει την παρουσίαση? Εάν είχαμε συνεννοηθεί καλύτερα, θα μπορούσαμε να προσφέρουμε σαν club και δώρα για να γίνει κλήρωση για τους παρευρισκόμενους.
Το Rocking.gr διοργανώνει το αφιέρωμα και την παρουσίαση του dvd. Ώρα έναρξης υπολογίστε γύρω στις 11. Μετά χαράς να σας γνωρίσουμε και να τα πούμε.
Θα προσπαθήσουμε να έρθουμε τουλάχιστον οι επικεφαλής και να δούμε αν και τι μπορούμε να διαθέσουμε χάριν του γεγονότος
Geia sou re Sonia…
Zaf σε περιμένουμε στο meeting στις 23 του μήνα !!!
Υπεύθυνος της βραδιάς είναι ο montecristo (monte@rocking.gr) οπότε για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη.
Καπως δυσκολο αλλα θα προσπαθησω.
Για προσπάθησέ το
Εγώ να κάνω μια ερώτηση?
Έχετε καμοιά σχέση με το www.metallica.gr δηλαδή το scary greeks metallica fan club??
[size=6]Απαντώ και διευκρινίζω :
το HELLasMETALLICA club είναι το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στην Ελλάδα ΕΠΙΣΗΜΟ Metallica club. Δεν έχουμε καμία σχέση με οποιονδήποτε χρησιμοποιεί το όνομα των Metallica χωρίς τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις (ΓΡΑΠΤΕΣ).[/size]
Μη μου πεις οτι ο φραγκοφονιας Λαρς εδωσε επισημοτητα χωρις να ζητησει λεφτα 8) 8) :lol: :lol:
Είδες μυστήρια πράγματα??? :lol: :lol: :lol: Τελικά, ίσως να μην είναι φραγκοφονιάς (??)
Αβουλαι αι πτυχές του Lars τελικά… :lol: Πάντως την Κυριακή θα το γεμίσουμε το Texas…
Με το καλό!!!
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους metalli-fans που μας τίμησαν με την παρουσία τους την Κυριακή το βράδυ στο Texas Club και μοιράστηκαν μαζί μας την αγάπη μας για τους Metallica. Ευχαριστούμε και τον φίλο Λουκιανό για το εξαιρετικό πρόγραμμα. Special thanx to our friends from Israel that “banged their heads” with us and supported us.
Πάντα τέτοια!!!
Τι γκαντεμιά κι αυτή! Δυστυχώς δεν ήμουν Αθήνα εκείνη την περίοδο (μας χρειάζεται η μαμά πατρίδα…). Τώρα που ήρθα για λίγο πήρα κατευθείαν το dvd (όχι θα το έχανα). METAL UP YOUR ASS!!!
Όταν θα έχω λίγο περισσότερο χρόνο, θα γίνω μέλος στο metclub local chapter που φτιάξατε, και ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω από την πλευρά μου, μιας και οι Metallica αποτελούν μέρος της ζωής μου για πάνω από 10 χρόνια.
Άντε να βγάλουν το νέο άλμπουμ μέσα στο 2007 και να τους ξαναδούμε στην Ελλάδα!
Ελπίζω να καταφέρεις να έρθεις στο party που θα κάνουμε!!!
Keep it metal!!!
[size=7]TO EVENT ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ UPPER HALL TOY TEXAS CLUB[/size]
[size=6]ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΤΟ[/size]